Prietenie la plesneala*59*plesnite la apa...
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
e durerea acea de mama...frustrarea ca nu poti face mai mult, ca depinzi de niste bani, ca...ca...imi vine mie sa ma urc pe pereti numai cand ma gandesc. solutii, solutii...asta ne trebuie! agent007, nu te supara pe mine ca am scris. noi aicea suntem intr-o familie, si daca noi nu te sustinem....atunci cine? Bazar pt Mihaita VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
kari..nu ma supar...cum sa ma suparam,daca ma suparam nu mai vb cu tine despre supararea mea....
of,fetelor....pt mine ,kari este prietena mea buna....si ma intreba de ce sunt suparata,naspa....si -i-am zis,dar nu ma asteptam sa faca o adevarata campanie(ea in particular,oricum face ce poate)....adica,sunt convinsa,ca..toate imi sunteti prietene bune,insa nu mai voiam sa va impovarez si pe voi cu ale mele....cateodata ma satur eu de ele....
ce pot sa spun...va multumesc ca existati,ca-mi sunteti alaturi.....de cand va cunosc(16 nov 2008,de la primul capitol,intamplarea face ca v-am cunoscut de ziua mea)...zilele mele au fost mai senine...si am vut zile cand chiar am avut nevoie de sustinerea voastra....gata,m-aati facut sa azi.....va iubesc!
dragele mele,nu va suparati pe mine,daca nu am facut nominalizari,insa imi este greu....pt mine toate sunteti la fel!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O azi.....va iubesc![/b] |
Dar eu vreau si maine
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
Miha 007,imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult!Imi pare rau ca esti suparata!Imi pare rau ca soarta asta a pus la cale altceva decat ti-ai dorit tu,pentru tine si familia ta minunata!
Nu stiu ce sa spun si sa te imbarbatez ca sa nu pic in ridicol...Ma gandesc cu drag,ca o data si o data o sa fie bine!Te pup cu drag!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
kariguld spune:
iubitelor, n-am plecat la scoala. ma duc putin in oras si revin.
agent007, spui cuvinte mari de mine....si io-s asa mica.
de maine incepem campania. inca astept idei.
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kariguld iubitelor, n-am plecat la scoala. ma duc putin in oras si revin. agent007, spui cuvinte mari de mine....si io-s asa mica. de maine incepem campania. inca astept idei. Bazar pt Mihaita VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
kari,ti-am trimis email cu o posibila prezentare!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Ana68 Miha 007,imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult!Imi pare rau ca esti suparata!Imi pare rau ca soarta asta a pus la cale altceva decat ti-ai dorit tu,pentru tine si familia ta minunata! Nu stiu ce sa spun si sa te imbarbatez ca sa nu pic in ridicol...Ma gandesc cu drag,ca o data si o data o sa fie bine!Te pup cu drag! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Pi casa 1 Pi casa 2 Pi casa 3 Amalgam de ganduri |
ana,multumesc....stai linistita....sunteti lianga mine,asta conteaza enorm pt mine...din pacate,asa este viata,cu bune ,cu rele...tre'sa ne luam la tranta cu ea,insa sunt si eu om si mai cedez..noroc ca sunteti aici!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
ma doare capu de nu mai pot si cu o tampita stare de
ar tb sa gatesc ca nu mai avem mai nimic, adica chiar nimic si eu nu sunt in stare sa fac 2 paie cruce. gateste careva pt mine azi?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
marami spune:
kari, in PANA MEA, tu de ce nu ai pm? offffun pic de italiana stii?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
kariguld spune:
citat din mesajul lui marami kari, in PANA MEA, tu de ce nu ai pm? offffun pic de italiana stii? |
am, scrie la mesaje private, ca merge.
am venit acasa. vb indata.
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
puneti tara la cale pt campanie, sunt cu totu deacord cu voi. nu pot sa va fiu de folos cu nimic azi. sunt leguma fiarta in aburi, stoarsa de puteri. ma duc sa ma intind in pat
pe maine la si pt pufaitoare u all
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare