Cuptor Flavorwave Turbo Oven
Raspunsuri - Pagina 2
olive spune:
b.nica asa zici ?
Ce sa zic ,daca-ti place sa mananci dietetic,fara prajeli, chestii din astea ,e ideal. Mai ales pentru carnuri.
Azi am de gand sa fac chiftelute la el.E f cald in casa si n-am chef de cuptor(ca eu le mai fac la cuptorul clasic) si le vreau asa mai dietetice ,sa nu le prajesc in tigaie.
Sa vedem cum vor iesi.
Pe urma am de gand sa fac snitele la el.
olive spune:
Am primit cateva intrebari pe privat si m-am gandit sa raspund si aici poate intereseaza mai multa lume.
Friptura de vita se face in 20 de minute(eu tai carnea fleica ,nu stiu in cat timp face o bucata mare) si nu iese crocanta cum iese la gratar.Are aspectul si gustul celei de pe la restaurante.Oricum astia se lauda ca turbo ovenul e folosit la restaurante.
Turbo ovenul este de fapt un cuptor cu convectie si cu halogen(are un bec puternic).Foloseste infrarosiile ca si banalul cuptor pe care-l avem toti in bucatarii.Cum spuneam,este un cuptor cu convectie(care probail e mai ieftin cumparat sub denumirea asta decat turbo ovenul),insa are avantaj ca se spala usor si-l poti muta unde vrei.Si nah,pana la urma are reclama multa.
ce imi mai place la el:gatesc carnea congelata(am grija sa o spal inainte de o pune la congelator) si iese cu acelasi gust ca si aia proaspata.Scap de timpul de dezghetat ,ca eu sunt asa mai obsedata ca in timpul dezghetului se poate strica carnea. Asta-i pasarica mea.
Am facut chiftelele in 20 minute(cate 10 minute pe o parte) si au iesit f. bune (parerea sotului,care-i mare amator de prajeli ha!ha!ha!). In episodul urmator o sa vina timpul snitelelor.
speranta spune:
Eu una nu l-am cumparat inca, dar tu ai facut snitele la el, asa cum ne amenintai? sa inteleg ca are si o tava unde sa le coci sau snitelul il asezi tot pe gratar?
Nu mi-ai spus ce volum are, cineva spunea ca are 11 litri mi se pare c-am mult, la tine-n carte ce scrie?
olive spune:
Nu scrie in carte de volum.L-am pus pe sotul meu de a calculat si asa este , volumul=aprox. 11 litri.
Nu am facut snitelele inca.
Le pun direct pe gratar.Am si tava dar imi place gratarul ca se patrund bine toate.
O zi buna
Adinutzzu spune:
Am si eu o intrebare, va rog. Fierbe si in abur? Eu vroiam sa-mi iau un steamer, daca daca oven-ul asta turbo face si asta, l-as lua pe asta.
ionutmuresan spune:
Am luat si eu cuptorul Flavor Wave.
Functioneaza de minune. Singurul lucru care nu imi place e ca incalzeste mai greu comparat cu un cuptor cu microunde...
Dar mancarurile ies delicioase la el :P
uitati aici: www.vazutlatv.ro/products/Cuptor-Flavor-Wave-Turbo-Oven.html" target="_blank">Cuptor Flavor Wave Turbo Oven