Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 11
liadorian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Putem vota de azi, nu? Ma grabesc sa votez pen'ca plecam departe de lumea dezlantuita. Votul meu merge la Shalimar clovnul. Ne reauzim si recitim luni. WE placut! You cannot both dance and not pay the piper. |
Am retinut. WE frumos!
Adela99 spune:
votez si io Shalimar clovnul
Lia, am inteles io bine, te-ai gandit sa Citim impreuna fara tema, dar cercul sa functioneze la fel ca si Citim impreuna pe tema propusa? Da' voi la Clubul cititoarelor nu asta faceti? sau acolo doar povestiti despre ce citeste fiecare? zic, ca n-ar fi o idee rea da' nu in locul cititului pe tema ci ca un alt cerc. mie imi place cititul pe teme propuse, mai restrangem o tzara posibilitatile si alegerile, ca altfel sunt mii de carti bune care ar merita citite si io de-abia catadicsesc sa citesc pe tema data.
Mihaelka, we placut! ce carte ai luat cu tine? :)
liadorian spune:
citat din mesajul lui Adela99 Lia, am inteles io bine, te-ai gandit sa Citim impreuna fara tema, dar cercul sa functioneze la fel ca si Citim impreuna pe tema propusa? Da' voi la Clubul cititoarelor nu asta faceti? sau acolo doar povestiti despre ce citeste fiecare? zic, ca n-ar fi o idee rea da' nu in locul cititului pe tema ci ca un alt cerc. mie imi place cititul pe teme propuse, mai restrangem o tzara posibilitatile si alegerile, ca altfel sunt mii de carti bune care ar merita citite si io de-abia catadicsesc sa citesc pe tema data. |
Da, asa o fost primul cerc - atunci n-am avut tema, fiecare o propus o carte care ii parea interesanta, am votat si tot tacamul. Singura diferenta fata de Clubul cititoarelor era ca citeam sincron. Si mie-mi place mult cititul asta cu tema, da' incerc sa mai sondez si opiniile voastre, poate simte cineva nevoia de altceva.
Il bifez acusi pe Shalimar. In secret, sper sa iasa - eu am avut doua experiente/intalniri ratate cu Rushdie, am mai povestit pe la Cititoare, cred: am inceput de doua ori Rusinea si de fiecare data am abandonat, si acu realizez ca poate ar fi fost mai ok sa incerc altceva de Rushdie, decat sa ma incapatanez cu Rusinea.
Fetelor care ati citit Memoriile lui Hadrian, cand ne adunam sa povestim putin? Aici sau la Clubul cititoarelor?
lilanda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liadorian
Las un pic in asteptare propunerea ta (sper sa nu te superi), pentru ca nu-mi dau seama, din ce-am citit pe net, daca intra in tema noastra sau nu - tema era "carti cu numele eroului/eroinei in titlu". Fetelor, ajutati-ma, credeti ca se potriveste au ba? |
Nu, cred ca Oana n-a citit regulamentul :)) "Unaccustomed Earth" e ultima colectie de povestiri a Jhumpei Lahiri, scrisa in acelasi stil fermecator ca "Interpreter of the Maladies" (povestiri despre dramele personale ale emigrantilor indieni in USA). Mie, personal, mi-a placut mai mult Interpretul, poate si pentru ca, in Unaccustomed Earth, ultimele trei povestiri sint inlantuite intr-o singura poveste de dragoste (cam fantastica si ... hmm cam comerciala).
Votez si eu cu Soljenitin. (Lia, si eu ma gindeam la Teodosie cel mic, insa am vazut ca la Polirom stocul e epuizat si n-am indraznit. Daca si cind te apuci de carte, da-mi de stire ca s-o incep si eu!! Ca altfel, de trei ani sta pe raft...si-am auzit ca-i pacat!! )
Edit: Lia, eu recomand intotdeuana ca Rushdie sa fie inceput cu "Copiii de la miezul noptii". E una din cartile lui de debut si cred ca si cea mai buna!! Acolo e Rushide la intregul lui potential! Io sint gata de Memorii, da' miine
liadorian spune:
lilanda, stiu ca Teodosie cel Mic e destul de greu de gasit, asta m-a facut si pe mine sa caut altceva. Imi pare ca auzisem la un moment dat zvonuri despre o a doua editie, dar cred ca erau numai zvonuri. Stiu ca si-o cumparase de curand si iarina, sper sa nu fac o confuzie. Deci lecturile mele is cam asa: mai am putin din Hadrian, dar nu ma grabesc deloc, iubesc prea mult cartea asta; dupa aceea o sa incep, probabil, cartea care iese acum la cerc si dupa aceea ajung la Teodosie.
O sa caut Copiii de la miezul noptii, cat de curand. Stiu ca am tot dat tarcoale titlului asta, ca-mi amintea de un poem al lui Prevert, dar m-a luat valul si inca n-am ajuns la ea.
Oana MC spune:
ce-i corect, e corect. am omis esentialul-adica tema. scuze. data viitoare ramine sa fiu mai pe faza.
liadorian spune:
citat din mesajul lui Oana MC ce-i corect, e corect. am omis esentialul-adica tema. scuze. data viitoare ramine sa fiu mai pe faza. Oana, Matei (25 februarie 2004)si Alexandru (28 august 2007) |
Nu-i bai; daca vrei sa propui altceva acum, trec pe lista.