Fiv in Ungaria 60
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK![]() ![]() ![]() ![]() Doamne da-mi putere sa merg mai departe ! ![]() ![]() ![]() Doamne Ajuta-ne! ![]() |
imi pare rau! multa putere sa o iei de la capat!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dannette spune:
CANDY iti multumesc frumos pentru informatie, pentru numarul de telefon si ma bucur nespus pentru tine. Sa ai sarcina usoara si sa o duci la termen. Stiu ca o asemenea bucurie este imensa, un copil este dar de la Dumnezeu.
ALRAK stiu ca nimic nu iti poate lua durerea din suflet si mai ales dezamagirea cand nu reuseste ceva in care iti pui toate sperantele. Te inteleg perfect, am avut 3 ani in care mi-am dorit nespus un bebelus si am trecut prin doua inseminari artificiale, un FIV, o sarcina extrauterina si un avort spontan. Iar in luna in care Dumnezeu l-a chemat pe tatal meu la el mi-a daruit mie un bebelus in burtica. Toate se intampla cu un scop in viata. Tot ce trebuie este sa nu-ti pierzi speranta. Ceea ce vreau sa-ti mai spun este ca am fost diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral (chiar inainte de a face FIV) si mai multi medici de aici din tara mi-au spus ca trebuie sa-mi scot trompele pentru a reusi la FIV. Dr. Zadori a zis ca nu este cazul si ca el nu-mi recomanda asa ceva. Si iata-ma acum, insarcinata pe cale naturala. Am 13 saptamani si ma rog la Dumnezeu sa fac un copil sanatos si sa duc sarcina la termen.
AVALON felicitari pentru sarcina, ai doi baietei minunati care iti vor lumina viata. Iti doresc sarcina usoara in continuare.
Va pup cu drag si va doresc numai reusite.
ALRAK spune:
Ehhhh... despre mine ce sa va spun este greu, greu, greu de tot.
Bunul Dumnezeu m-a ajutat sa ma ridic...aveam pe aproape o matura si un faras si am reusit sa ma adun, mai greu mi-am regasit sufletul, in rest toate erau pe acolo.........
Acum sunt intreaga , cu mai multe cicatrice insa, si cu un mare gol in suflet, dar (pentru ca intotdeauna exista un "dar") trebuie privit inainte, cu incredere si cu speranta in Dumnezeu si trebuie mers mai departe.
Am langa mine un sot minunat (multumesc lui Dumnezeu pentru asta), care imi este alaturi si impreuna vom reusi.
Apoi, am niste prietene minunate, care sunt alaturi de mine cu sufletul (chiar daca ne despart multi km si nu ne cunoastem personal) si care ma sustin permanent castelana, ingeras26a, simona2, alsima, ellanik, miruma38,puffy10, AlinaOprea, draghiluiza, florela30, goldi, Avalon, frank, Moniland, elenada, Danabebe, fireyes, KoraPop, Anita, Blanche25, Iyoana,huski,daniela74,alina iulia, oanademunk, mirela2 daria08, catalina2307, clipsy ,zapp, Apalina, Klu1973,Laura, alla76, candy 1902, ankflor, mariana70, saboupetruta, pupy76, denisa220972, claudia74, camy050277, ala77, iaia13, ali762000, balanta tm, adaca, pussi, dent, speranta2008, cornelia, adina 270898, luck, KiraClara, brunadria, danette, victorita, maria08, magdita, cami antonia, carmelly, atelocin, liana30, caciantoni, mamieea, ioanact, ioanatugs, oanka80, anita75, monimo, suflet, Livsy, sandaa, deeva73, nicole . (Sper ca nu am uitat pe niciuna dintre voi , fete minunate, de pe cele trei topicuri pe care scriu, voi , cele care mi-ati fost alaturi).
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea harul mult dorit , acela de a deveni mame.tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
pupy76 spune:
ALRAK ai reusit sa ma faci sa-mi dea lacrimile, frumoase cuvinte si sper ca peste ceva vreme sa ne faci sa ne dea lacrimile si de bucurie pentru reusita ta.Fruntea sus si cu D-zeu inainte.
Poop toate fetele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
fetelor sunt bucuroasa mia raspuns dct kovasc..ma programat pe 15 sept ora 14
uitati ce mia scris
Hi,
Thank you for your email!
We could meet for a consultation September 15th at 2 PM. During this
meeting we review the past infertility records, review the treatment itself
and set a schedule up. If further tests are needed we provide you with a
list. You are also given a treatment plan and the following details, dates
can be set up via email. This is a one day visit to the Clinic in Budapest.
Please have all relevant medical records with you for this meeting. We are
located at 54 Istenhegyi street in the 12th district on the Buda side of
Budapest.
Please confirm the appointment!
Sincerely,
alsima spune:
Karla, draga...
Am pus mana pe telefon de 1000 de ori...Ce-as fi putut sa-ti spun? Ca inteleg ce e in sufletul tau? Ca data viitoare sigur vei reusi??? As fi mintit!!!
Nu stiu ce este in sufletul tau...Pot doar sa-mi imaginez...poate nici macar atat...
Nu stiu daca data viitoare vei reusi...poate da, poate nu...
CE STIU SIGUR este ca vei LUPTA! Ca esti un suflet minunat care merita rasplata asta de la Dumnezeu si sunt convinsa ca ea va veni mai devreme sau mai tarziu.
Imi place mult felul in care gandesti, puterea de care dai dovada, dragostea imensa din sufletul tau, bunatatea pe care o arati la necazul sau bucuria fiecareia dintre noi...
Ce iti mai pot spune cu siguranta este ca oricand ai nevoie sa vorbesti, despre ce vrei tu, eu sunt aici (nici macar la km distanta ) si sunt o buna ascultatoare!!!
Te imbratisez, cu mai mult drag decat stii tu!!!
BoboMom spune:
Clara, felicitari pentru alegerea facuta si mult succes!
Alrak, ai PM. Te pup!
Laura 23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
alsima spune:
Am si eu o intrebare: stiti cumva exact cand sau daca dr zadori a intrat deja in concediu???
Noi suntem bine, saptamana viitoare mergem la echo 3D sa vedem daca totul e ok. Poate daca bebe e cuminztel vom afla daca vom avea un alex sau o alexa.
Va imbratisez pe toate si va doresc putere sa mergeti mai departe orice ar fi!
Fetelor care au reusit de curand le doresc o sarcina usoara si sa se bucure din toata inima de minunea din burtica lor (candy Te puuuuuuuuuuuuuup)
Un pupic mare tuturor! cu bulinutza de 11+
ralouk spune:
Buna fetelor,
Va multumesc pentru primire.Prima consultatie la Dr.Zadori o am la inceputul lui octombrie urmand ca la inceputul lunii decembrie sa ma duc pt. fiv. Eu sunt o fire optimista si plec la drum gandind pozitiv.
Sper ca de craciun sa am si eu un bebe sau mai multi in burtica.
Am ales clinica din Szeged la sfatul unor medici din Bucuresti. Oricum nu as fi incercat la noi in tara pt. ca nu prea am incredere in sistemul nostru medical, eu facand parte din el (sunt medic stomatolog). Va pup pe toate si sper sa gasesc ajutor la voi daca am vreo nedumerire.
BoboMom spune:
Ralouk, firea optimista iti castiga deja jumatate din batalie dupa parerea mea, asa ca felicitari! Sa-ti dea Domnul reusita si multa sanatate!
Laura 23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)