Citim impreuna (organizatorice, 3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

imi place!

www.librariabucuresti.com/Carti-Polirom-Shalimar-clovnul-Salman-Rushdie-0-2339-3-.htm" target="_blank"> Shalimar clovnul de Salman Rushdie

despre Max, ucigasul lui si a lui fiica – si un al patrulea personaj, o femeie care e legatura intre ei toti si a carei istorie explica totul. despre o poveste de dragoste care ne poarta din California in Franta, Anglia si mai ales in Kashmir. Kasmirul acel paradis pierdut - un paradis cu livezi de piersici, cu munti si lacuri, cu femei cu ochi verzi si barbati cu ganduri ucigase – un paradis distrus de om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Heinrich Boll - www.polirom.ro/catalog/carte/onoarea-pierduta-a-katharinei-blum-3392/" target="_blank">Onoarea pierduta a Katharinei Blum.

Edit: (la rugamintea lui zuzunaki), titlul original este Die verlorene Ehre der Katharina Blum, iar versiunea englezeasca este The Lost Honor of Katharina Blum: How Violence Develops and Where It Can Lead, traducator Leila Vennewitz, New York: McGraw-Hill, 1975

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Saul Bellow- www.bookblog.ro/x-mihaela-butnaru/darul-lui-humboldt/" target="_blank">Darul lui Humboldt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ce bine, incep sa apara propuneri. Dupa ce adoarme Una ma hotarasc si eu. O sa pun lista de propuneri pe prima pagina, ca sa fie usor de urmarit. Editez un mesaj al meu de acolo, sa-mi spuneti daca de vede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

D.H. Lawrence- www.bookblog.ro/x-laura-magureanu/amantul-doamnei-chatterley/" target="_blank">Amantul doamnei Chatterley(eng.Lady Chatterley's Lover)

Am o rugaminte daca se poate:cand propuneti puteti pune si titlul in engleza?Multumesc!

Mergi la inceput

Booon, un pic un pic m-am hotarat eu. Acum o luna as fi propus fara sa clipesc Anna Karenina, acum doua saptamani ziceam Memoriile lui Hadrian, azi dimineata m-a strafulgerat ideea ca dom'le, noi si-asa n-am citit nimic dramaturgie, de ce sa nu spun eu ... Nora lui Ibsen ? La amiaza, am scotocit prin literatura romana contemporana, ca tare as fi avut pofta sa citim Teodosie cel Mic.

Acum e pruncul treaz, eu mai potolita si zic asa: Aleksandr Soljenitin - www.humanitas.ro/humanitas/o-zi-din-via%C5%A3a-lui-ivan-denisovici-0" target="_blank">O zi din viata lui Ivan Denisovici (pe wiki vad ca in engleza ar putea suna asa: One Day in the Life of Ivan Denisovich). Scurta si celebra, disponibila pentru download intr-o versiune pdf impecabila, da' impecabila cu adevarat www.scribd.com/doc/8715054/O-zi-din-viaa-lui-Ivan-Denisovici?autodown=pdf" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 19+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Sa incepem si sper sa va distreze:

Eee, de-ar fi fost ordonate alfabetic, eventual dupa acel nume propriu din titlu ...
Da' interesanta sectiune prin biblioteca ta, multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui liadorian

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Sa incepem si sper sa va distreze:

Eee, de-ar fi fost ordonate alfabetic, eventual dupa acel nume propriu din titlu ...
Da' interesanta sectiune prin biblioteca ta, multam!

www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra

Ehei la asta nu m-am gandit. le-am pus si eu cum le vedeam de la calculator. Dar mi-ai dat o idee, sper sa am si timp sa fac modificarile.
Si am mai gasit 2 :
Bernhard Schlink - Crima lui Selb.
Jostein Gaarder - Lumea Sofiei

P.S - astia sunt in ordine alfabetica dupa prenumele autorului .

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 21+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

propunerea mea: Lolita - Vladimir Nabakov
eu acum citesc : Citind Lolita în Teheran (Reading Lolita in Tehran: A Memoir in Books) de Azar Nafisi si Memoriile lui Hadrian, care pentru mine merge tare slow ...

Carminabulina, interesanta lista...te invidiez pentru colectia ta de carti !

Apropo de "Vrajitoarea de aprilie", eu inca astept sa ma sune de la biblioteca...

Mergi la inceput