Prietenie la plesneala*59*plesnite la apa...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

sa va zic, sa nu va zic?
lumeeee, luuuumeeeee e dimineata bre si e gata cafeauuuua de vo place bine, de nu iar ii bine, dar eu vreau sa stiu cum e posibil asa ceva, asta e singurul subforum care nu are si schimbul 3, cum se poate asa ceva????

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dah...neata va zic de la schimbu 1. schimbu 3 dormi la ora asta, nu?
neata stilatelor. eu deja am furat lasata de PanaMea, dar va las in schimb tocmai stinsa din filtru.
PanaMea pai mama draga, noi la schimbu 3 prestam alte activitati inteligibile, gen din astea...poate se mareste familionu si la noi. eu iar am uitat cand am avut last CM cum masa sa se lage si de mine ceva, cand eu uit de la mana pana la gura??? clar incep a avea scurgeri de mimorie, asa ca tb sa fac ceva.
misha iti doresc o zi buna azi. bine ca nu e marti 13. pe mine ma dispera marti13, vineri13 sau vineri9...zilele astea ma tampesc de cap
kari castravetii ii pun pt acum, nu pt la iarna. desi mai am si din aia de iarna trecuta pusi de mamaielu meu, care sunt extrem de buni. dar tb sa-l impresionez si eu cu ceva pe max, nu? sa vada ca are fatuca gopodina pe langa casa lui
ana sejur placut. sa va distrati, sa te relaxezi si bineinteles, asa cum zise si misha musai multe poze pt ochii nostri. aaa... ca mi-ai amintit de omu cu filmatu si cel cu pozatu...pt filmat o luam pe anca, iar pt pozat va spun la sfarsitul misunii agentei noastre
asa...ca am ajuns la duamna agenta...te descurci ok pana acum...poze noi, personaje noi, asa ca...esti pe drumul cel bun, dar stii ce ti-am zis ieri la tel...mai vreau
multumesc pt pozele induiosatoare cu andreea si mihaita.,...stii doar cat ma topesc dupa poze din astea. da o poza cu iulia in topogan nu ai?
aida esti cea mai sexicioasa gravida...m-am vazut pe mine in viitor, deci pot sta linistita.
acum, va las sa va dezmeticiti frumos...eu fug la condica

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pana mea multam de

O zi frumoasa tuturor.

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata doamne dragi....multam' de cafea....vazut si eu pozele de la Miha 007...se vede ca v-ati simtit excelent impreuna... si va multumesc tuturor de urari...aaaaaahhh,ai am 2 zile...
Sa aveti o zi minunata!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Salut si eu fetele harnice la scris...

Vazut pozele cu mamici si pitici...ma bucur ca v-am revazut,insa mi-a placut sa revad balerina de Dodolica!

Anca....m-a ucis incetisor Mariuca ta mancand rosie....cu cata pofta poate manca fetuca ta,mi s-a lasat de rosie in urma filmuletului si n-am nici una in casa...ioiiiii,Doamne!Cat e de dulce cum papa rosie!Excelent!Cat despre banc.....demential!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Pai nu mananca decat daca ii este pofta si rosia aia a furato de la otaraba in tinp ce Adrian ii cumpara banane

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

am venit io,si-ati plecat voi...ntz,ntz,ntz...
mishule,tu bagi nasu'cand absentez io?
raportez,una plimbare cu plesnite stilate,adica iulia cu familia si of,course,aida cu laci.....am fost prin satul de vacanta..copiii s-au dat prin tiribombe,dar si adultii(a se intelege iulia cu husband-ul ei)
so,delphi,ai si maine dimineata la cafea cu ce te delecta...
un grup de stilate

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Am vazut pozele cu lumea frumoasa,am vazut palmierul rosu si am vazut una bucata ginere in carut(cum mai sta ma in carut?era legat?)

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

uite filmuletul http://good-times.webshots.com/video/3057148300101626593ygRHIx

Are mama o ratusca...

vazut si eu poze si filmuletul...e bestiala mariuca...cum mananca ea rosia,mihaitza mananca ceapa!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Pai filmeaza si tu ...plange cand mananca?

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Neata si mulatm pentru cafea ,dar tu nu ai alta treaba maica la ora 4 dimineata?
Delph si eu am pus castraveti si azi le fac proba

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Sa stii ca aveam eu alta treaba la ora aia dar imi picau deja ochii in gura de somn si singura solutie sa ma dezmeticesc a fost sa va dau voua trezirea

Si Delfino, ai baut, sa-ti fie de bine da` pune o cisterna in loc ca ziua e lunga si ochii mei nu s-au lipit deloc azi noapte

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Dar ce ai insomni?

Mergi la inceput