preturi la mare?

preturi la mare? | Autor: allisi

Link direct la acest mesaj

vrem si noi la mare dar pt.ca e si criza am vrea sa stim ce preturi mai sunt la cazare prefer statiunea EFORIE NORD la vile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Uite aici un site, poate te ajuta http://www.vileeforie.ro/.
Poate te mai ajuta fetele care au fost si cu impresii.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Noi am gasit cu 120 lei / noapte in eforie nord (baie proprie, tv si frigider in camera)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

In ultimele zile din iunie,in week-end,70 ron camera cazare la particulari.Tv camera(inutil,cine avea chef de el)o baie si un frigider pe etaj(4 camere).Noi am fost 3 fam. prietene si au acceptat pt cei 70 ron sa nu aduca straini in a 4-a camera(cerusera initial 60 ron)Masa la "impinge tava" ok in statiune(pret si calitate)super naspa la autoservirea de pe plaja(snitel naspa ca si miros(nu am avut curaj sa gust),cartofii natur tepeni,ciorba de vita rece plus ca fura la casa(ne-am "distrat" fiecare dintre familii sa calculam cu cat ne-a tzepuit,era prima zi si inca nu ne acomodasem si nici bon fiscal nu am primit).In rest,chiar a fost bine.

Nu avea nume vila(undeva in zona hotelului Europa,pe o straduta),i-am gasit prin intermediarii ce ofera pe strada cazare,am verificat mai multe locatii .Aaaaaaaa,si pt baie am preferat,fiindca erau cu copii sa cumparam un domestos,pt linistea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am mers la vila Angely la sf lui iunie si am platit 120ron camera de 4 locuri cu AC, tv, frigider, camera mare cu parchet, hol si baie mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns.dar cineva mai recent a fost?am auzit ca au mai scazut preturile pt.ca nu prea e lume si atunci ma gandesc ca mai lasa astia din preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

exact asta imi spunea un coleg azi de dimineata, ca a auzit cum ca ar mai fi scazut preturile pentru ca nu este lume.

M-am uitat pe site-uri la agentii de turism... as de unde :))

Cele care ati fost recent... cam cat va costa masa la impinge-tava ?
Si la terase ?
Noi in general mergeam la Saturn si erau preturi rezonabile

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput