Timisoara Impreuna(155) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata

Pianna merci de cafea, iti impartasesc parerea cu luni dimineata ...
Dana draga tare rau imi pare de problemele tale ... nu stiu ce sa-ti spun, iti urez sanatate multa si sa gasesti medici competenti.
Silvana da, eu te intrebam de casa. deci mai putin si va mutati in casa noua, Doamne-ajuta.
Mariaa ce s-a intamplat? te pot ajuta cu ceva?
Anda bun venit acasa de pe unde ai fost, eu nici nu stiu ... am inteles doar ca ati avut musafiri. hai mai povesteste ceva ...
Mamitzica eu nu prea stiu ce sa-ti recomand pt ca in afara de zoo si cateva parcuri pt copii, n-am fost prin alte parti. dar zoo e ok, am fost de curand si e frumos, aer curat... nu sunt f multe specii de animale si pasari, dar e frumos. sunteti din timisoara?
Diana sa-ti traiasca copilasii, sunt f frumosi
Doris pe unde esti? cum te mai simti?
Aida ai venit de la mare? parca asa am inteles ... sper ca esti ok

va las zuzelor , merg sa mai muncesc

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Pup zuzele...
Io asa si asa...
Zile cu crize, zile fara crize...sunt dezamagita...azi musai sa merg la munca, cu mamanu dupa mine.

Mamitzica, centrul hipic unde mergem noi cu Ines, este la Sanandrei.
Acolo puteti vedea calutii, chiar o ora de plimbare, pret 50 ron/ora.
Daca e cald, cand veniti, poate la strandul Termal? au bazin fain pentru copii, jucarele, curat.

Anda, bine ai revenit!
Cand ne vedem, femeie? ca-mi crapa hertzu...

Dana, imi pare rau...daca vrei iti spun unde am fost eu pentru investigatii la san...

Maria, nu-mi mai aduce aminte...de sistemul nostru sanitar...nici acum nu stiu care e diagnosticul meu...si zau daca ma mai intereseaza...o sa ma dreg eu singura cumva si candva...

Aida, cum sunteti?

Va citesc, chiar daca nu am chef sa scriu...poate o sa vina si cheful meu de alta data...

Oricum am nevoie de voi, de moral ridicat, de orice...

O zi excelenta si o saptamana usoara!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Da,sintem din Tm.Retinut cai la Sinandrei si retinut parc cu copii poligloti.Acolo pe la ce ora se string copii dimineata sau mai pe dupa masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

hello fetele!
va multumesc de aprecieri
mi-e azi mi-a plecat printesa la soacra mea, in ardeal.am ramas cu piticu mic care acuma doarme.n-am mai stat fara ea de vara trecuta si acu mi-e cam greu dar...ce sa faca saracuta toata vara aici la oras,pe caldurile astea.ce m-as mai fi dus si eu cu asta micu...dar na, ne tine o treaba complicata de care sper sa scapam cat mai repede si cu bine ca mai am un pic si o i-au pe ulei de atatea ganduri si grijuri

DIANA-mami de pitici nazdravani

Mergi la inceput

danitin iti doresc multa sanatate si sa dai pan la urma de medici competenti care sa te multumeasca.
am dat si eu de "medici" dusi cu pluta care au facut din ce trebuia sa fie cele mai frumoase momente ale vietii noastre...un cosmar.asta a fost la mine, sa nu mai zic la al mic ...bn ca am avut intelepciunea sa caut oameni cu adevarat "medici" si norocul sa ii si gasesc.

Mergi la inceput

danitin iti doresc multa sanatate si sa dai pan la urma de medici competenti care sa te multumeasca.
am dat si eu de "medici" dusi cu pluta care au facut din ce trebuia sa fie cele mai frumoase momente ale vietii noastre...un cosmar.asta a fost la mine, sa nu mai zic la al mic ...bn ca am avut intelepciunea sa caut oameni cu adevarat "medici" si norocul sa ii si gasesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamitzica

Da,sintem din Tm.Retinut cai la Sinandrei si retinut parc cu copii poligloti.Acolo pe la ce ora se string copii dimineata sau mai pe dupa masa?

la zoo le-a placut si la ai mei pitici.intradevar nu e foarte dotat cu multe soiuri de animale,cred ca sunt mai mule domasticedar na, mere.in afara de ce au spus fetele nu stiu ce as mai putea sa iti spun eu...eu copii ii duc prin parcul central, botanic chiar rozelor.le place mai mult decat in astea micute de cartier, aglomerate si pline de pietris si nisip.
aa poate la mall la kids land ar mai fii, in caz de vereme urata.sa aveti o sedere faina in Tm!

Mergi la inceput

doris iti doresc si tie multa sanatate, o zi usoara la munca si sa ai parte de persoane potrivite care sa iti mai ridice moralul
va doresc tuturor o zi de luni cat mai placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

scuze ca dau buzna dar vreau sa va rog ceva oameni buni .

Ajutati un baietel pe nume Mihaita, bolnav de autism,il gasiti la "Discutii generale"...."VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! "

s a inceput o campanie pt mihaita, parintii lui nu mai au fonduri decat pana in luna august la jumate, va rog din suflet , din inima sa il ajutati.
Stiti ce inseamana Autism, acest copil are sanse reale de recuperare, va rog sa fiti alaturi de el.Va roaga o mama care are un copil cu tetraparaza.
Multumesc!

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

iau si eu una din multele cafele date de pianna poate imi revin putin

Ando, unde fusasi fata? sa nu-mi zici ca am fost vecine ...??!!!

la noi se cam aglomereaza treburile si incepe sa ma enerveze asteptarea

pup zuzele

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput