Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:
Denisa, exact asa ma doare, toata partea dreapta, cu ureche. Nici nu pot deschide bine gura.
Oana
8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Freedelia la multi ani cu multa sanatate!Sa fii iubita si implinita.

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !
mihutza11 spune:
Nelia deci munciti pt un bb2? si tot cu due date in mar-apr
.. succes atunci!
Andra e bine.. dansareatza rau de tot! multumim de intrebare!
si pozicile poti sa le trimiti pe mailul comun si le iau eu de acolo si completez montajul!
si te mai asteptam pe la noi! inca o data succes cu bb2!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
freedelia spune:
Va multumesc de urari, mi-am petrecut ziua de nastere in pat, zacand si vaitandu-ma. Mi-a fost cumplit de rau. Azi vine acupuncturistul din nou -- sa vedem ce rezolvam, ca data trecuta dupa ce a venit am avut o zi foarte buna.
Simt ca imi pierd mintile de rau ce-mi e.
Va pup si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
stefimic spune:
salut mamici si viitoare mamici,
noi suntem un pic mai bine adica nu mai stam in baie toata ziua, ci jumate de zi
, in rest abia astept sa trec in semestrul 2.
am vazut ca si la voi au inceput greturile destul de rau, eu am facut 2 perfuzii sambata si mai fac astazi si sper sa i-mi fie mai bine, daca vomati rau as zice sa intrebati si voi medicul si sa nu stati asa ca eu asa am facut la prima sarcina pana la 4 luni si abia atunci i-am spus dr ca eu nu mai pot si m-a internat asa ca mai bine mai din timp in special pentru cele care mai aveti un bebe de care trebuie sa aveti grija.
REBIANA bine ai venit, sper ca de data asta sa fie cu noroc si sa ramai alatururi de noi pana la 40 de saptamani.
KOSSIR ma bucur ca iti este bine si te bucuri de concediu.
OANA multumim, da cred ca este cel mai mare bebe, tu ai voi sa te duci la serviciu?
ma duc sa vad ce face teroristul meu si vorbim mai tarziu, va up si sa aveti o zi linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
9+
liliana_28 spune:
Alice, din cate stiu eu angajatorul plateste concediile medicale dar le recupereaza de la stat.
Mie pe 22 tre sa imi vina CM-ul asa ca mai am de asteptat inca 2 zile.
Va pup.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
Fredelia,scuze de intarziere, dar vreau sa iti urez si eu
La multi ani!
sa nu mai ai probleme de acum inainte cu sarcina si sa nasti un bebe sanatos si norocos.
Stefimic, ma bucur ca esti mai bine.
Eu am inceput de joi serviciul. Nu imi e foarte bine, dar nu am ce face. Mai merg o perioada si apoi iar imi iau medical, daca nu ma simt mai bine. Eu nu vars foarte mult, doar dimineata pe stomacul gol, in rest greata cat cuprinde. Azi imi era asa de somn de imi venea sa pun capul de birou sa dorm un picut.![]()
Ella, Discordia, cum sunteti?
Oana
8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Oana sunt bine.Ma incearca niste greturi dar tratez cu mere si pere.Aaa!Si somn la greu.Pupici!

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !
miradeli spune:
Buna fetelor. Ma alatur si eu voua, sunt in 6 sapt si 3 zile, maine am prima consulatie la dr, sunt f emotionata, sper sa fie totul ok, pt ca acest bebe nu a venit f usor.
Sunt usor debusolata, pt ca eu nu am avut pana acum dureri de sani, doar s-au marit un pic si ma inteapa din cand in cand f putin, iar greturile au inceput de vreo 8 -9 zile, dar sunt numai greturi, senzatia de greata care ma tine toata ziua, dar de vomitat, am vomitat doar o singura data. Adica nu e nimic exagerat, am momente mai bune , mai rele, nu mai pot sa mananc decat iaurt, portocale si alte cateva...ma rog, vad eu maine la dr si va spun.
Doamne ajuta si sarcina usoara la toata lumea.
[gravi 6 saptamani si 3 zile]
Alice_ spune:
miradeli bine ai venit printre noi. Fetele harnice te vor trece pe lista. Sa ne informezi cum a fost la doctor.
freedelia ia intreaba-l pls.
pe acupunctor despre meridianul la care te lucreaza, mai ales ca spui ca ti-a fost bine data trecuta. Dar medicamentul acela (ceva cu Z, nu mai tin minte) nu te ajuta acum?
---------------------------------------------
vine bebe2
5+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze
www.sevenalice.ro