Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)
Raspunsuri - Pagina 14
SunSmile spune:
La multi ani Miruna, Eevi, Alex, Leia! Sa va dea Dumnezeu sanatate, zambete si fericire deplina!
La multi ani Iulia! Sa fii sanatoasa si frumoasa, alaturi de parintii tai minunati si de fratiori (Andrei si burtikul)!
Un brat de flori, un manunchi de stele si o raza de lumina, pentru un ingeras senin - Darius!
Cami, aici, la pepenasi, veti ramane mereu ai nostri, indiferent de orice! Te imbratisez!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
M&M spune:
LA MULTI ANI SA CRESTETI MARI , SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR
Eevi Klaara de Yael
Miruna de dia_filipas
Alex de Laremi
Leia Maria de mihamiha
LA MULTI ANI IULIA DE DIANA]
Mamica de poznas
Ralu79 spune:
La multi ani cu intarziere tuturor pepenasilor, mamicilor, fratiorilor si surioarele care s-au aniversat de cand nu am mai intrat!
Darius
Dianami spune:
Mii de scuze pt. intarziere...uram si noi "La multi ani!":
pepenasilor:
-Erika Stefania
-Ana Irina
-Irina Paula
-Luca
-Aida Maria
-Ana Raluca
-Amira Maya
-Nancy
-Mena
-Nicholas
-Ilinca
-Lucian
-Sara-Maria
-Vladut
-Xenia
-Karina Francesca
-Constantin
-Razvan Mihai
-Ioana Maria
-Denisa Maria
-Eduard Gabriel
-Daria Maria
-Razvan
-Ilinca Melania
-Alexandru Matei
-Ioana Maria
-Daria Ecaterina
-Miruna
-Alex
-Eevi Klaara
-Leia Maria
Mamicilor: Laremi, Bobitamica, Caprioara, Bufi si Cristina
.
Si surorilor de pepenasi: Alina si Daria
.
Sa va dea Domnul multa sanatate si tot ce va doriti voi!
Camy, un brat de flori pt. tine si pt. ingerasul tau! Ne rugam pt. voi! 
Diana
8+, mami de Iulia si Andrei
Dianami spune:
Va multumim si noi pt. urari, o sa-i transmit domnisoarei...acum 4 ani eram in chinurile facerii, ea s-a nascut fix la miezul noptii, intre 15 si 16 iulie
.
Duminica i-am sarbatorit pe copii, au venit rudele, nasii, cativa prieteni...Andrei a ramas fara motz, de pe tava a ales o seringa, chei de masina si o papiota cu ac (am zis ca se face chirurg, ca sora-sa
).
Maine merge tati cu el sa-l tunda putin, ca are zulufi pe langa urechi si nu-mi place cum ii sta.
Acum 2 saptamani am inceput sa sangerez, am fost la urgenta si se dezlipise putin sacul ovular. Azi am facut o ecografie TV si s-a lipit la loc, sacul e putin deformat (se contracta si se poate dezlipi iar), iar colul meu are doar 26 mm
. Ma rog sa ajung cu bine pana in trim. II, sa pot face cerclaj. Am tratament de sustinere si indicatie de repaus total la pat
.
DPN-ul a fost stabilit pe 24.02.2010.
Cam atat despre noi, o sa mai scriu pt. ca am laptop.
Pupam bostana! 
Diana
8+, mami de Iulia si Andrei
ariadnabr spune:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
iriss27 spune:
Dianami, WOW, ce curaj ai cu 3 copii la diferenta atat de mica. Mie David mi-a pus capac, desi intotdeauna mi-am dorit 3 copii 
Felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe ideal!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 

Iulia