Prietenie la plesneala*59*plesnite la apa...
Raspunsuri - Pagina 8
sorana spune:
Hello!
Am asa de multa treaba ca am luat o pauza
Si citesc pe aici si nu-mi vina sa ma apuc de nimic .... dar trebuie ...
Sorana si Monica (in curand scolarita)
aliclara spune:
Buna ziua, gashka plesnita!
Am venit sa raportez un week-end mai mult decat nebun...
Vineri seara, a venit sotul cu masina acasa...pe la 12 noaptea. Am plecat pana in Ferentari sa ii lasam cumnatei bani pentru 4D (o sa am un nepotel/fin) si apoi in Pantelimon, sa ma lase la nasha acasa. M-am bagat in pat pe la 2:30.
Sambata m-am "desteptat" la 8, chipurile sa ne apucam de treaba (daduse nasa cu solutie de gandaci si am avut de spalat toata ciobaraia din casa, plus smotru in bucatarie), dar cum nu aveam liniste, nu ne-am apucat pana la 11, cand am aflat vestea cu nepotelul. Toata ziua am smotruit amandoua - nasa mai mult cu zuza mica dupa ea - pe seara ne-am intors acasa. Eu pentru ca acolo locuiesc, si nasa pentru a ne-o lasa pe zuza mica si a pleca la nunta.
Am ajuns pe la 9, deja erau si ceilalti cumnati, eu am stat cu nasa sa o machez, sa o coafez...au plecat pe la 10:30 la nunta.
Ne-am adunat in bucatarie sa facem planuri pentru viitorul nepotel. Au plecat si ei pe la 12, am culcat-o pe zuza mica...si incepe cosmarul: Ma mananca pe mine undeva si zic sa mut copilul de pe perna, pe la 1:20. Si unde nu se trezeste cea mica si incepe sa urle. Biberon cu lapte nu dorim, schimbata suntem...si ce daca! Dupa 1/2 de ora s-a linistit si am reusit sa o adorm. Dar, nu mai vroia lasata pe pat. Si uite asa m-am plimbat eu de la ora 2 pana pe la 6 cu piticoata in brate, prin sufragerie. La 6 au venit nasii, m-am bagat la somn, si pe la ora 10, a venit nepotelul sa ne jucam.
Ieri, toata ziua am stat cu copii ca sa faca socrela mancare, iar azi, nici nu vad bine facturile!
Offffffffffff!!!!
Am vazut pozele de la mare, super distractie pe-acolo!
Pup toata gashka nebuna, si ne mai auzim(citim).
O sera buna va urez, dragi plesnite!
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld mei, la voi nu e vacanta? mama de_naturala ce esti! pui copilul la lectii?! germana e pe net, la deutsch welle, au on-line curs, care se poate descarca. dar sunt si cursuri prin librarii, cu CD-uri si carti aferente. va mutati mai aproape de nemti? sau e doar asa....de culturalizare? daca nu e la secret! |
Nu am de ales... acum mama de_naturala , mai tarziu poate o intelege . Trebuie sa invete si romaneste, nu? Deja frazele ei in romana urmeaza topica din engleza. Si anul care a trecut a fost foarte greu pentru ea, asa ca am lasat romana pentru vara asta. Matematica de a doua e bine sa o stie ca sa aiba timp de engleza/germana pe parcursul scolii. Si germana o incepe de la toamna la scoala. Doar ca Sara, mergand la engleza intensiv, in timp ce colegii mergeau la limba straina, iar o sa fie in urma lor . Dupa ce a terminat cu intensivul ne-a fost recomandat sa nu mearga la o alta limba straina, ca ii face capul varza. Asa ca vrem sa mai recuperam si aici, macar putin.
Kari, stiu cursurile de la DW, mai are si sotul meu manuale cu CD-uri de cand si-a dat exemenele de germana. Eu ma gandeam la niste site-uri cum sunt cele de engleza pentru copii, cu joculete, dictionare cu imagini... Deocamdata nu stim unde "aterizam" la anu', nu e nici un secret.
Deci o puneti de nunta. Sa-mi pregatesc rochia cu trena? Primesc invitatie?
Delphinas spune:
pregateste rochia cu trena, costumele cele mai scumpe.
avertizeaz-o pe sara ca vin la cosmetica la ea, sa aiba pt mine zpecial cele mai bune masti, care sa ma intinereasca cu macar 10 ani, care sa ma tranforme la 180 de grade. hainele de nasa si toiletili lu max tot la tine or sa pice pt calcat...manichiura vad eu unde ma lipesc, pedichiura, unde fac si manichiura ca tb sa incapa una langa cealalta. de coafat...acum e baiu...undi ma coifez eu? si ce coifez? 3 fire din care 2 e puf??? da o peruca nu merge?? stai sa o sun pe soacra mare sa ii dau vestea cea mare...ca i-am insurat mandru flacau si ca mie imi revine amantu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
misha71 spune:
ce pooooze tizoooo!!!!! Io's nervozata pe kokiy ca a avut tupeul sa slabeasca in halul ala! VREAU SI EEEEEEEEEUUUUUUU!!!!!!!
kari cum adica terminatorul NR1????? Sa inteleg ca-mi doresti binele si cu NR 2?
Devo, da' ce ai maica cu copilu' de-l pui la lectii in vacanta?
Asa Irinuco, iesi si tu de sub canapea, da' numa' zi-mi si mie daca ai gasit ce cauta PanaMea ca io nu!
anca Mariuca ca e la fel de bucalata si de rosie in obrajori ca rosia
Am si io o nedmerire: Delphi, io vin bucuroasa la nunta, da' di ci sa fiu io popa???
sorana aplica principiul "pauzele lungi si dese...." ca e de bine Parol! Incercat pe pielea mea.
aliclara vichendul asta vaz io c-a fost dedicat rudelor. La mine a fost dedicat jucariilor. deh! Fiecare cu ce-l doare
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Delphinas spune:
misha...zau ca nu stiu de ce te-am ales pe tine ...asa-mi veni. sau vrei sa fii dascalita?? da acolo tb sa ai plamanii buni mama sa-mi canti pana nu mai pot eu.
ar fi super sa ne dai vestea intr-o zi ca vine terminator nr 2.
cat despre slabit...si eu vreau dar nu pastile ca am vazut efectul pe pielea mea.
in alta ordine de idei am anuntat soacra mare de nunta...reactie=zero. e ceva normal pt ea, dar cand i-am zis ca eu tb sa raman cu amantu pt asta...se sacrfica...asta-mi place la ea, ca se sacrifica. e mama heroina.
acum ma duc sa-mi pun castravetii la murat...lumea e deja satula de castraveti murati, eu abia acum pun....gospodina de mine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
nu mai curge apa....beyyy care mi-ati furat apa??? dati-mi apa inapoi
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas nu mai curge apa....beyyy care mi-ati furat apa??? dati-mi apa inapoi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita ambitioasa Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
ei na, si tu ce intrebare? chiar nu stii cine ti-a furat-o? pai mama lu'cariocatu, trebuia sa se scalde in ceva...a dus-o la mare distanta de casa ta!
sau ti-au furat-o nemtii, mai stii care-i prin zona.
da pe tine ce te pali mama? vrei muraturi de-acuma? nu se acresc pana la toamna? strica, pardon....
Misho, normal ca trebuie sa vina si NR 2! ca sa aiba NR 1 cu cine face "terminatii nervoase"
aliclara, pe tine am uitat sa te strig la catalog dimineata...da tu fata buna si dulce, ai spus prezent.
restul, iesiti de dupa canapele, perdele, dusuri, cratiti, aspiratoare....sa va vedem varful nasului.
DEVO, lasa copilul sa nu mai stie romaneste. bate caii catre alte taramuri lasa tu limba romana. pregateste copila pentru alte tari, mai ....mai.
gata, va las, am hranit echipa, acuma zbiara de mama focului in curte... se cere o interventie acolo.
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
misha71 spune:
Ehe! Dac'ar fi si cabinetul 2 cum e cabinetul 1, mai c-as lua tot guvernul de terminatori cu rezerve cu tot.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Ana68 spune:
Salut si eu fetele harnice la scris...
Vazut pozele cu mamici si pitici...ma bucur ca v-am revazut,insa mi-a placut sa revad balerina de Dodolica!
Anca....m-a ucis incetisor Mariuca ta mancand rosie....cu cata pofta poate manca fetuca ta,mi s-a lasat de rosie in urma filmuletului si n-am nici una in casa...ioiiiii,Doamne!Cat e de dulce cum papa rosie!Excelent!Cat despre banc.....demential!
kari...pai ma delectez pe blogg si sunt happy rau,caci azi am platit un sejur de 7 notpi in Croatia,eu si gorobetii si plec in 17 Iulie seara....si sunt asa de fericita si nerabdatoare...ceva de speriat.Pur si simplu ma sperii ca nu cumva sa ma bucur ampulea si sa nu cumva sa ajung acolo la pomul laudat....ca eu cam asa patesc....Multam' de intrebare!
Vad ca va pregatiti de nunta...frumos,frumos...sa nu uitati sa angajati pozar si omu' cu filmatu',ca sa avem si noi ce vedea.Pai nu?
Glumesc...
Spor la invatat Sarei de Devoska si odihna placuta in weekendul ce vine pentru aliclara...
Va doresc o seara cat mai buna si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri