Fiv in Ungaria 60
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
pupy76 spune:
ALRAK imi pare tare rau, te rog nu-ti pierde speranta ,sunt alaturi de tine si ma rog ca D-zeu sa-ti dea putere sa lupti in continuare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clipsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Avalon cum treci granita la iesirea din Romania, chiar din vama cumperi rovigneta, poti plati in euro sau in forinti. ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon ![]() ![]() ![]() |
multumesc mult de tot
![](floare.gif)
![](floare.gif)
clipsy spune:
citat din mesajul lui pupy76 CLIPSY eu stiu ca daca nu intri pe autostrada nu ai nevoie de rovinieta si cum pana la Seghed nu e autostrada... ALRAK tinem pumnii . Eu mi-am facut analize iar pentru glanda( T3 si T4) dupa ce mi-a iesit TSH 6,9 si mi-a iesit ATPO 380 iar limita este de 34.Mi-a dat eutirox si mi-a zis ca in cazul unei sarcini sunt riscuri de avort spontan, ![]() POOP toate fetele. ![]() |
mai bine sa o am sa nu ma doara capul!
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
iti doresc multa sanatate si sa functioneze tratamentul
![](punk.gif)
clipsy spune:
citat din mesajul lui CANDY1902 DANETTE felicitari si din partea mea uite iti scriu eu numarul unei traducatoare din debrecen 0036305850061 MORICO o cheama. da fetelor beta meu sa dublat ziua 9=29.09 ziua 10=61.55 deci:E BEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VA MULTUMESC TUTOR DE FELICITERI SI MULT SUCCES TUTUROR Alrak iti tin pumni |
De acum incolo sarcina usoara iti doresc si bb cumintel la mami in burtica!
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
FELICITARI!!!
![](floare.gif)
![](floare.gif)
clipsy spune:
citat din mesajul lui ALRAK![]() ![]() ![]() ![]() Doamne da-mi putere sa merg mai departe ! ![]() ![]() ![]() Doamne Ajuta-ne! ![]() |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Iti doresc multa putere sa poti sa mergi mai departe
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
tamaryllis spune:
Alrak, imi pare rau!
Eu pe 10 iulie am facut ET cu 2 embrioni (morula). Pana ieri eram f optimista, dar acum ma bantuie pesimismul din cauza ca sanii au inceput sa revina la dimensiunea lor obisnuita si nici nu prea ma mai dor ca inainte.
Voi ce ziceti? La voi cum a fost?
2009 este anul in care voi reusi!
cornelia1172 spune:
ALRAK imi pare foarte rau stiu prin ce treci!!!!!!!
clipsy nu iti trebuie rovigneta pana la Szeged ,noi am luat doar cand am mers pe autostrada pentru o zi.
din cate am inteles o sa fii in august acolo? poate ne vedem
Gyongyi si Doru concediu placut va pup pe toate
marina@ spune:
ALRAK imi pare foarte rau,dar trecem noi si peste asta si mai incercam odata,ce zici? doar nu ne vom da batute asa usor,a? trebuie neaparat sa ne atingem scopul
felicitari fetelor cu beta MARE si succes fetelor in focuri
.
va si numai bine
KLU1973 spune:
dannette, toate cele bune atat pentru tine si minunea din burtica cat si pentru valeria si puiutul ei !!!
alrak, fara cuvinte...
candy, felicitari inca o data, deci e bebeeeeeeeee !!!
cornelia,
Klu 35+
Theodora...
BoboMom spune:
Alrak, imi pare foarte rau! Aveam mari sperante pentru tine! Dar te rog mult sa nu te dai batuta! Eu anul trecut dupa FIV 1, cand am aflat ca fusese sarcina biochimica, am plans ce am plans si am inceput aproape imediat planurile pentru a doua tura. Te rog mult sa ai curaj si incredere ca totul va fi bine!
Tamarylis, nu te uita acum la semne, pentru ca e prea devreme. Sanii durerosi i-ai avut de la stimulare. Semnele sarcinii nu incep dupa 5 zile de la transfer! Stai cumintica si sa ne rugam sa fie bine!
Laura 22+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)