Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

dragele mele drage,
vin cu codita intre picioare si va dau de stire ca... au ajuns ecourile voastre pana la mine. m-a luat cu rushine in obraji cand am vazut mesajul grati.elei:)

stiti voi,nici o veste, semn bun. la noi se confirma:) vara, soare si mare, avuram. acu e rost de stagii pt copii, schimburi absolut inumane la servici, bebeloi nazdravani si... in rest toate bune!

nu ca nu-mi sunteti dragi, sau ca v-am uitat! departe de mine asa ceva. dar timpul, bata-l vina... abia de mai intru pe forumuri. pe blogul meu cred ca au crescut paianjenii... dar sper sa invie odata cu toamna. sunt in pline reconsiderari ale vietii mele. ma gandesc sa renunt la job, vreau sa-mi recunosc diploma, sa mai merg la vreo doua scoli. sa-mi aleg ceva ce sa-mi ramana. si... cred ca dragostea mea e tot invatamantul. sau poate e prea pretentios exprimat. dar trebuie sa ma simt utila. si sa scriu! cred ca asta ma doare cel mai tare. mi s-a pus pata sa public aici ceva, dar e mai greu cu limba. dar poate am s-o fac in flamanda... cine stie...

stiu ca avem mamici pe ultima suta de m. nour si emma... probabil sunteti in toiul pregatirilor, emotiilor si nevilor:) daca va ajuta cu ceva, ma ia cu fiori pe sira spinarii pentru ca vreau nr.3. si il voi face. nu acum - balonul mai e inca in burtoiul meu - dar in 2010 trebuie sa vina si nr3.

va pupez cu drag, va doresc o duminica placuta, o saptamana linistita, si ma retrag pt ca bbloi vrea sa jucam fotbal. tati doarme, bruno doarme, prietenul lui bruno la fel, doar huhurezii beau cafea, sunt constipati si se joaca cu mingea (eu si sacha, de atribuit, trageti voi liniuta intre personaje si acivitati):))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mie mi-ai lipsit si ma bucur c-ai mai trecut pe la noi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Asta e un post cu dedicatie pentru Roxana , ca sa vada ca se poate intampla si chestii mai urate cu ambii parinti in casa si eventual pentru cine doreste sa jubileze ca se intampla denaturari si inconstiente si la nivel de experienta mai ridicat in ale mamicelei ...

Asa de bun venit acasa domnu' pitic cu ajutorul lui frati'su sau a husbandului ( nu stim inca care e vinovatul principal) a gasit usa neincuiata la baie si a varsat in toata incaperea inclusiv pe el o sticla de Anitra wc....
Acum nu stiu daca a bagat si in gura .
Sper ca nu.
L-am spalat din cap pana in picioare, pe dinti, i-am dat si un iaurt sa neutralizez eventuala degustare, l-am uns cu juma de tub de crema si m-a luat instantaneu durerea de cap.
Asta in fix 2 minute in care nu l-a supravegheat nimeni.
Uffffffffffffff
El pare absolut ok, nu a plans, urlat, vomitat etc .
Sa imi fie cu invatatura de minte si sa ascund in debarale tuburile cu astfel de chestii.

Miri bine ai revenit !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Dana
Mada

Miri,ce surpriza placuta...

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Lala sper ca nu a si inghitit solutie!nazdravanul si mamica speriata.si Daria a facut acum ceva timp aceeasi faza cu cifdar doar pe hainute ca am vazut-o exact cand vroia sa guste

Roxana bine ai revenit,asteptam poze!

Miri imi pare bine ca ne-ai vizitat si pe noi.te asteptam mai des!

Roli ma bucur ca incepeti sa finalizati santierul.abia astept poze sa vedem cum arata casuta voastra!

Chyntia,Graty sper ca va fi bine la cresa

am in continuare niste emotii de mor!vreau sa cred ca am ales o perioada cu mai putini virusi, daaar....daca nu se acomodeaza,daca va urla mereu dupa noi,daca nu va manca/dormi,daca,daca si iar daca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cu scuzele de rigoare pentru intarziere

MADALINA

si

DANA

La multi ani! Sa aveti parte de multa sanatate voi si familiile voastre, de fericire si implinire si numai bucurii de la copii!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 27+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gabritza, va fi bine cu cresa, se va adapta, dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare si putere, pentru ca e posibil:
1. sa urle, cateva zile, saptamani...depinde de copil, sau poate aveti noroc si nu urla deloc (Marc a urlat pret de 1 luna cate 5 minute dimineata cand il lasam). Oricum sa nu cedezi, urletele tin de adaptare si se intampla la orice varsta intra in colectivitate.

2. e posibil sa ia ceva virusei in prima perioada. Sa nu te ingrijorezi, tratezi si mergeti mai departe. Tine de acomodare si imunizare.
Eu sunt adepta intrarii in colectivitate devreme. Marc a mers la gradi la 1,9 luni, iar Andrei va merge in toamna sau in iarna...in functie de cand imi voi gasi eu un job care sa merite.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miri mi-ai facut ziua buna. Ma bucur nespus sa te citesc din nou, sa aflu ca sunteti bine si sa aflu ca te bantuie ideea "bb3". Felicitari!
Si pe mine ma bantuie de numa', dar din pacate, deocamdata stam cumintei ca suntem infundati in rate si datorii...

Mai vii pe la noi, promiti?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Roli
multumesc.
dimineata o va lasa tati la cresa.eu nu cred ca voi rezista si atunci l-am pacalit pe el. sper sa se descurce.eu doar maine merg ca sa platesc si sa mai vb cu ingrijitoarele.
am terminat saculetul de pregatit,hainutele pt maine si acu tremur toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roli ma bucur ca ati avansat cu pregatirea casei.Abia astept sa ne-o arati.

Miri ma bucur sa te "vad" din nou.Am tot intrat pe blogu tau sa vad ce mai faceti.Sper sa am ce citi de acu .
Ma bucur ca sunteti toti bine.

Stoisor aparat salin eu il am pe asta :http://www.salin.ro/salin-ro/ nu e scump deloc si e foarte bun.Eu il tin in camera unde doarme Razvan.
Acuma nu stiu, coincidenta sau nu, dar de cand il avem, de prin martie, Razvan nu a mai fost bolnav.

LalaD bine ca nu a inghitit.Zic bine ca nu ainghitit ca ma gandesc ca nu a baut din el daca nu s-a simtit rau.
Si eu tocmai de aceea mi-am pus toate solutiile de curatat intr-un dulapior din baie unde nu are acces.

Gabritza zic si eu cum zicea Roli, trebuie sa te astepti ca va plange dupa voi.Asta o sa fie cel mai greu, sa-i rezistati plansetelor pana se va obisnui.
Eu iti doresc sa fie bine si sa se adapteze usor.

Si eu l-am inscris la cresa pentru la toamna.In august trebuie sa duc dosarul complet si apoi voi vedea daca mi-l primesc.Problema e ca sunt foarte multi copiii si foarte putin locuri.
Daca nu mi-l primesc va trebui sa caut o bona, ceea ce imi va fi foarte greu dpdv financiar si mai ales sa gasesc una de incredere.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Ramo da acela este aparatul de care vb eu,o sa il comad maine ,eu am si astm tinut in frau asa ca imi va fi util si mie

fetelor am luat o telecomanda in coltul ochiului ,mia dat si sangele si cred ca dimi o sa fiu umflata si vanata......cum de la cine???de la Sara ....tin o bucata de carne inghetata pe zona x si am pus si gel de arnica,dar nu cred ca o sa scap neinvinetita de la prima cafteala a lu fimea

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput