Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata fetele,
ne-am baut si noi lapticul dupa o noapte ingrozitoare. cred ca acesti locatari ai mei au dat cu nasul de racoarea de afara ca misca de azi noapte de vor sa iasa prin piele. pe la 1 si ceva am reusit sa adorm.
si tot de azi noapte am burta tare si nu am no spa, am trimis sotz sa cumpere, deci pana la 12 jumate cand ajunge le nu ma misc din pat.
am cumparat si o cartea a lui dr. spock, m-am apucat sa lecturez (azi noapte, normal).

ramsan, sa-ti fie de bine marea!!

revin cu intrebarea: ce parere aveti despre saltelele de bebei pe arcuri, asa cum au la ikea??as vrea sa cumpari pentru broscani, dar nu stiu daca-s bune. ce pareri aveti????

am vazut ca toata lumea merge la doctor ori azi, ori joi. eu sunt in gasca de joi. bafta tuturor azi, ca celor de joi le zic atunci, mai aproape!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc pt cuvintele frumoase. Sunt mandra de mine ca nu am mai intrat in panica nici azi-noapte si nici acum vreo 3 seri cand s-a lovit la obraz si a plans destul de mult. Sincer, nu sunt deloc o mamica incercata si sa-ti spun de ce: am in parc un baietel care intr-adevar are probleme (i se trag de la nasterea naturala dar nu vreau sa dezvolt subiectul absolut deloc). Mamica aceea este cu adevarat incercata.
Eu incerc sa trec peste temerile mele si ii multumesc lui Dzeu ca Matei a avut doar accidente minore care nu au ramas cu urme (ma rog , o urma pe nas si un dintisor din care lipseste o bucatica) si ii multumesc zilnic lui Dzeu cand il vad cat de nazdravan e, cum duduie gresia de cum alearga toata ziua si ma gandesc ca sunt o mamica fericta ca e sanatos.

Mi-aduc aminte de prima lui raceala. Adica raceala e mult spus pt ca lui ii curgea putin nasucul si stranuta mai des. M-am dus imediat la doctor, panicata toata si tipa aia a tipat la mine (sincer, bine a facut) ca doar nu am facut un bibelou, ci un copil si ca e normal sa mai si raceasca, sa mai si cada.

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Vai Roxy ......cate ne mai spui tu acolo...ne mai aduci cu picioarele pe pamant sa nu mai visam ca de fapt vom naste o jucarie care sta acolo unde o pui si ne zambeste cand o rugam frumos.....
Dupa parerea mea esti o mamica foarte incercata dar extrem de descurcareata si care face fata la foarte multe situatii dificile cand poate altii s-ar pierde complet.

Cea mai fericita 31 + cu

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata pe racoare!! La voi....

Alex super...Nu te mai panica..Ca va fi frumos..Emotii sunt binevenite dar så nu te stresezi sau panichezi ca vin momente frumoase...

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Techila, stai cumintica pana vine soata cu pastilele...despre saltelutza nu stiu ce sa iti spun, ca si eu am fost ieri la Ikea sa ma uit la ele si la patutzuri si nu m-am putut decide ca nu ma pricep.

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

MImika neste agitate vor så iaså.....Te asteptåm cu vesti suuper bune..

Claucia un sincer La multi ani pt printesa mea..Imi place foarte mult cum scrii tu despre ea mereu..Så fiti sånåtopsi cu totii..Ca tare mai sunteti frumosi..Ptui ptui

Ramsan bine ai revenit dintr-un concediu frumos si fårå probleme..Cat mai multe concedii din astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Tanam.... am burta pozata si postata pe webshots :)

Kiki imi pare rau ca am facut o confuziune. Mimika era burtoasa cu doi prunci ce se duce azi pe traseu dar si pe la control...

Manga tinem pumnii si tie. Chiar fain wrapul ala, dar slingul pare a semana foarte bine cu un marsupiu obisnuit, asa o fi?

Si eu trebuie sa ajung la analize sapt. asta, nu stiu cand si cum, dar trebuie. Ma intereseaza mai ales fierul, ca anemie am avut si in sarcina cu Rares, sper doar sa nu se repete istoria.

Ramona

Tudor Gruia 28+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

clau sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! sa va aduca numai bucurii si sa-si iubeasca tare surioara si parintii!'

lucia multumesc.

cristina stai linistita mami ca totul va fi bine, sunt sigura! superb nume ai ales pentru printesa!

tulibu nu inteleg .. ai 126 de zile dintre care 42 musai dupa nastere .. tu trebuie sa-ti calculezi si sa vezi cam de cand poti intra .. dar lasa-ti o marja de 1-2 saptamani ptr post-natal in caz ca intarzie nasterea. dr ta e cam

iulika felicitari ptr decizia sotului! al meu nu ar fi acceptat ever asa ceva .. e drept ca nici mie nu-mi placea numele meu de familie ..

ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire .. eu, din pacate, nu am putut ajunge .. may be mext time. am vazut burtici frumoase si papica bunaaaaaaaaaa

monica ce hainute frumoase si ce burtica sexy!!

aida ce hainute super ai luat de la unguri! tare frumoase sunt .. vreau si eu hainute de baietel ... off ..

kateryna drumul pana in corfu e greu .. a fost sora mea acum cateva saptamani .. e lung si se merge si pe serpentine .. sincer, eu nu as recomanda la 32 s ..

revin .. mi-e sa nu pierd mesajul ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Tanam.... am burta pozata si postata pe webshots :)

Kiki imi pare rau ca am facut o confuziune. Mimika era burtoasa cu doi prunci ce se duce azi pe traseu dar si pe la control...

Ramona

Tudor Gruia 28+

No Problem

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

MImika neste agitate vor så iaså.....Te asteptåm cu vesti suuper bune..

Claucia un sincer La multi ani pt printesa mea..Imi place foarte mult cum scrii tu despre ea mereu..Så fiti sånåtopsi cu totii..Ca tare mai sunteti frumosi..Ptui ptui

Ramsan bine ai revenit dintr-un concediu frumos si fårå probleme..Cat mai multe concedii din astea..

ClauciaAm vrut så scriu pt printesa ta ..ai inteles tu cred..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Moni_iulia cu multe bucurii si un bebe sanatos!

sa-mi fie rusine ca nu am facut urarea mai devreme

Ramona

Tudor Gruia 28+

Mergi la inceput