Prietenie la plesneala*59*plesnite la apa...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

stai asa ca mi-a picat fisa...uitati cum facem...aducem corul de kupii DC-isti...sa faca o cantare de deschidere...dar recitalul adevarat il va tine PanaMea asa ca draga Marami esti arvunita pt nunta. sa nu cumva sa iti faci alte plane ca nu tine.
si mai e ceva...Sorana va spune iertaciunea...aia cand kupii isi cer iertare de la mami, tati.
kari la mine e soare cu lene, si bate un vant de munca, ceva de speriat

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Poate sa-mi cer eu iertare de la fi-mea, ca de la ea ... n-ai sa vezi/auzi asa ceva ...
Daca ii fac o observatie - argumenteaza si se cearta cu mine ... pana in panzele albe ... si imi aduc aminte ca asa faceam si eu ...

Cred ca am mai zis - maica-mea, cand aveam eu vreo 17 ani mi-a zis "Dati-ar Dumnezeu un copil ca tin, ca mi-ai scos peri albi". Na, ca mi-a dat si nu-mi convine

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mama de sorana=mama mea...la fel imi zicea si mama "Sa-ti dea Dumnezeu un copil, exact asa cum esti tu, sa vezi si tu cum e..."
acum eu stau si astept...nu se mai fabrica nicaieri copii zbengaiti la creieras cum am fost eu? sau acum sunt si mai si decat eram eu si tiparul meu e ezpirat??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

ajutor...va rog din suflet.
eu vreau sa fiu si mai gopodina decat ma stiti voi ...ajutati-ma cu idei pr conservarea pastailor in borcan...helppp
promit sa va chem la masa cand gatesc

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

in borcan nu stiu si ocupa loc mult...,deci pui pastaia in punga si o bagi la congelator

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Eu le calesc in putin ulei cu ceapa si cand se racesc le bag la congelator, sa ai spor!
Eu va cant si inca cum da` sa stiti ca daca incep nu ma mai pot opri

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

pai asta e si scopul...sa ne bantzalim la nunta pana ne fierb picerile si nici atunci sa nu ne lasam

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Delfinas - io in locu' tau nu m-as rade
Ca asa am ras' si eu dar iaca s-a implinit si acu' trag cu capoasa de fi-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Doamnelor, eu va doresc o seara placuta, nu stiu daca mai rezist pana la 10 fara sa dorm, in ultimele zile nu stiu daca am dormit 6 ore, imi e ca daca nu ma pun acum in pat iar nu o sa dorm la noapte

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Delfinas - io in locu' tau nu m-as rade
Ca asa am ras' si eu dar iaca s-a implinit si acu' trag cu capoasa de fi-mea

din pacate chiar nu imi vine sa rad...pt ca mi-a mai dorit ceva pe langa un copil cum am fost eu, si lucrul respectiv chiar s-a implinit...

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

gata, sunteti la nani?
mihalea tu azi ai absentat...esti ok?

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput