Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Dar ce ati mai scris....Eu am avut niste prieteni in vizita si må asteptam så am de recuperat dar nu..Pe unde ati umblat voi?CE ati facut toata ziulica??

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... si chiar asa , de ce nu va faceti fiecare album sa puneti la semnatura ... sa nu mai orbecaim in albumul comun?

Pentru ca capitanul nostru Monica, (scuze de cacofonie dar tare fain suna ) a venit cu propunerea acelui album, noua ne-a placut si l-am facut si suntem toate gramada.....
Eu oricum de cate ori il accesez imi explodeaza laptopul asa ca....nu ma mai plang ca o baba....asta e.
Albumele mele personale le am pe Picasa.

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ahaaaaa , si il tii la secret

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Am si eu o dilema , ca am tot vazut ca ati scris despre oul crud ca nu este voie si deci si maioneza era implicata in interdictie. De ce? Eu am ajuns la mama si fiind in necunostinta de cauza mi-a facut vinetele cu maioneza de casa. Este vreo problema? La ce sa ma astept si mai ales ce sa urmaresc?

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

ahaaaaa , si il tii la secret

pai nu cred ca intereseaza pe cineva toate rudele mele, copacii, cainii, peisajele....si ce mai pozez eu de obicei.....ce locuri vizitez...etc

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Iulika29 tu cautai subiecte de forumeala si nu stiai pe unde sa te bagi?
Incearca la 'leoaice' ca sunt tare tzacanite si de treaba

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Iulika29 tu cautai subiecte de forumeala si nu stiai pe unde sa te bagi?
Incearca la 'leoaice' ca sunt tare tzacanite si de treaba

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Gata ..le caut acum...Fetelor!!..Viiiin

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

vezi la Prieteni dintotdeauna si sunt destule subiecte de caterinca ...

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Am si eu o dilema , ca am tot vazut ca ati scris despre oul crud ca nu este voie si deci si maioneza era implicata in interdictie. De ce? Eu am ajuns la mama si fiind in necunostinta de cauza mi-a facut vinetele cu maioneza de casa. Este vreo problema? La ce sa ma astept si mai ales ce sa urmaresc?

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

pot fi infestate cu salmonela. si eu am tinut cont pana am venit acasa cand am mancat vinete cu maioneza...mama zice ca sunt prwa nebuna...si sa nu ma mai panichez asa din orice.

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

merci mult aseara asa imi curgeau balele sa mai bag cateva felii si mama era la servici si cand am realizat ca ea nu cumpara maioneza sa vezi sperietura ... m dar dimineata am balotat ca pofta era mare.
Si atat au gatit nebunele astea , mama si mamaia , ca sunt o si jumatate si abia ne miscam de pe o parte pe alta si daca mai vine cu o farfurie la nasul meu in urmatoarea jumatate de ora o sa garantat ... groaznic sa fi acasa

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput