Timisoara Impreuna(155) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui digutix

saracul postas
nu stiu nici cum sa-mi activez albumul,daca puteti sa ma ajutati

rabdare avem , calme suntem cand nu tremuram , mai ai 2 mesaje si scapi de moderare ...
Daca vrei album trebuie sa intri pe un site si sa iti faci cont , sa incarci poze si sa pui linkul aici.

deci:
Intri la 'poze cu noi' de la semnatura mea si iti faci cont pe webshots.
Apoi incepi si urmezi pasii pt incarcarea pozelor in album.
La pasul 2 trebuie sa ai grija sa bifezi la 'public' ca sa putem sa vedem pozele ...
... apoi dai incarcare si astepti sa se incarce.
Dupa ce incarcarea a fost gata scrii la fiecare poza o descriere scurta daca ai chef , dai view album , iei linkul cu copy/paste il pui aici
... si gata te vedem.

Acum depinde ce nu ai inteles , dca ai nevoie de mai multe explicatii cere ca suntem aici pt explicatii si mai amanuntite.

Oricum , daca esti atenta si caaaaaalmaaaaa o sa iti iasa

spor la lucru

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gata , am plecat .... sa ne revedem cu bine zuzelor

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

gata , am plecat .... sa ne revedem cu bine zuzelor

ANDANII

iiiiiiii-haaaaaaa
drum bun si distractie la maxim sa aveti

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

Diana gata cred ca nu mai esti moderata.Tu in ce zona stai in Timisoara?

deya

deya eu stau in zona mircea cel batran

DIANA-mami de pitici nazdravani

Mergi la inceput

aida am facut cont pe situl ala.am pus si cateva poze, mai tre sa pun cateva si sper in final sa reusesc si sa il pun aici.ms mult de ajutor
andanii sa ai o vacanta de vis!!

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/user/digutix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Calatoresc gagicele....ehe ...va las somn usor

Mergi la inceput

Digutix ce tanara estisi ce copii frumosi ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! N-am apucat sa citesc chiar tot, tot din urma asa ca nu intru in amanunte ... Drum bun calatoarelor, vreme bua si distractie !

La mine e de rau, in contnuare. Mi s-a confirmat, inca o data, parerea aia a mea ca decat cu doctor, mai bine sufar fara ... Am fost ieri la doctorita mult laudata si . In primul rand cabinetul e jegos, la propriu .... pe patul de consultatie e o perna din aia obisnuita, neprotejata de nimik, deci toti pacientii pun obrazul direct pe ea ... peste cearceaf nici vorba de ceva de unica folosinta, doar o bucata de alt cearceaf, cam uzat . In al doilea rand, are "finetea" unui macelar ... am avut niste dureri in timpul consultatiei ca am tipat si mi-au dat lacrimile. Si, evident, durerile persista ... In final mi-a dat un tratament pe jumatate naturist, nu prea imi inspira incredere. In rezumat, m-a durut si doare inca, a costat 2 milioane si .... n-am rezolvat nimik.

In afara de 3 dr eu nu am reusit sa gasesc, in nicio specialitate, oameni care chiar sa stie sa se comporte cu pacientul si sa-i dea si un tratament care sa-l puna pe picioare.

Ok, ma duc inapoi in butoi, va anunt cand ma simt in stare sa-l parasesc .....

Mergi la inceput

Dani

Mergi la inceput