Prietenie la plesneala*59*plesnite la apa...
Raspunsuri - Pagina 4
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Hai ca ma vir si eu in pat ca miine o iau de la capat. Of! Ce bine mai era in concediu. Da' si cu terminator e bine gasca nebuna! **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
inca nu esti in pat? fugi!
agent007 (ador sa-ti spun asa!) da tu de ce nu dormi? io inchid pravalia acilea!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
inca nu esti in pat? fugi! agent007 (ador sa-ti spun asa!) da tu de ce nu dormi? io inchid pravalia acilea! Bazar pt Mihaita VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
i-am promis lu'delphi,poze la cafea..asa ca incarc si descarc poze...
noapte buna stilatelor care va bagati i asternuturi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
aidaciolac spune:
miho avem numerele de telefoane , oricum Laci a zis ca maine la 18 o taiem , pe unde nu stiu , dar ne intalnim noi mah , imposibil. Te sun la 19 sa vad incotro o iei
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui aidaciolac miho avem numerele de telefoane , oricum Laci a zis ca maine la 18 o taiem , pe unde nu stiu , dar ne intalnim noi mah , imposibil. Te sun la 19 sa vad incotro o iei Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
aida,e bine asa...ne auzim maine la tel....
kari,sunt in pat,cu laptop-ul in brate...wireless sa traiasca si paul ca are idei...bune!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
aida,e bine asa...ne auzim maine la tel.... kari,sunt in pat,cu laptop-ul in brate...wireless sa traiasca si paul ca are idei...bune! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
noroc cu barbatii astia.... acum chiar inchid pravalia!
pe toate
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
aidaciolac spune:
unde sunt pozele din care io lipsesc?
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mihaela77O spune:
karino,lup moralist,dar tu ce faci,bantui pe forum pe la toate subiectele?na,daca imi zici agent 007
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui aidaciolac unde sunt pozele din care io lipsesc? Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
sunt pe vine,cica s downloadeaza....dupa care bag linku'catre ele...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui sorana Marami am primit pm. Anul asta ne petrecem concediul impreuna? Si noi tot la sfarsitul lui august mergem la mare Sorana si Monica (in curand scolarita) |
aha,am priceput aluzia,care va sa zica la sfarsitul lui august tura a doua de plesnite....i like it...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
bey,dar mult mai dureaza pana se descarca pozele...delphi,ramai datoare....uite ce fac io pt tine la ora asta...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA