Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)
Raspunsuri - Pagina 4
MangaGirl spune:
vai doamne, doar nu m-o apuca si pe mine spalatul geamurilor...ca stau la casa si sunt inalte. si data trecuta mi-am pus scaunul in pietris ca sa le pot spala. ptiu, ptiu...fereasca Dz0eu. sunt convinsa ca ma voi apuca de mutat patul, si spalat pe sub el...si e mare al naibii. oare dorinta de a arunca o mie de haine pe care nu le imbrac niciodata, nu o sa o am...ca tare mi-ar mai prinde bine sa arunc boarfele ca sa am dupa de ce ma plange ca nu am cu ce ma imbraca. poate ar trebui sa fac van si la blugii lui sergiu, ca prea are multi.
MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
selen80 spune:
Cristina, la fel sunt si eu cu curatenia, de-abia ma urnesc, si atunci cand o fac, incerc sa termin tot, ca sa nu-mi treaca cheful....deci acum stiu ca daca ma apuca cheful de curatenie, se apropie momentul...mai nasol e pt fetele carora le place sa faca curatenie, ca ele n-o sa faca diferenta intre cheful lor normal sau "aranjarea cuibului"
32+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
Fetelor ati luat-o pe aratura, zau asa
Mai avem o gramada pana nastem .....zic eu care sunt aproape cacarisita de emotii de pe acum...si vorba Selenicai nici nu am cumparat nimic.
Dar tot eu ma gandesc ca daca e sa se intample ceva si merg la spital fara bagaj......doar nu m-or da afara
Am sa-l fac si eu, promit.....cu toate ca mai am o gramada de zile pana nasc......
Cea mai fericita 31 + cu
cristina_ana spune:
Ce credeti ca mi-am facut eu de mancare azi???!!!!....Hai...cine ghiceste??!!!!....Vinete la cuptor, bineinteles!!! Si mai am si pentru maine!!! Am luat-o razna rau de tot, e a treia zi de vinete deja!!!
Raluk, ai tu mare dreptate, eu sunt innebunita dupa mancare!!! Dintre toate treburile casnice, facutul mancarii e singurul lucru care imi face o reala placere!!! Dar asta nu inseamna ca stau toata ziua in bucatarie! Eu fac mancare doar daca am chef, am si zile cand nu am chef absolut deloc, asa ca nu fac, mancam in oras!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Monica, sa stii ca nici eu nu am mai auzit la nimeni sa spele peretii!!!! Eu cel putin nu am mai facut-o niciodata, si nici nu cred ca o sa se mai repete experienta! Dar asa mi s-a pus mie pata atunci, aveau cateva pete si parca erau cam negrii, asa!Selenico, bine zici tu, macar noi asa ne dam seama ca urmeaza marele moment!!! Dar celelalte, ce se fac oare?!!!
Monica, eu deocamdata nu am nici un motiv sa fac cezariana, eu am nascut usor de tot si natural, dar am avut probleme mari din cauza epiziotomiei si de-asta vreau acum cezariana. Dar daca imi garanteaza doctorita ca o sa ma coasa bine, poate ma convinge sa nasc tot natur!!! Desi banuiesc eu ca ei ii e mai comod cu cezariana si nu o sa se complice!
POZE
selen80 spune:
aoleu, Manga, da chiar, doar sa nu ma apuce sa fac ceva "periculos", ca la cat de impiedicata si ametita sunt, sigur fac vreo boacana sotzu deja nu ma mai lasa sa fac nimic care implica sa ma urc pe scaun, gen spalat geamuri sau sters prafu pe dulapuri...nu ca le-ar face el, dar o cheama pe soacra-mea sa le faca...
Lucia, si eu ma gandeam ca daca tot nasc la clinica si dau o gramada de bani, nu m-or lasa in gol pe-acolo...si pana nasc, i-am trantit lista in bratze sotzului, si sa rezolve cum-necum, ca-i baiat descurcaret...
32+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
Cristina esti mortala....azi chiar imi fac si eu vanata trista si ofilita ....asta daca nu s-a mucegait mozarela in frigider
Oricum eu nu mai stiu ce trebuia sa pun in afara de o felie de rosie, vanata si branzica.....
Dar vad eu.....pana una alta mor de sete si trebuie sa ma duc ca o gargarita cu rucsacul in spate sa-mi iau si eu 2 sticle de apa minerala......
Cred ca in cateva ore ma intorc...la viteza pe care o am la mers
Cea mai fericita 31 + cu
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Monica, sa stii ca nici eu nu am mai auzit la nimeni sa spele peretii!!!! Eu cel putin nu am mai facut-o niciodata, si nici nu cred ca o sa se mai repete experienta! Dar asa mi s-a pus mie pata atunci, aveau cateva pete si parca erau cam negrii, asa!Selenico, bine zici tu, macar noi asa ne dam seama ca urmeaza marele moment!!! Dar celelalte, ce se fac oare?!!! Monica, eu deocamdata nu am nici un motiv sa fac cezariana, eu am nascut usor de tot si natural, dar am avut probleme mari din cauza epiziotomiei si de-asta vreau acum cezariana. Dar daca imi garanteaza doctorita ca o sa ma coasa bine, poate ma convinge sa nasc tot natur!!! Desi banuiesc eu ca ei ii e mai comod cu cezariana si nu o sa se complice! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
si dk mai schimbi si pozitia si nasti in genunchi...poae scapi de epiziotomie. mai nou in UK am inteles ca nu te taie decat dk musai pentru ca mai mult de jumate din epiziotomii nu sunt de fapt necesare...eu zic sa incercam si masajul cu unei de migdale intravaginal sa vedem ce-o fi.
MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
cristina_ana spune:
Lucia, pai mai pui busuioc si oregano! Eu azi mi-am pus si usturoi! Si feliile de vinete le ungi inainte cu ulei. Si sa oui mozzarela la sfarsit, dupa ce sunt vinetele patrunse!
POZE
cristina_ana spune:
Manga, tu ai toate sansele sa nasti fara epiziotomie, la noi foarte putini medici se risca la asa ceva. SI oricum, eu deja am taieturi si cusaturi la greu pe acolo, asa ca oricum, cred ca m-as rupe pe vechile rani si nu vreau sa risc asta. Vezi ca e un subiect cu nasterea fara epiziotomie, mai citeste si pe acolo, iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti tu!!!!
POZE