Aradence DC...! (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristale, merg la Maranata.
De ce?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Mi se parea mie ca esti baptista....si eu sunt, insa eu am ramas la biserica la Siria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Poze http://family.webshots.com/album/573872805qIkGjZMonica pe restul le vezi duminica (sa nu te puna pacatul sa nasti pana atunci)Fete, va las ca inca mai calc rufe Azi numai din astea am facut aspirat, spalat, calcat.
Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor va rog din suflet rugati-va pentru cumnatelul meu! Este tot mai rau iar medicii ne-au spus sa ne pregatim ca nu mai e mult...o mai duce cel mult saptamana asta Doamne, ma doare sufletul! Pe 23 august se implineste 1 an de la nunta lor!
N-am putere sa mai scriu, sa mai gandesc...
offfffffff ce cruda e viata asta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU imi pare tare rau sa aud asta.Imi dau seama deci si de ce numai de scris n-ai chef acum

MONI 38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Clau, imi pare tare rau. Dumnezeu sa fie cu voi cu toti si sa va intareasca. Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioi Clau, ce trist! Nu-mi pot imagina prin ce trece cumnata ta... Suntem alaturi de voi!
Acum ma uit pe pozele Gabrielei.
Gabiiiii, Mihaaaa vrem poze!
Alina m, fain ca ati avut uichend racoros. Noi sambata am mers la Vladi la padure si duminica pe strand.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, se vede ca v-ati simtit bine, mai ales Maria!
Diana, cum merge sarcina? Cum suporti caldura?
Flavia, ce faci?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No, am mancat si eu primul ghiveci din sezon. dar bun a fost.
Clau e groaznic ce i se intampla cumnatului tau si sotiei lui.Nici nu stiu ce as putea sa-ti spun, doar ca sper din tot sufletul sa nu se intample nimic exact in 23 august.Cred ca ar fi mult prea dureros.Sa se bucure si ei macar de o aniversare,daca poate fi vorba de asa ceva.
Gabi superba fetita voastra.Radiaza si voi alaturi de ea.E o fetita fericita datorita voua si voi fericiti datorita ei.

Am uitat sa va spun ca am intrat si eu in randul femeilor "normale".Mi-au venit rusiiiiiiiiii .Nu mai puteau astepta pana dupa concediu?!

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Eu nu am poze de la nunta ca nu am luat aparatul foto, doar ce a filmat Cipri cu telefonul. Acum se incarca un filmulet, ca il tot bat la cap de 3 zile sa il puna pe net. Va anunt cand e sus.
Eu am inceput iar ritmul nebun de lucru de saptamana trecuta, dar deocamdata cu mai putin randament dn cauza oboselii acumulate si a caniculei
Clau ma rog pentu cumnatul tau, sa ii usureze Dumnezeu suferinta iar cumnatei sa ii dea tale multa putere.E crunt sa treci prin asemenea incercari si mai ales la varsta lor.
Gabi B foarte faine pozele , se vede ca ati avut un concediu relaxant. AMR 5 zile?
Moni, cand incepem galeria?

Mergi la inceput