Aradence DC...! (124)
Raspunsuri - Pagina 18
Melania 14 spune:
Alina, frumoase atat fetita cat si rochita.Eleganta si mireasa.
Miha, Daria va fi chiar singurica in camera?Scolarita dintr-a V-a va avea o surpriza pe masura cand se intoarce din tabara.Sunt si eu curioasa cum a iesit camera.Poate te induri cu niste poze.
Moni l-am tuns pe Serban pt ca-i era tare cald.Tot transpirat pe pleata se trezea.E tare calduros.Imi place de Diana,asa intrebare,asa raspuns
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 ADA si CLAU unde sunteti bre? Si cand intrati asa scurtissime? V-ati inmuiat? MONI 38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) "Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer." |
mie mi-e ffffffffffffffffff lene da sunt pe aici...citesc, ma uit pe poze care's foarte faine, etc...da mi-e lene sa tastez
Claudia si Raul-Andrei
monica70 spune:
CLAU se simte lenea dupa fffffffffffff -ul ala
MONI 38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
pufymic spune:
Moni eu abia in 19 incep lucrul din nou(si Doamne mult mai e pana atunci... ), asa ca banuiesc ca nu mai astepti tu pana atunci sa nasti.......deci colegii mei te-or transporta....sau mosi daca o fi cazul.
Noi suntem la tzara...maine ne intoarcem in Arad....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufymic Moni eu abia in 19 incep lucrul din nou(si Doamne mult mai e pana atunci... ), asa ca banuiesc ca nu mai astepti tu pana atunci sa nasti.......deci colegii mei te-or transporta....sau mosi daca o fi cazul. Noi suntem la tzara...maine ne intoarcem in Arad.... www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu! |
Nu cobiiii
MONI 38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
alinamoro spune:
Salutare!
Am ajuns la 23,30 acasa. Vai ce fain a fost la Moneasa, racoare, aer curat...sper sa mai repetam curand.
Miha, subscriu, vreau si eu poze cu camera Dariei!
Moni, m-am distrat bine de raspunsul Dianei. Sunt curioasa cum va reactiona cand il vede pe bb Tudor.
Gabi, vrem poze cu Ioana si Tudor de la nunta!
Clauuuuuu, repara te rog listuta ca ai dereglat-oooooo, te tog nu te supara, dar eu nu o stiu ca o dereglez si mai tare (stii ca m-am mai "chinuit" mai demult).
Carmen, si Ade se trezeste toata uda pe par.
Ducky, se pare ca am "scapat" repede de racoare, din pacate...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristinacsa spune:
No mai apar si eu pe aici. N-am chef de nimic pe caldurile astea...
Moni, mai un pic...E totala Diana.
Alina, unde ati stat la Moneasa? Faina e Ade miresuca. La Arad a fost nunta?
Gabi, vrem poze si cu Ioana.
Cristina si gemenele
Claudelu spune:
Alina, mi-am pierduty mai bine de jumate de ceas sa repar lista si mai mult o incurcam decat o reparam Reclamatiile le primesc la telefon 89898989
Mie pe langa ca mi-e cald si lene n-am nici apa calda
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Clauuuuu, e ok listuta!
Nu ne mai spalam rufele in public, ne-am "clarificat" la telefon. (glumesc fetelor)
Cristina, am stat la pensiunea Bogdan, ii noua, de la Parc prima la dreapta (spre stand) si urci putin, dupa Club Castel.
Am mancat la Vatra Haiducilor (chiar la iesire dupa Dalas, un restaurant pe stanga). Ioi ce buna a fost mancarea, dar cam piperata la pret.
Ioana, mai da-mi mie din concediul tau daca tu te plictisesti.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze