Aradence DC...! (124)
Raspunsuri - Pagina 17
Melania 14 spune:
Ioana noi nu venim azi,probabil maine.Distractie pufisorilor la balaceala!Trebuie sa luam un colacel ca si al vostru pt ca in cel a lui Mela il pierd pe Serban.
Aseara ne-am intalnit cu Gabi si copilasii.Mela a tras o balaceala de ultima ora cu Tudor.
Am pus ceva poze aici
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
alinamoro spune:
Am pus cateva poze de la nunta Adinei (cu Ade miresuca), aici.
Carmen, vad ca Serban tot asa dolofanel a ramas, e tare scump . Mela ii domnisoara de-adevarat, vai ce faina pozeaza!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
In sfarsit apuc si eu la pc...
Alina tare scumpa Ade miresuca! Si Adina a fost frumoasa.
Azi mergem la nunta la Curtici. Ioana va fi miresuca. Am fost aseara la repetitie dar Ioana nu a vrut sa colaboreze deloc. Trebuie sa arunce petale de flori in biserica. Sunt curoasa ce face azi
Eu mi-am facut un coc, pentru ca o sa ma "coc" la nunta altfel. Nu este AC in sala si vor fi 200 de persoane...
gabitzica spune:
Carmen faine pozele, dar nu am reusit sa le vad toate, a mers tare greu webshot-ul ieri. Serban e tare scump. M-am intalnit la strand si Alex de Anca , era cu bunicul. Anca de nu mai zici nimic? Ce job ti-ai gasit?
alinamoro spune:
Noi suntem la Moneasa.
Asa ne-a venit azi dimineata, ne-am facut bagajele si la 14 am fost aici. E super ca am scapat de caldura 2 zile, aici e racoare bine.
Ne intoarcem maine seara.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabibociort spune:
Hello. Cine doreste ?
Am aterizat si noi ieri pe la pranz. A fost super bine, super cald si super balaceala. Suntem toti negri si cam obositi, dar ne-a placut foarte mult. Ma duc sa bag o tura la spalat, ca mai asteapta vreo doua apoi. Revin mai incolo cu poze.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
adablackcat spune:
Cat de frumoasa e Ade miresuca! Gabi, asteptam si poze cu Ioana miresuca!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ducky spune:
O saptamana superba sa aveti, fetelor !!
Daca va fi asa racoare ca acum, va fi perfect.
Va salut de la o cafeluta.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Somleac spune:
In sfarsit mi-am aranjat si eu casa cat de cat. Camera Dariei a iesit superba. Restul ham cam aglomerat. Mai avem inca de randuit pe ele, dar se poate locui.
Sambata am fost la Cebza in jud Timis la intrunire de familie. Iar ieri la gyula la balaceala. A fost foarte cald si super aglomerat. Ne-am intalnit cu familia Gabi.
Va pup , spor la munci.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
Ceau fetele!
MIHA pune poze cu camera Dariei! Cred ca va fi suuper incantata de asa surpriza dar o si merita din plin! De la mare ai pus poze? ca n-am depistat ...
ALINA vai ce miresuca scumpa a fost Adelina! Dar cam putine poze! Distractie placuta la Moneasa
DUKY m-am uitat si pe pozele voastre,le-am gasit in albumul DC Tare scumpi copilasi ai!
CARMEN si la pozele voastre m-am uitat ,vaaai ce meriti ca l-ai chelit asa pe frumosul ala de Serban!
GABI n-am apucat sa ma uit inca la toate pozele tale din concediu si nu mai stiu pe unde e link-ul,mi-e lene sa caut Nu-l mai pui odata?
IOANA pana cand esti in concediu? Hai ca se pare ca tot ambulanta o voi chema
CRISTALE poze cu voi unde vad? Ai pus si le-am ratat cumva?
Gabrielo pune odata pozele alea!
ADA si CLAU unde sunteti bre? Si cand intrati asa scurtissime? V-ati inmuiat?
Restul lumii?
ALINA.M. sper ca esti mai ok
Si Flavia la fel ca era cam necajita
Io sunt inca pe baricade,dar macar am 38 de saptamani deja,deci alta viata (cu picioare umflate ...) Acum sper sa nasc numai dupa ziua de duminica,ca sa apuc sa fiu si eu prezenta la ziua Mariei
In rest, ce sa va mai zic,Diana e la fel,e nerabdatoare sa iasa bobo.Scriu mai mult dincolo de ea,mi-e cam lene sa scriu de doua ori
Doar ca ea care era darnica,a inceput sa aiba unele iesiri de egoista.Intr-o seara nu voia sa ii dea nicicum unei fetite bicicleta ei si mami a intrebat-o necajita: " Diana de cand esti tu asa de rea? " La care Diana raspunde: "DE CAND M-O FACUT MAMA!"
MONI 38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."