Astept raspuns de la moderator
Seara buna,
Vineri am raportat unui moderator de la subforumul scutecelor un mesaj care jignea intr-un mod f urat una dintre persoanele de acolo.
Mesajul a fost scris de pe userul comun zuzele2008 si doream sa ni se transmita verificand IP-ul de la care s-a scris, care user a facut un asemenea gest urat.
Nu am primit pana acum nici un raspuns, de nici un fel.
Va rog frumos sa-mi transmiteti daca este cazul sa mai astept raspuns sau pot sa-mi iau gandul.
Multumesc
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Raspunsuri
desprecopii spune:
buna, nu exista nici o reclamatie de acolo. Poti sa ne spui cu cine ai discutat si despre ce este vorba?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
alina023 spune:
Buna Mirela si multumesc pentru raspuns.
Pe subiectul nostru a existat o controversa foarte aprinsa legata de o mamica ce foarte detasata se lauda ca-si lasa copilul singur in casa noaptea iar ea pleaca din la 80km departare impreuna cu sotul, la plimbare. De aici au fost niste discutii foarte aprinse.
Vineri cineva s-a logat la contul comun zuzele2008 si a scris un mesaj jignitor la adresa unei fete din grup. Eu am raportat asta la moderator {nu stiu la cine a ajuns aceasta reclamatie a mea, am folosit butonul din subsolul mesajului}.
Deoarece fata careia ii era adresata jignirea aceea a suferit un deces in familie de curand, am decis sa stergem mesajul si din contul comun si de unde il citasem eu. Insa eu l-am salvat si il pot trimite la nevoie ca si dovada a ceea ce sustin aici.
Eu insa sperasem ca moderatorul sa-l fi vazut atunci cand l-am reclamat eu.
Iti las aici link ca sa vezi unde s-a purtat discutia aceea si sper din suflet sa primesc un raspuns. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139600&whichpage=14
PS. Acum ca mesajul a fost sters nu se mai intelege prea bine. Insa daca imi spui cui si la ce adresa, trimit print screen-ul ca sa vedeti. Eu am sperat ca pe baza IP-ului de la care s-a scris mesaj in intervalul acela orar sa se poata identifica userul si sanctiona ca atare.
Nu stiu cat de coerenta am fost... Ofer detalii la cerere.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
alina023 spune:
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
conchita spune:
nu mi-a iesit din minte povestea de la care a plecat scandalul semnalat aici. din pacate, s-a inchis subiectul cu pricina, desi am fi avut de invatat.
http://www.wpix.com/news/wpix-yonkers-mom-arrested-child-home,0,7288727.story
nici pentru cinci minute nu ai voie sa-ti lasi copiii singuri, aici. in romania am citit ca mama respectiva a plecat de la 8 seara pana la 1.30 dimineata, basca 80 de km departare de casa. copilul avand cateva luni de zile, parca. e pacat sa nu fie informata despre ce se poate intampla copilului - rapitori, hoti, accidente, incendii, plans ore in sir, traume psihologice legate de abandon...
alina023 spune:
Conchita, crede-ma ca nu ai cu cine sa vorbesti. Ea sustine tot timpul ca ea isi cunoaste fetita (de 1 an si 6 luni), ca este foarte cuminte, ca doarme si chiar daca se trezeste plange 5 min si gata.
Nu mai comentez ca ma enervez iar...
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!