America (170)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Adriana da nu mai este mult. Eu zic ca esti ok la +5, si eu tot asa am fost. Eu sunt la +9 si deja coapta . Mai bine decat cu muuulte kile de dat jos dupa. Bine sa te simti asta i important.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Oho, 5 kg, 9 kg, ce greutati infime, mai fetelor. Pai pana la 34 cate am luat eu la primul copil... E drept, la al doilea a fost ceva mai rezonabil, cam 15, dar oricum... Sa vedem, ca la asta sunt hotarata sa nu iau mai nimic. Sa vedem ce face cu hotararea

Va pup, somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Si eu tot 'Pick your own" dot org il stiam pt livezi si ferme unde-ti culegi singur.
Eu folosesc ulei de seminte de struguri pe care-l iau relativ ieftin si de masline, dar sa fie cold press ca altfel degeaba e de masline ca tot highly processed e. Plus ca nu demult a fost un scandal in Europa ca in ceva brand renumit de ulei de masline italian au gasit ulei de nuca care e highly processed si in plus se mai proceseaza si produsul final ca sa-i scada aciditatea. Cica uleiul de nuca in nu stiu ce proportie devine ne detectabil... si o lumea intreaga crede ca uleiul de masline e cel mai cel...ehhh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele daca cumparati sucurile Tropicana(care sunt 100% pure juice si nu din concentrate) puteti sa participati la o campanie de salvare a padurii tropicale.Pt fiecare cod, de pe cutie introdus, se pastreaza 100sqf de padure.
Detalii aici
http://www.tropicanarainforest.com/p/handler?target=general&action=getHome&sid=3610

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Vio,felicitari pentru samburel si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ramona, Miere, Arminad, Corinadana, Adriana_m, Cenia, Delia
va multumesc mult pentru urari si felicitari. Much appreciated
Am niste emotii...

Cenia, n-am pus poze ca samburelul e micut si e in burtica. Il bagam in prima sedinta foto peste vreo 2 saptamani asa.

Stie cineva sa-mi spuna cum e Costco fata de BJ's?

Vio 5s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Vio eu nici macar nu stiu ce e BJ ..

acum sa va inveselesc si pe voi:
cam cum se transmite o anumita gena din mama in fiica

si bagam si un dans

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Haha, Mihaela!! Ce haios!!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai bine mey tocmai gena asta i-o dadui?
E super Andra si ce mimica are? Ha, ha!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Dragalasa foc certareata/dansatoarea mica .
Pe frontul nostru, antibiotic, Amalia are strep throat. L-am descoperit din intamplare pot spune. Joi mi-a facut putina febra, sub 38, iar ce ma determinat sa o ducem la medic a fost faptul ca mi-a zis ca o doare urechea. Ne-am dus mai mult sa ne asiguram ca nu are nimic la urechi, ca ei ii ies si maselele(de 2 ani) si am zis ca e posibil si de acolo sa difuzeze durerea. Oricum, gatul era rosu, si i-a luat si swab din gat care a iesit pozitiv.
Azi tre sa ma duc si eu sa vad daca nu am si eu 'imprumutat' de la ea.
Ne apropiem si noi de termen, mai avem 8 saptamani.

Mami de Amalia si 31+

Mergi la inceput