Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani Ilinca Melania sa cresti mare si frumoasa si sa aduci numai bucurii parintilor

pentru o mine ca sunt zapacita

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ILINCA MELANIA

ALEXANDRU MATEI

IOANA MARIA

Sa fiti sanatosi iubiti si sa aduceti numai zambete in viata parintilor vostri

si printesei mele DARIA ECATERINA

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

in tp ce va citeam,codrin a facut caca,apoi si a tras de pampers si l a desfacut,caca a cazut pe covor...si a mai si calcat in elnoroc ca mi a zis cris la tp si l am luat direct la spalat,ca altfel s ar fi plimbat prin casa asa...

LA MULTI ANI ILINCA DE CAPRI!

LA MULTI ANI DARIA DE KAMELYA!!!

LA MULTI ANI MATEI DE ANA A !!!!

LA MULTI ANI IOANA MARIA DE MISHUC!!!!

SI MULTA,MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CAPRI,multumesc!aveau ceva reduceri la deichmann?
si codrin face la fel ca ilinca,aplauda cand ii zic 'bravo'',face ''pa''din manita ,dar zice si din gura,deja cand il imbrac sa mergem afara incepe sa zica''pa'',muta un obiect dintr o mana in alta cand tb sa l imbrac si asta fara sa i spun eu,daca in parc cade,ii zic sa scuture manutele cand se ridica si le scutura.

VIO,felicitari pt alexandra!sa nu uitam ca ea e si mult mai mica,codrin e cu 3 luni jumate m mare decat ea!si codrin merge pe varfuri,dar numai afara,incaltat.in casa mai are si tendinta asta,dar in general merge relativ bine.

MADA,ambele rochii sunt superbe si spun asta nu din complezenta,ci pt ca imi plac f f mult.parca prima e mai eleganta,dar a doua mai de efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

la multi ani frumosi si sanatosi sarbatoritilor zilei!

nani - alexandra doarme toata noaptea de la inceput ma trezeam eu si ii dadeam biberonul prin somn pt ca nu se trezea ca sa manance. pe la 3 luni si-a scos masa de la 12 si putin dupa aia si pe cea de la 3. doarme de la 8 la 8.

ropita - eu is fan rochii ample cu crinolina dar daca ar fi sa aleg intre cele 2 clar a 2-a

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!
LA MULTI ANI FERICITI SI O COPILARIE FRUMOASA SARBATORITILOR ZILEI:
Ilinca Melania de Caprioara
Alexandru Matei de ana_a
Ioana Maria de mishuc
Daria Ecaterina de kamelya

MADA, au dreptate fetele, uite ca eu nu m-am gandit la asta, important e sa te simti bine in ea si sa te avantajeze
MCOCA, nici eu nu o tin incaltata in casa, nici macar cu sosete fiindca oricum si le scoate
BOTI, ce norocoasa esti ca dormi toata noaptea.Cand s-a intamplat minunea, inca o mai alaptai?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ilinca Melania de Caprioara

Alexandru Matei de ana_a

Ioana Maria de mishuc

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mada varianta 2 mi se pare mai potrivita pentru tine, din cate am citit iti place mai mult.....grea decizie.....bafta la ales, vei fi cea mai fericita miresica cu asa familie si nasi !

Al meu cam de pe la 3 luni a inceput sa doarma toata noaptea.

Unghiile eu i le tai chiar daca riposteaza sau nu.
De obicei i le tai dupa ce mananca, el e atent la foarfeca, il tin de vorba, mai un tzac-tzac si gata termin f. repede.

Felicitari mergaretilor, iepurasilor!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ilinca Melania de Caprioara sa cresti mare si frumoasa si sa ai sufletul minunat al mamicii tale!!

Alexandru Matei de ana_a
Ioana Maria de mishuc

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac
[VIO,felicitari pt alexandra!sa nu uitam ca ea e si mult mai mica,codrin e cu 3 luni jumate m mare decat ea!si codrin merge pe varfuri,dar numai afara,incaltat.in casa mai are si tendinta asta,dar in general merge relativ bine.

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Multumim mult
Si alexandra isi desface pampersul si din cauza asta tot timpul am grija sa aiba un chilotel sau un pantalonas scurt peste el ca altfel am pati si noi astfel de accidenteBine ca ai aflat la timp , n-a apucat sa plece prin toata casa

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput