Pestisori... pestisori... (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

12 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

doar atatde unde ? vreau si eu

Citat:
citat din mesajul lui babylina

12 lei

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

doar atatde unde ? vreau si eu

Citat:

12 lei

Dany

Am intrat intr-un magazin din cele pe care scrie "orice produs 12 lei"pe la Piata muncii. Azi mai erau acelasi model dar alt material. Ieri am vazut ca toata lumea se repezea pe ele si pana sa ma hotarasc eu s-au terminat. M-am resemnat convinsa fiind ca nu o sa o port si cand sa plec am vazand atarnand de pe un umeras o bucatica de material ca rochia si cand am tras era inca o rochie pusa pe raftul de jos. Nici vanzatoarea nu stia de ea.Am avut bafta. Au avut modelul ala numai marimea 40. E un magazin micut dar aduce lucruri bune. Mereu este full acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Baby , ma bucur ca ai gasit-o . Sa o porti santoasa !

gata , am plekat sa nu fiti prea cuminti si wk-end plakut!

Dany

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Baby , ma bucur ca ai gasit-o . Sa o porti santoasa !

gata , am plekat sa nu fiti prea cuminti si wk-end plakut!

Dany

weekend placut. SA te odihnesti si sa te distrezi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...dar aveti motorase la degete, nu gluma.
Baby, am vazut rochia. E tare frumoasa si sexyMi-ar fi placut s-o vad si imbracataAl meu ma cearta cand ma imbrac prea sobru si-mi zice: "Ce te imbraci ca babele, ai iesit la pensie si eu nu stiu?"
La 12 lei si eu intru mereu si aproape mereu ies cu cate ceva, cumparat normalAm de exemplu doua bluze de acolo care-mi sunt tare dragi si-s chiar rezistente. Una e din tricot si n-are o scama comparativ cu altele cumparate cu mai multi bani. Sau in iarna i-am luat Dianei cizmulite pai inca-s bune, bune si din alea cu 45 lei a stricat doua perechi...Sa nu mai zic de treninguri tot pt ea.Alea-s 24 de lei la noi ca deh bucata e 12 lei si n-oi lua bluza fara pantaloni sau invers...Gata ca ma lungesc cu 12 lei
Dany, sa va distrati bine la aer curat, gratare, alea, alea...Asteptam link-ul.
Danuta, am vizionat poze...m-au dat gata cele in care doarme Miruna, cu palaria roz.
Da, Diana a mai crescut, e o lungana incat toata lumea crede ca-i mai mare dar ce sa facem, seamana cu tati(1,93) si nici eu nu-s chiar mica(1,70)
Elyana, asa iute-i 30 august si ce te vom mai invidia...

Heiiii, nimeni la o poveste nocturna?

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata la toate sirenele! Daca sunt pe aici ...
Poftiti la -luta de weekend!

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

buna dimineata!
Cryna ce matinale suntem pentru o zi de sambata. Azi noi o sa tinem conferinte pe aici

Mergi la inceput

Citat:
Crinoasa , bag de seama ca intre noi 2 este o telapatie de numa ...bai ne-om fi intalnit pe la maternitate , ca eu sunt nascuta la iasi , dar nu cred ac tu esti mai tinerica

Dany, io cre'ca-s mai tinerica , ca's in '77 nascuta si nu la Iasi, ci ma nascui prin zona Romanului, un satuc de pe acolo, satul mamei mele ... deci, la maternitatea din Roman... hmmmhhh, dar se pare ca ne "conectaram" totusi cumva ... deci, avem orasul la comun (tu nascuta acolo, io crescand si locuind aici)... sora mea cea mai mica e nascuta la Iasi... atat, restul suntem toti nascuti la Roman...
Mdeh, telepatia asta a sirenelor ... se pare ca, mai mereu gasesc io pe cineva de care sa ma "leg" , mai mult sau mai putin... hmmmhhh, dincolo, la "Clubul scutecelor", avui o perioada cand trimiteam mesajele odata cu Marami... la comun avem: numele (io, is tot o Cristina de fapt ) si ziua nasterii (4 martie)..., p'orma, cand Marami cam disparu in ceata , ma conectai la Nicoll... deci, o alta perioada in care trimiteam mesajele amandoua odata (io & Nicoll)... la comun, io & Nicoll, avem: anul nasterii si evenimentul in jurul caruia suntem nascute (cutremurul din '77)... poate or mai fi si alte lucruri la comun ... ce stiu io ?
Si, iote amu, ca disparu-n ceata si Nicoll, ma conectai la tine ... ... is tare, nu ?!? Ori ba ???
Amu... daca dispari si tu in ceata, io la cin' ma mai contectez ??? Hmmmhhh...
Eh, io mai am o persoana, nu de pe forum, cu care impart o legatura telepatica destul de buna (ca sa nu zic mai mult )... si, cu persoana respectiva am destul de multe lucruri la comun... chiar foarte multe, daca nu ma insel ... nu le insir pe aici, ca n-are rost ...
In fine... ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Citat:

buna dimineata!
Cryna ce matinale suntem pentru o zi de sambata. Azi noi o sa tinem conferinte pe aici

... cre'ca ai dreptate Baby... se pare ca, noi doua ne sporovaim azi ... tocmai ma gandeam la tine ... ca tre'sa apari pe icisa ... si, iote, as-noapte ma gandii ca, lipseste mesajul Mihaelei de pe icisa... si l-am gasit dimineata ...
Deci, pe cin' mai "atrag" in "plasa"?!? ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput