Prietenie la plesneala*59*plesnite la apa...
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
Nu-s pe aici-deci ....
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Nu-s pe aici-deci .... |
da de unde transmiti mama? daca nu ti-e cu suparare?
io muncesc pe 5 fronturi, lucrez pentru servici, fac mancare, scriu pe forum...ma mut de colo colo cu laptopul.
si voi?
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ancadragoman spune:
si noi nu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
da de unde transmiti mama? daca nu ti-e cu suparare? io muncesc pe 5 fronturi, lucrez pentru servici, fac mancare, scriu pe forum...ma mut de colo colo cu laptopul. si voi? Bazar pt Mihaita VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
Am calcat rufe,acum hranesc printzesita si va scriu...e bine asa
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
devoska spune:
Prezent!
Fac lectii cu Sara! Am copil cuminte si silitor. Sa vad cat o tine.
Invatam/exersam scrisul de mana, citit in romana, incepem inmultiri la mate si ne apucam de germana .
Kari, help! De unde apuc germana? Da-mi si mie un site de invatat germana pentru copii.
Pauza s-a terminat.
Pupici la gasaca!
ancadragoman spune:
Devo la voi nu e vacanta?
Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani.
Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu
vechii lui prieteni sa petreaca.
Asa ca ii spuse sotiei: "Scumpa mea, vin repede."
"Unde mergi iubitel?" intreba sotia.
"Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere."
Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?" Deschise usa de la frigider si
ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania,
Olanda, Japonia, India...
Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il
spuna a fost: "Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe
inghetate..." Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse:
"Vrei halba inghetata iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de
inghetata ca abia putea sa o tina in mana.
Sotul devenise cam palid, dar spuse: "Da, motanel, dar la bar au tot
felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?"
"Vrei gustari papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse
gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...) "Dar draga
mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..."
"Vrei vorbe urate draga?" ..."AUZI BA P**A! BEA-TI IN P**A MEA BEREA IN
NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANCA-TI CACATELE DE GUSTARI,
PENTRU CA ESTI INSURAT, SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!"
...si au trait fericiti pana la adanci batraneti....
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
kariguld spune:
citat din mesajul lui devoska Prezent! Fac lectii cu Sara! Am copil cuminte si silitor. Sa vad cat o tine. Invatam/exersam scrisul de mana, citit in romana, incepem inmultiri la mate si ne apucam de germana . Kari, help! De unde apuc germana? Da-mi si mie un site de invatat germana pentru copii. Pauza s-a terminat. Pupici la gasaca! |
mei, la voi nu e vacanta? mama de_naturala ce esti! pui copilul la lectii?!
germana e pe net, la deutsch welle, au on-line curs, care se poate descarca. dar sunt si cursuri prin librarii, cu CD-uri si carti aferente. va mutati mai aproape de nemti? sau e doar asa....de culturalizare? daca nu e la secret!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
rhoneea spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca. Asa ca ii spuse sotiei: "Scumpa mea, vin repede." "Unde mergi iubitel?" intreba sotia. "Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere." Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?" Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania, Olanda, Japonia, India... Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost: "Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate..." Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse: "Vrei halba inghetata iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana. Sotul devenise cam palid, dar spuse: "Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?" "Vrei gustari papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...) "Dar draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..." "Vrei vorbe urate draga?" ..."AUZI BA P**A! BEA-TI IN P**A MEA BEREA IN NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANCA-TI CACATELE DE GUSTARI, PENTRU CA ESTI INSURAT, SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!" ...si au trait fericiti pana la adanci batraneti.... anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
Delphinas spune:
hai mai cu curaj irinuco...si nu sta atata pe dupa canapea...s-o asternut colbu de sambata de cand a dat max cu aspiriciu.
super bancu anca....am reusit si eu sa vad video cu mariuca dulce foc mancand o rosie gigant pe ea. super kupila...si cat am vizionat eu clipul cu pricina...mi-a venit in minte cu cine ar face ea pereche formidabila...cu iubitu meu...2 cretzofoli simpatici foc. deci...iti dai fata dupa iubitu meu sau raman eu cu amandtu?
dev mai lasa kupila in vacanta sa se recreeze...inmultiri si limbi nemtesti are timp sa invete.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
ancadragoman spune:
O dau ma ca nu e de lepadat pustiul
Are mama o ratusca...