Cuptor Flavorwave Turbo Oven
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Mi-am cumparat si eu,a venit si ma uit la el,.
Nu l-am incercat poate imi dati voi idei cu ce sa incep ca sa-mi creasca moralul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta b.nica l-ai luat? ca sa stiu ce fac si eu. ![]() |
Speranta,initial am vrut sa fie un cadou pt. sotul meu de ziua de nastere dar nu am rezistat si i l-am aratat,cred ca in acest week-end o sa-l incercam.
b.nica spune:
Adrian,imi pare rau de necazul tau.
Sotul meu, bucuros de cadou a preluat comanda "cuptorului" si a facut niste fripturi si coaste grozave.
Eu vreau sa incerc reteta lui JO cu cartofi umpluti cu prosciutto,salvie si ansoa.Nu am avut in casa toate ingredientele odata.
mira55 spune:
As vrea sa cumpar si eu un cuptor turbo.Se pot face si prajituri in el? A facut cineva? Mi s-a stricat cuptorul de la aragaz. Cu friptura... ma mai descurc, am o cratita electrica si iese foarte bine. Mai rau e cu prajiturile iar ai mei sunt morti dupa dulciuri.
b.nica spune:
Friptura iese grozav,dar nu ma intrebati pe mine ca nu stiu amanunte,.
Eu il folosesc atunci cand imi este pofta de pizza;cumpar pizze congelate si le tin in congelator iar cand vreau sa pregatesc una o pun in cuptor pe gratarul inalt, torn suc de rosii peste ea si dau la 180C 12 min.Ies grozave!Este grozav ca nu mai trebuie curatat daca pui cu atentie sucul.
Am facut si pandispan(intr-un vas yena rotund) pt. tort si a iesit minunat.
ppetroo spune:
Buna seara. Am primit si eu astazi cuptorul flavorwave si...mare suparare...retetele sunt in limba engleza....are cineva varianta tradusa?