va rog sa imi spuneti...

va rog sa imi spuneti... | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

spuneti-mi va rog unde sa ma duc in cazul in care imi ploua in coridor si administratoarea nu vrea si nu poate sa convinga locatarii sa facem acoperisul? oare la primar in audienta? Sau unde ma pot duce ca sa o motiveze pe doamna sa fie mai transanta si mai insistenta?
I-am facut sesizare anul trecut in scris, a facut doua sedinte, vorbe in vant si atata tot. mai mult nu doreste sa se implice. Mie imi ploua in coridor, si o masina de spalat mi s-a stricat de la igrasie.

Andrei si Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Ii spui in scris administratoarei problemele reale ale tale si ii transmiti pe aceasta cale sa convoace locatarii la o sedinta unde vei expune aceasta problema. Daca nu se hotarasc in privinta acoperisului va tb. sa dai in instanta asociatia respectiv pe vecinii tai alta solutie nu ai.
Primarul, primaria nu are in competenta constrangeri asupra administratorului ales de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Insisti pana iti vine rau, te zbati, te certi, eventual intrebi poate mai sunt vecini carora le ploua in casa si ca uniti eforturile. Primarul nu are nici o treaba.
Eu am dus lupta asta vreo trei ani de zile. La mine a fost si mai greu pentru ca ei imi spuneau ca nu mai trebuie sa comentez ca ei au tot reparat terasa. In realitate doar o carpaceau si mie imi ploua in fiecare an prin alte parti de ajunsesem la disperare. Pana la urma am pus piciorul in prag si am adus eu o firma care se ocupa de izolari terase, ca ma saturasem de romi (ca ultima data cand le-am zis pe nume mi-am luat avertisment ) cu butoiul de smoala. Deci am cautat, am sunat, am chemat sa faca o constatare/deviz, i-am pus in legatura cu administratorul si pana la urma au demarat lucrarile care au decurs fara probleme si au fost si achitate. Dar mi-a iesit parul prin caciula pana am ajuns aici, am avut acum doi ani in vara un soc de proportii cand ne-am intors din concediu si am gasit peretii uzi aproape in toata casa si un miros de mucegai ca intr-un subsol.
Din experienta mea iti spun ca nimeni nu iti va impartasi necazul nefiind direct afectat, deci esti singura, trebuie sa insisti pana reusesti sa-i convingi.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

vai de viata mea in acest caz!!!
vecinii de la etajul 4 stau la tara, deci sunt singura in lupta asta nedreapta. DE sedinta m-am saturat sa tot particip si sa ma intorc cu nervii prastie, pt ca nu e nici unul de acord sa puna bani, numai eu stau la etajul 4, restul de la trei in jos si nu ii afecteaza deloc.
in cazul in care imi pun tavan fals, rezolv ceva? adica sunt sanse sa imi treaca prin acest tavan fals?

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu te mai gandi la improvizatii, pana nu se izoleaza terasa nu rezolvi cu nimic. Apa trece prin tot.
Atunci daca vecinii si-au exprimat dezacordul poti sa repari terasa pe banii tai si apoi sa actionezi asociatia in instanta solicitand despagubirea dovedita cu inscrisuri adica facutri, plus cheltuieli de judecata. Sau poti sa ii ameninti cu asta poate se urnesc si participa. La fel cum ei nu vor sa plateasca reparatia unei parit comune a blocului poti si tu sa nu mai platesti: lumina pe scara, reparatii pe scara, reparatii la tevi comune, reparatii la subsol etc. E razboiul nervilor, eu am trecut prin asta si nu e usr deloc. Cel mai mare avantaj al meu a fost pana la urma, paradoxal, lipsa de implicare si de interes a celorlalti locatari. Adica la noi la sedinta nu veneam decat eu, vecina mea de etaj careia ii ploua si ei in casa, presedinta de scara si administratorul pe care il doare la basca pentru ca el nu sta la noi in bloc, el e doar angajat administrator. Pana la urma razboiul meu a fost cu astia doi din urma, care nu se inghit si care dadeau vina unul pe altul. In final, daca locatarii nu au venit s-a convocat sedinta de 2 ori, a doua oara am votat eu si cu vecina mea in unanimitate aprobarea reparatiei si asta a fost. Cheltuielile s-au pus la lista de intretinere si au fost achitate fara comentarii prea multe. Cui nu i-a convenit i s-a spus de la obraz ca a fost asteptat sa-si exprime opinia in sedintele de bloc, daca nu a venit atunci se conformeaza hotararii luate de cei care au fost prezenti. Oricum singur sfat pe care ti-l dau este sa fii insistenta, sa nu renunti, eu faceam scandal si spuneam problema pe care o aveam de fiecare data cand ma intalneam cu cate cineva din bloc. Cred ca ajunsesem de poveste si de bancuri rasuflate dar nu mi-a pasat. Iar vecinii chiar daca locuiesc la tara, trebuie sa-i intereseze ca in casa lor ploua, si daca nu se face nimic in curand o sa va umpleti de igrasie, sau parca ai zis ca deja aveti.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Adinell,

sora mea, dupa o lupta lungaaa si-a izolat singura partea ei din terasa, efectiv a facut izolatia doar deasupra ap ei, bine ca e bloc de 4 etaje si practic e continuua izolatia, la 4 camere a costat 1000 Euro.

Sa stii ca iesi mai ieftin decat cu tavan fals.

Ce a reusit sa faca totusi e sa nu o mai puna la fond de reparatii pt alte parti comune.

Mergi la inceput