America (170)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CORINA,am vrut sa-ti zic si m-am tot luat cu altele...mai e putin,tinem pumnii stransi!..burtica e superba,ce bine arati

Mai fetelor,dar ce e cu IOANA?...nu a mai aparut de mult...sper ca sunt ok...o fi plecat in Ro si nu ne-a zis??

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmen, imi pare rau ca ai probleme. Bine faci ca investighezi si cred ca faci bine ca mergi la ORL si la ginecolog. Sa nu fie si ceva hormonal daca spui ca ai avut si simptome de genul asta.

Andreea, vacanta placuta! N-apucai sa vad pozele, inca sint restanta pe aici.

Corina, nastere usoara si sa ne anunti sa scoatem pompoanele.

Bietul Luca, m-am tot gindit la el. Bine ca a avut casca!

Buflea, tot asa petrecuram si noi weekendul. Am fost la o ferma, dar noi am cules rosii si ardei. Pe aici mai greu cu fructele, mai ales visine nici nu cred ca stiu astia ce sint! Apoi am fost la un restaurant local care a fost ieftin si atit de bun ca nu stiu cum sa fac sa mergem repede inapoi! Aventuri am avut si noi, ca la intoarcere ne-a prins o furtuna nasoala, cu grindina de am avut emotii ca imi ciuruie masina. Ne-am oprit pina la urma unde parca era un pic de scut, noroc ca n-a tinut mult. Sotul tocmai zicea ca are un coleg in zona aia si uite ca n-are numarul lui de telefon, ca i-a spus sa-l vizitam cind sintem in zona, sa se joace si copiii nostri cu ai lor. Apoi a doua zi a aflat ca in timpul furtunii le-a ars casa. Ei erau out la lunch cind s-a intimplat!
Tot asa sint si eu cu minivanul, tare il iubesc!
Mai am un site cu ferme, localharvest.org Cel putin aici in zona sint altele trecute, apar si ranches care vind carne, farmers markets, food coops, din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andreea sa va traiasca micul crestin! f frumos!

va invit la un nou capitol

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput