Tae Bo (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

me again..am uitat sa va zic ce gagica am vazut azi..mai bine zis mamica, ca avea un bebe de 3-4 luni cred..doamne cum arata femeia aia..la corp era ca nicoleta luciu, sani mari, forme super faine, nu era slabanoaga piele si os dar arata tipa de milioane, la fata era frumusica foc..daca eu am ramas impresionata ca am intors si capul dupa ea, barbatii cred ca au facut coada in spatele ei:)))...oricum, asa da mamica

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

neata' fetelor..am dormit azi ca o purcica pana la 11 jum..nici porcovanul ala nu a plans sa ii dau mancare ca sa nu dorm chiar asa mult..acuma ma dreg cu cafeaua..pfuu si nu am facut curatenie cum aveam in plan si azi iar nu am chef ca e sarbatoare si nici nu-mi mai e drag de apart asta deloc, cand stiu ce ma asteapta in partea cealalta..greu dom'le greu..si in cuptorul cu microunde ma asteapta vreo 3 felii de pizza..am innebunit cu atata mancare..si tu ramono te plangi de un ecler:)))..daca ai manca cat mananc eu draga mea cred ca nu ai mai dormi noaptea

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, pe azi raportez doar 30 min. de mers pe jos.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

hello gagici..pe azi raportez pizza, mici cu bere si placinta cu branza..si mai raportez 2 ore de mers pe jos..peste vreo ora cred ca ma bag la un billy macar la un antrenam mai scurt

When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

hello gagici..pe azi raportez pizza, mici cu bere si placinta cu branza..si mai raportez 2 ore de mers pe jos..peste vreo ora cred ca ma bag la un billy macar la un antrenam mai scurt

When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end

Lumi, daca as fi moderator te-as da afara de pe DC nu avertisment, te-as da afaraaaa.....
Pai eu ma pregateam sa scriu ca am reusit sa fac numai 23 de min din cauza matzelor pline cu mancare si nu mai doream sa si specific cu ce le-am umplut..si tu vii iarasi aici cu chestii de astea pacatoase.
Ramo scrie tu mai des cum te mustra constiinta de la un ecler ca Lumi ma baga in pacate.
Of, m-ai zapacit...

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

eleno mama nu ma mai certa...ca peste vreo 2 luni daca apar si zic ca am pus 3 kg pe mine sa vezi atunci distractie:)))..nu faceti ca mine ca nu se stie niciodata...hai ca uite, ca sa nu fiu chiar vacuta ma apuc de billy peste 10 min

Mergi la inceput

na poftim, ca nu-s chiar purcica.. am facut 45 de min de tae bo..the strength within..somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

pentru ieri raportez - BootCamp - Basic Training

azi sa vedem daca reusesc ceva mai tarziu

Mergi la inceput

ciao fetele...mai cred ca am primit vesti bune de la banca..nu stiu exact..miercuri seara au trimis dosarul la analiza, azi a trebuit sa mai facem o declaratie la notar, ca au zis aia de la buc ca nu era buna aia trimisa si cand am dus declaratia, ne-a zis de la banca ca au cert deja evaluarea cei de la buc si sa ne asteptam de maine sa ne sune evaluatorul..eu de la ei am inteles ca evaluarea se cere in momentul in care totul e verificat si e ok..ca evaluarea ar fi ultimul pas ptr ok-ul final..ei ziceau ca au aprobat credite in 5 zile pana acum, dar mi-era greu sa cred..si iaca-ta ca deja ei au facut si analiza in 2 zile..sper sa fie de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe azi raportez vreo 40 minute de aerobic.
lumi - ma bucur ca situatia e mai buna cu banca.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput