Prietenie la plesneala*59*plesnite la apa...
Raspunsuri - Pagina 13
marami spune:
nu inca
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
Delphinas spune:
voi ati observat absenta destul de indelungata a lui andruskanu???
oare ce o fi cu ea?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami nu inca |
trebuie sa te puna cineva la pat? ce mai stai? fuga la asternut!
Delfino, si io remarc cam multe absente pe acilea....
agent007, sper ca esti bine.
de Misha, nu intrebam, e dupa canapele.
auzi Delfi, te-a lovit asa talentul bucataresc? sau ai avut dintotdeauna veleitati bucataresti? retete n-am, io cumpar de la markt fasole congelata. in Ro nu prea consumam, decat rar, ca nu-mi placea decat aia grasa, galbena si lata de la piata.
mei, terminatorii nu vrea la pat. nu pot scrie doua randuri aici....
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
prima data in viata mea am gatit cand eram prin clasa a 5-6 cam asa. dar mereu ma lua mama langa ea si am invatat. mi-a si placut si imi place si acum. imi plac combinatiile ciudate, stranii. fac eu insami combinatii de alimente. nu cred ca exista vreo reteta care sa o fac 100% cum scrie acolo.
kari...zi-le sa mearga la nani ca sa pui si tu in aplicare planu C
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kariguld spune:
citat din mesajul lui Delphinas kari...zi-le sa mearga la nani ca sa pui si tu in aplicare planu C |
cu cine oare? pionul A, a plecat la Berlin in seara asta...si vine maine seara, sau joi. sunt singura
Bazar pt Mihaita
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
desi nu ma trage nimic, tb sa ma asez in pat langa el...azi a gafat-o urat de tot. cred ca asta e picatura care a facut sa se rastoarne paharul.
va las acum...noapte buna stilatelor. ne vedem maine la
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
pai asa zi karino...ca e plecat planu A...deci de asta nu merg ei la nani....te pazesc sa nu care cumva sa sari parleazu
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
...si io...sunt bine,sunt franta de oboseala...m-a alergat tsunami pe plaja de mi-au iesit ochii din cap....so,revin maine,ca cum ma cheama patul....
ma bucur ca mi-ati simtit lipsa!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kariguld spune:
citat din mesajul lui Delphinas desi nu ma trage nimic, tb sa ma asez in pat langa el...azi a gafat-o urat de tot. cred ca asta e picatura care a facut sa se rastoarne paharul. va las acum...noapte buna stilatelor. ne vedem maine la www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita ambitioasa Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
mei, tu iara esti trista? imi spui tu mie, nu-i asa? doar sunt mumata!
la cine sa sar parleazul? la babele de vis-a-vis?
gata, va tuc dulce. noapte buna.
Bazar pt Mihaita
Delphinas spune:
neata stilatelor
m-am trezit cu o imensa durere de cap de-mi vine sa nici daca o noapte intreaga nu ma durea in halul asta. nu are cineva un cap mai bun la schimb?
va las o cisterna de sa va treziti frumos
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa