Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La plaja eu l-am lasat pe Razvi in chilotei.Daca facea kk ii schimbam chilotelu si gata.
Nu stiu de ce da mie nu-mi place ideea de a lasa copilu la fundu gol.Nu stiu, am eu asa un fix.

Raluca, da ma duc la examen, da asa nu am nici un chef, nu am reusit sa acopar toata materia.Ma duc la noroc.
De ce zici ca ai avut zile grele?Ti-a fost rau?
De Sonia ce ne mai zici?

Stoisor, am spus mai sus ce fac sa ii scot figurile din cap.
Si pe noi ne mai loveste Razvan, dar noi plecam de langa el si nu-l bagam in seama sau ii distragem atentia cu altceva.

Gabi, ma bucur ca a fost bine la cresa si nu a plans Daria.Si conteaza foarte mult daca le place pe doamne.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Honey multam',orice truc i bine venit pt ca ma supara pe bune.....asa ceva fac si eu ,o prind si i fac gigea-gigea cu manuta ei pe fata mea sau a lui tati ,depinde,dar nu cu privirea fixa cum spui tu,o sa incerc,si mai autoritara sa vedem

Gabbi felicitari tie si lui Dariuca pt prima zi la cresa,inceputul e greu in toate dar pasul mare a fost facut

Ramo da si noi ignoram si cautam altceva pt distragerea atentiei
oricum vreau sa imi achizitionez cartea lui super nanica ma depaseste si nu vreau o batausa la usa ,acum am avut noroc dar cine stie??

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

eu am o situatie sub ochii mei,anume....nepoata din partea fratelui ,5 ani,o fost si este un copil rasfatat,agitat,rau si tot ce vrei,am avut parte de crize si tranteli pe jos ,iar mama era si este cunoscuta drept bunica cu fetita care se tavale ,urla si da din picioare .....iar la polul opus este nepoata din partea sotului,4 ani,care unde o pui acolo sade,nu i scoti un cuvant din gura decat dupa cateva ore de studiu atent ,zici ca pricepe din priviri,nu stiu cum sa va explic,cuminte ,linistita dar exagerat de tacuta
tot ma uit si trag concluzii si ma rog sa nu semene cu nici una,habar nu am

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare doamnelor.

Suntem acasa din nou, dupa un maraton gen plecat la 8.30 din Byala, luat copil de la Intorsura-Buzaului (unde am poposit doar 1h), ajuns acasa la 23 noaptea. Extrem de obositor, dar azi a trebuit si eu si Cristi sa fim la munca.

Avem ceva poze de la mare la semnatura, o sa mai primesc de la prietenii nostri si o sa mai pun, alea ale lor sunt mult mai reusite :)

Gata ca s-a trezit si este, normal, extrem de mofturos si sacait, "after the holiday syndrome"

Totusi, ce a scris cineva sub anonimatul contului comun?? De ce atata secretosenie? Nu inteleg nimic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

grati de unde ai luat costum de baie cu protectie UV?? sa nu spui germania .. multumesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

elle, eu i-am cumparat de aici: http://minimode.co. uk

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle si Rox ,
eu am un fix pacatos in legatura cu lasatul copiilor despuiati pe plaja sau la piscina
Please, nu o faceti
Sunt atatia dezaxati in jurul nostru...

Scutecele pt apa nu sunt chiar costisitoare si sunt foarte practice.

In plus la bulgari o sa vezi Elle ca 98% din bebelusi au slip/scutec.
Alea 2 procente lipsa ...sunt romani.
Fara gluma

Nu va suparati pe mine.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Elle si Rox ,
eu am un fix pacatos in legatura cu lasatul copiilor despuiati pe plaja sau la piscina
Please, nu o faceti
Sunt atatia dezaxati in jurul nostru...

Scutecele pt apa nu sunt chiar costisitoare si sunt foarte practice.

In plus la bulgari o sa vezi Elle ca 98% din bebelusi au slip/scutec.
Alea 2 procente lipsa ...sunt romani.
Fara gluma

Nu va suparati pe mine.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Exact ce ziceam eu mai devreme.
Si eu am asa un fix.Tot din cauza dezaxatilor.
Chiar vedeam si copii destul de mari de 7-8 ani, goi pe plaja.
Nu mi se pare normal, nu stiu, eu nu am putut sa il las gol pe Razvi.

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Salutare doamnelor.

Suntem acasa din nou, dupa un maraton gen plecat la 8.30 din Byala, luat copil de la Intorsura-Buzaului (unde am poposit doar 1h), ajuns acasa la 23 noaptea. Extrem de obositor, dar azi a trebuit si eu si Cristi sa fim la munca.

Avem ceva poze de la mare la semnatura, o sa mai primesc de la prietenii nostri si o sa mai pun, alea ale lor sunt mult mai reusite :)

Gata ca s-a trezit si este, normal, extrem de mofturos si sacait, "after the holiday syndrome"

Totusi, ce a scris cineva sub anonimatul contului comun?? De ce atata secretosenie? Nu inteleg nimic.....

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Am vazut pozele de la Byala.Foooaarte frumos si ce bine arati draga ptiu sa nu te deochi.Nu se vede ca ai doi copii.
Mi-a placut mult si apusul.Frmos e unde ati fost.

Ps, ai PM

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Buna la amiaz'

Am fost azi la mama si mi-am dus piciu' in parc, apoi l-am hranit si l-am pus la nani si am revenit la trebuile mele de zi cu zi (aranjat lucruri, smotruit, etc)

M-am delectat cu poze de vacanta: fam. Gratiela, fam. Ramonab si fam. Ven. Am vazut copii frumosi, mame sexy si peisaje relaxante.

La noi sindromul "after holiday" nu a existat, revenirea acasa a insemnat revenirea la normal. Noi am avut sindromul "holiday" ca acolo, dl. Andrei a binevoit sa-mi faca circ la fiecare culcat, desi avea patul lui de acasa, asternutul, ursuletul...el tinea neaparat sa faca scandal...hmmm...e prima vacanta in care se manifesta sindromul asta.
Sunt tare curioasa cum va fi sindromul "new house"!?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor, dar ce faceti pe pagina 2? Haideti, va rog frumos, pe prima pagina.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput