Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 10
carminabulina spune:
Gata mai le-am pus in ordine alfabetica . Am mai adaugat una la nr. 42.
Angela , multumesc!
Eu insami am fost impresionata sa vad cate romane au personajul in titlu. Pana acum nu am fost atenta la acest "detaliu". Mai corect spus constienta, desi este logic asa.
P.S sper ca pana se alege cartea sa termin si eu Donul linistit. Ma cam tine in loc partea cu razboiul, prea e mult si prea e sangeros.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 21+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Teodora D. spune:
Carmina, corecteaza te rog "10. Al. Drumes - Elevul Dilema dintr-a saptea", e de Mihail Drumes si pe elev il cheama Dima. :) I-am citit aventurile cand eram in gimnaziu si profit de ocazie ca sa amintesc o alta carte pe care am iubit-o pe vremea aceea, "Cismigiu&comp.", de Grigore Bajenaru; atunci mi-a imprumutat-o cineva si mi-am dorit sa o am si eu, iar acum o sapt. a aparut impreuna cu Jurnalul National si se mai gaseste la chioscuri,am luat-o pt fiu-meu, dar o voi citi tot eu, cat de curand.
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Teodora D. Carmina, corecteaza te rog "10. Al. Drumes - Elevul Dilema dintr-a saptea", e de Mihail Drumes si pe elev il cheama Dima. :) I-am citit aventurile cand eram in gimnaziu si profit de ocazie ca sa amintesc o alta carte pe care am iubit-o pe vremea aceea, "Cismigiu&comp.", de Grigore Bajenaru; atunci mi-a imprumutat-o cineva si mi-am dorit sa o am si eu, iar acum o sapt. a aparut impreuna cu Jurnalul National si se mai gaseste la chioscuri,am luat-o pt fiu-meu, dar o voi citi tot eu, cat de curand. |
Evident ca-l cheama Dima si nu Dilema . Nu stiu cum naiba a iesit asa probabil de la atatea copy/paste si enteruri si backuri. Si pe autor i-l modific imediat.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 21+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
angelabv spune:
Carminabulina...nu mai vad lista ta cu carti, ma gindeam ca poate ma inspir pentru lecturiile viitoare...lucrezi la ea ? sau e postata altundeva?sau nu mai e pe forum ?
Buflea, iti place Philippa Gregori ? Nu am reusit sa citesc nimic scris de ea, dar aveam o colega care mereu aparea cu o carte de-a ei...
liadorian spune:
citat din mesajul lui carminabulina Gata mai le-am pus in ordine alfabetica . Am mai adaugat una la nr. 42. |
Nu pot sa creeeeed!
Si nu vad lista!
buflea, Angela, am pus eu niste linkuri la cartile propuse de voi, poate nu-s cele mai inspirate. Spuneti-mi si schimb, daca vreti.
Oana MC spune:
vin si eu cu o propunere:
Unaccustomed Earth de Jhumpa Lahiri
revin cu un link despre carte mai pe seara (seara de aici).
liadorian spune:
citat din mesajul lui Oana MC vin si eu cu o propunere: Unaccustomed Earth de Jhumpa Lahiri revin cu un link despre carte mai pe seara (seara de aici). Oana, Matei (25 februarie 2004)si Alexandru (28 august 2007) |
Las un pic in asteptare propunerea ta (sper sa nu te superi), pentru ca nu-mi dau seama, din ce-am citit pe net, daca intra in tema noastra sau nu - tema era "carti cu numele eroului/eroinei in titlu". Fetelor, ajutati-ma, credeti ca se potriveste au ba?
Si pentru ca tot suntem aici: daca simte cineva nevoia sa mai facem un cerc dintr-ala eclectic, fara tema, sa propunem fiecare ce ne taie capul, spuneti! Is carti care poate n-au intrat in nicio tema de pana acum, e vacanta, ce stiu eu... Poate-l facem pe urmatorul asa (da' nu-i musai, daca nu exista doritoare) si dupa aceea ne intoarcem la teme, ca pana acum.
De azi deschidem votarea! Sooo, dezlantuiti-va! Lista cu propuneri e pe prima pagina a capitolului.
Eu votez ce-am propus, O zi din viata lui I.D.
beshter spune:
Putem vota de azi, nu?
Ma grabesc sa votez pen'ca plecam departe de lumea dezlantuita. Votul meu merge la Shalimar clovnul.
Ne reauzim si recitim luni. WE placut!
You cannot both dance and not pay the piper.