Aradence DC...! (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cafea??? io-s deja la a doua ca azi noapte nu stiu ce am avut dar n-am dormit decat vreo 4 ore Astept concediul cu nerabdare

Carmen, exista mai multe variante referitoare la bunici...poate nu vor (ca sunt si bunici din acestia, care nu vor sa-si creasca nepotii), poate ca n-au timp (am inteles ca stau la tara si automat sunt si multe alte treburi in plus...gradinarit, arat, etc), poate stau departe sau poate a fost alegerea parintilor sa-si ia o bona...fiecare gandim in felul nostru, actionam in felul nostru...oricum citind pe site-urile unde a fost postata aceasta nefericita intamplare, am ramas profund dezamagita de gandirea ingusta a multora dintre concetatenii nostri ...numa si numa aberatii citesc "copii razgaiati, obraznici, neascultatori,etc" Vorba aia "copii cuminti si baba frumoasa"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si ce faci in concediu Clau?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

zugravesc ...nu te oferi voluntar??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello si eu la cafea.
CLAU' ala e concediu?

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ba da!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Clau mersi de raspuns.Daca tot te specializezi in zugravit ,hai si la mine !

Noi am fost de dimineata la strand si ne-am intors pt somnul de pranz dupa care mergem iar.Ne-am intalnit cu Ioana si pufisorii,il asteptau si pe Ovi sa apara.Ioana arata bine,mamica moderna.Mela i-a si remarcat cercelul din buric .Mai acolo tre' sa-si doreasca unul pt ca pe cel din buza il viseaza deja .Ioana no offence .

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen nici o problema. Mey da' pruncii astia au spirit de observatie ascutit, nu gluma.
Si noi am ajuns acasa ca piticii erau f obositi si eu a trebuit sa trec pe la servici sa semnez niste hartii.....doar sunt in concediu, nu?.
Deci fetele, eu sunt in concediu pana in 18 august. teoretic nu vom pleca pe niciunde....asa ca cine vrea sa ne intalnim noi suntem pe strand....cam de dimineata pana seara....mai putin in week-end cand mergem la tara.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Pufymic, poate intr-o zi, intr-o plimbare veniti pe la noi. Cred ca ar fi o idee buna sa ne revedem dupa atata timp !! Mai ales daca esti in concediu.
Clau, tu zugravesti singurica? Daca ai nevoie de ajutor, as putea veni intr-o dupa-masa.

Flavia, ce mai faci? Cum stai cu cautarile?

Fetelor, va doresc un weekend frumos si plin de distractii!!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ce fain de fetele care au concediu....vreau si eu ....sunt asa de obosita si astia nu vor sa ne dea concediu, pe langa asta ne-or mai pus sa facem si munca de teren pe caldura asta.....m-am bronzat mai ceva ca la mare, sotul meu rade de mine ca sunt ca si tractoristii. Am colindat zilele astea tot Sambateniul, Baratca si Cladova, si ne-or anuntat sa nu ne gandim la concediu pana prin noiembrie - decembrie...ufff ce greu o sa fie...si mai e si caldura asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ducky multumim de invitatie. O sa te contactez[].

Fetele azi daca veniti pe strand sa va uitati bine in jur ca si noi vom fi acolo! 2 pitici cu colace galbene cu Tweety, asta daca nu ma zariti pe mine....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput