Tae Bo (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramonika spune:
lumi - unde ai gasit pilates misto? ca eu am gasit numai plictisitoare.... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
z333 spune:
mai pe torenti...nu imi placea pilates de nicio culoare pana acum, dar incep sa ma indragostesc deja...imi place ca are mult streching si te ajuta f mult la mobilizare..eu stau f prost cu echilibrul si flexibilitatea si sper sa ma ajute pilatesul..daca vrei iti trimit
am gasit un program mai complet asa..are si yoga ![]()
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
z333 spune:
sunt 5 programe..1 este personal training..2 yoga..3 abs butt and thighs..4 pilates..5 cardio si kickboxing...imi place ca nu-s asa alerte si pot dracu sa tin pasul ca la billy ma cam pierd de multe ori:)))..de aia sper sa ma ajute astea cu echilibrul ca sa fac cat mai perfect tae bo
z333 spune:
haide ca il caut pe torenti sa il pun aici..poate mai vor si alte gagici in afara de noi
gataaaa..poftiti la perfect body gagici
http://thepiratebay.org/torrent/4352940/The.Complete.At-Home.Workout.5_DVD_Set.(DVD_RIP).XviD
Ramonika spune:
am sa ma uit de acasa.
eu am gasit numai pilates din ala in care stai pe o saltea si dai din maini ca si cum ai inota pe uscat...
asa, vreo 5 minute de adormeam acolo... 
sa vedem, poate astea-s mai interesante. e bine sa avem mai multe tipuri de exercitii, pt. ca la un moment dat te plictisesti si simti nevoia de schimbare.
eu mai treceam de la tae bo la aerobic, apoi dupa 1 sapt. mi se facea dor de Billy ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
z333 spune:
ooo si eu plang dupa billy azi, ca am musafiri si nu am unde sa fac exercitiile..m-am uitat un pic la un program live de al lui pe youtube si mamaaaa parca aveam limbrici..imi venea sa ma apuc sa fac cu ei:)))...abia astept ziua de maine
..2 antrenamente cred ca bag de suparare ptr ziua de azi..acuma plec sa vad care e treaba cu prima casa la banci
Ramonika spune:
raportez si eu pe seara asta 30 minute de basic tae bo, ca de-acum ma simteam vinovata... ![]()
lumi - cum a mers cu banca?
Ramonika
Ele spune:
Buna seara!
Eu v-am citit numai pe diagonala de saptamana trecuta. Suntem numai cu musafiri. Daca am inchiria macar gratarul ne-am duce traiul linistiti. ![]()
Cu toate ca aseara am zis ca nu mai fac nici un tae bo, nu am putut si am facut un cardio. Astazi un Abs. Cred ca stagnez la greutate dar nu e de mirare si nici nu ma grabesc. Ma multumesc si cu 2 kg date jos pe luna de acuma.
Pupici si o noapte buna!
P.S. : Andani super ca ai mai dat 2 kg . 
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Leeloo21 spune:
buna seara gimnastelor!
ma numesc cristina, am 21 de ani si un bebe de 4 luni sanatos si frumos pe nume tudor..
in sarcina am luat 16 kg si dupa nastere am ramas cu 10 in plus..am 60kg si 164 inaltime..mult..si eu faceam balet inainte..sunt super flexibila..ma bucur ca v-akm gasit..sa ma mai conversez si eu cu cineva pe tema asta..am alaptat pana acum 2 sapt si n-am putut sa tin niciun regim nimic..de o sapt fac bicicleta seara dupa ce adoarme voinicul cate 15 minute..ma dau cu creme si ma infasor in plastic:P ma imbrac ca la polul noed..fac abdomene cam 100 in reprize si imi mai intind muschii..dar nu mai am rezistenta de acum un an..
o sa descarc si eu exercitiile de tae boo ale lui Billy Blanks..le aveam..dar nu le mai gasesc acum..va anunt cu placere cand incep sa se vada rezultatele..de maine ma apuc de treaba!
dieta nu cred ca tin..ink nu ma simt in stare..am renuntat la dulciuri..sucuri oricum nu gustam..mananc mai putin..fructe si legume cat cuprinde..
va
si spor la exercitii!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
z333 spune:
bai gagici eu facui pizza pana acum putin timp:)))..nu am mancat deloc ptr ca am constiinta totusi..mananc maine dimineata, ca oricum am in plan 2 antrenamente( unul cu nea' billy si un pilates)
..ramo am fost la bcr ca restul erau inchise( ca ne-am trezit si noi sa mergem la banci la ora 17
)..inca nu au primit normele ptr prima casa dar ne-a facut nenea ala o simulare si cica ne incadram la 56 de mii de euro..acuma tre' sa strangem actele ptr dosare si apoi cu dumnezeu inainte..sunt apartamente cu 2 cam f faine in blocuri noi aici in Timisoara cu 53 de mii de euro
..sper sa avem noroc
Leeloo draga, bine ai venit in clubul furnicutelor muncitoare..ti-am vazut pozele..sa-ti traiasca bebelul, e un dulce
...ptr o fosta gravida arati bine..adica na, ai acolo un pic de burtica de rigoare, dar cu billy scapi de ea garantat
..sa downloadezi antrenam de pe prima pagina si daca tot esti flexibila poti sa iei si pilates-ul ce l-am pus eu putin mai sus..
inca ceva, nu-mi dai mie flexibilitatea aia si iti dau eu kilogramele mele??![]()