Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)
Raspunsuri - Pagina 18
alex25 spune:
Normal ca mi se intareste burta si ma sperii, ba ma mai ucide si spatele si mi-e si somn ca nu mai dorm noaptea....ca ma fac eu? Si stau pe scaun la servici 6 ore....

----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:

Alessia multa sanatate si tot ce iti doresti
Claucia
cu intarziere si pentru sot! 
Ellenuta daca tu vrei hainute de baietel , imi spui ce vrei , ajung acasa ma uit la pret sotul cumpara joi , iar vineri sunt deja pe posta
e simplu 
Edit: acum mi-am dat seama ca tu vei avea fetita ![]()
... dar ramane valabil pt cine vrea ...
... pacat ca nu pot pune hainute de fetite , ce am vazut acolo 90% de fetite si frumoaseeeee
... no coment
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Am revenit si eu ...caci n-am mai intrat de pe 2 iulie...Am fost plecata si n-am avut acces la internet...deci sunt scuzata.
Am vazut ca ati avut intalnire si v-am admirat pozele...ff frunoase...si burticile f mari...cu 1-2 exceptii :)
Mai am de recitit vreo 10 capitole...deci am de lucru sapt. asta :)
Noi suntem bine. Eu sunt din ce in ce mai obosita si dorm mai rau...ma dor toate...dar asta e...deja intram azi in sapt. 31...deci cred ca e normal.
Va doresc o sapt. minunata.
Dana
30+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Ellenuta spune:
aida ehe .. am si eu un off in suflet .. multumesc de oferta!
si pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
selen80 spune:
neatza (sa zicem...
)
Moni Iulia 
nastere usoara si un bebe sanatos!
Claucia, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa, cuminte ca pana acum si sa fiti mereu la fel de apropiate toate 3! 
Mimika, Manga, Emy
Alex, felicitari pt vestile bune! din cate mi-aduc aminte, ziceai ca si voi sunteti inalti asa ca trebuia sa va mosteneasca fotomodeala, nu?
Eu sunt in gasca de joi cu controlul..de-abia astept sa vad daca a mai crescut...ca de intors stiu sigur ca nu s-a intors
iar imi fac astia figuri cu netu si curentu 
32+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
Selenico bafta multa la eco si sunt sigura ca deja s-a ingrasat Ursulica ...cat despre intors mai trage speranta, mai e timp....
Cea mai fericita
31 + cu 
alex25 spune:
Selen, multa bafta si tie la eco, sa vii cu vesti bune!
Noi nu suntem foarte inalti, pe la 1.70-1.75, dar tata are 1.96, deci...se poate!
Ufff, tare nu mi-e bine deloc, cred ca imi bag un medical.
Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
kiki_cri spune:
Fetelor am o intrebare...cam stupid poate
...voi in ce recoltati urina pt analize? In ceva recipient steril sau e ok un borcan de ex...curat si bine spalat (eu pana acum am dus in borcan dar ma gandeam sa nu afecteze rezultatele cu ceva).
KIKI
28+
si 
alex25 spune:
Kiki, ai sa mori de ras, am aceeasi problema ca si tine, si ca sa fiu sigura ca nu contaminez aiurea proba, mai ales ca acum sunt chiar importante rezulatele, vreau sa ma opresc la farmacie sa iau un recipient steril.
Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
monica_dicut spune:
Hello ce fac fetili burticili??![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata