Prietenie la plesneala*59*plesnite la apa...
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Dar de ce trebuie sa apara la Generale si nu la Umanitare?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Dar de ce trebuie sa apara la Generale si nu la Umanitare? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
anca,la umanitare avem deja subiect,dar....kari s-a gandit ca la generale,intra mult mai multa lume decat la umanitare....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
corect
anca
de
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
mihaela77O spune:
suntem la generale!
kari...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kariguld spune:
hallo.
g a t a!
am inceput, sper din toata inima sa strangem banii pentru Mihaita!
subiectul a fost aprobat de administrator sa apara la generale. avem 10 zile. 10 zile sa invingem limitele! zilnic sa va rugati pentru asta.
in Biblie scrie ca :"daca doi sau trei se invoiesc pe pamant sa ceara un lucru de la Dumnezeu, il vor primi!"
NOI, suntem mai multe de doua, trei....ma astept sa vad minuni!
ma duc sa-mi fac cafeaua, ca am asa niste emotii.
PS, nu am reusit cu nici un chip sa pun linkurile....dar o sa specificam pe parcurs....
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mihaela77O spune:
si eu am emotii....mari!doamne ajuta!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kariguld spune:
gata cafeaua, 

e pentru toata lumea.
ma duc sa hranesc boracii, ca n-au vrut la scoala cu nici un chip si sa vaz ce fac mancare.
sunt in zona.
Bazar pt Mihaita
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ancadragoman spune:
Pai si daca nu vrei sa te duci la scoala nu te duci?Acum imi spui?
anca
de
Are mama o ratusca...
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai si daca nu vrei sa te duci la scoala nu te duci?Acum imi spui? ![]() |
da repede incoa numarul de telefon, sa te sun alta data. la 6 dimineata!

s-au suparat pe diriginte, ca au intarziat ieri in gasca si dansul i-a certat...
, iar opozantii astia....PS, Delfino, azi esti mai bine?

Bazar pt Mihaita

kariguld spune:
mihaela, spune-mi de ce suma ar fi vorba, macar estimativ. cred ca e bine sa scriem si asta.
Bazar pt Mihaita