Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 12
Oana MC spune:
Lia, uite propunerea mea: Aunt Julia and the Scriptwriter de Mario Vargas Llosa.
Scuze de confuzie si intirziere.
liadorian spune:
Buna dimineata! Ultima zi pentru vot! O sa lipsesc azi un pic, dar diseara numar tot ce postati voi intre timp si maine dimineata gasiti titlul de citit afisat aici mare. Si topic nou.
Laura25 spune:
Buna seara. Hop si eula spartul targului. votez "O zi din viata lui Ivan Denisovici" . 'Vrajitoare de aprilie' nu am primit, desi am dat comanda la olibrarie on-line. Poate cu asta am mai mult noroc.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank"> ratuste dulci in concurs lo1, lo2
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
liadorian spune:
Buna dimineata!
Avem un castigator: citim impreuna www.humanitas.ro/humanitas/o-zi-din-via%C5%A3a-lui-ivan-denisovici-0" target="_blank">O zi din viata lui Ivan Denisovici, de Aleksandr Soljenitin. Doua saptamani de acum inainte, pana pe 17 august. Pe 18 august deschidem cerc nou, cu tema de la deya, ii trimit acusi PM sa vedem daca o mai intereseaza sa participe la trebusoara asta.
Topic nou aici.
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 Mihaelka, we placut! ce carte ai luat cu tine? :) |
Adela, multumesc! (retroactiv:)) Am luat cu mine www.polirom.ro/catalog/carte/o-lume-pentru-julius-2377/" target="_blank">O lume pentru Julius - a fost propusa la un moment dat la tema 'scriitori de limba spaniola' si am retinut-o. Dar n-am citit nici macar o paginuta
You cannot both dance and not pay the piper.
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liadorian Fetelor care ati citit Memoriile lui Hadrian, cand ne adunam sa povestim putin? Aici sau la Clubul cititoarelor? |
La clubul cititoarelor, zice io. Uite, si Adela zice ca s-a apucat. Parca si Ingrid era in mini-club. Mai am si eu putin si termin.
You cannot both dance and not pay the piper.
liadorian spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
La clubul cititoarelor, zice io. Uite, si Adela zice ca s-a apucat. Parca si Ingrid era in mini-club. Mai am si eu putin si termin. You cannot both dance and not pay the piper. |
Da, la Clubul cititoarelor. Eu inca n-am terminat...
Editez ca sa propun o chestie la care ma tot gandesc de ceva vreme: eu am reusit sa cumpar Vrajitoarea de aprilie, am citit-o si-s dispusa s-o imprumut. Daca e cineva interesat, o pot trimite aici, in tara, prin posta. Cine-i interesat, sa-mi trimita PM.