PRIETENE FARA TITLU (41)
Raspunsuri - Pagina 3
irinatunza spune:
Bluza cu spatele gol.... ii este cam mare; mai exact e pt 7 ani Mi-a placut asa mult, mi s-a parut ca e o idee maricica dar nu m-am mai uitat la eticheta si abia acasa am vazut pt ce virsta e. Oricum chiar si asa i-as fi luat-o ca e prea frumoasa.
irinatunza spune:
Doamne, si cite scoate !
Cum intra tati in baie la dus, ea tot pindeste sa intre fara sa fie vazuta si auzita. Intr-o zi i-a iesit figura. Tati se spala pe cap, n-a vazut cind ea a dat perdeaua de la dus la o parte si studia ce are tati acolo. Si cind am intrebat-o ce are tati acolo a zis ca "un sarpe cu tepi"
monica70 spune:
Aoleu sper sa nu se inchida Teba la voi.Poate pana in toamna isi revin si se razgandesc.Da' tot mai bine da o raita si fa provizii ... daca ai cu ce parale!
Noa ma duc si io la culcare,ca vad ca husbandu' tot bantuie p-aci - e a treia oara cand apare ... acum parlamenteaza despre fotbal cu fratelo,inainte mi-a adus telefonul ca a sunat tipul cu PC si mai inainte a adus o chitanta de-a lui frate-meuj.Io cred ca ii e urat doar cu Diana asa ca merg acasa.Ce bine e sa avem apartamentele asa aproape
MONI 35s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
irinatunza spune:
Ma duc sa ma bag in pat. la noi a plouat si ieri si azi, dar spre seara s-a incalzit si a fost bine de-am stat afara pina la 8. Numai eu ca a trebuit sa merg la somaj sa-mi vizez carnetul am avut un noroc cu vremea ploua super naspa. Numai ca noroc de pile ca n-am stat la rindul acela de 100 de oameni. In 5 minute eram cu stampila pusa pe carnet si in juma de ceas chiar acasa.
Om vedea miine cum va fi.
Noapte buna !
monica70 spune:
IRINA un sarpe cu tzepi ? Ioaaai ... da' macar ma consolez ca nu-i numai a mea spioana in directia asta!
A mea face alte opere.Ieri i-a zis lui mami: "BUNI STII CE A FACUT TATI? A FACUT PARTZ!"
Apropo de mami,a avut febra azi si a durut-o gatul, asa ca nu am mai lasat-o pe Diana la ei la bloc azi.Mi-a cam mancat nervii acum seara,ca eram turbata cu PC-ul,calare pe telefoane si ea ... nu tacea o clipita
Gata am plecat,noapte buna!
MONI 35s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
irinatunza spune:
Tot spioneaza; de fapt cum il vede intrind in baie , se afiseaza si ea la usa; poate-poate zareste ceva. Uite ca pina la urma a reusit sa vada ce se ascundea la tati in pantaloni.
Faza si mai si. Vede cite un catelus cu scula pe-afara si ea imi zice repede ca "uite mami, catelul are tzituca cu lapte sa hraneasca cateii"
monica70 spune:
IRINA mersi !
DENISA sus moralul
Noapte buna la toata gasca!
monica70 spune:
Buon giorno! Am venit sa fac prezenta pana doarme Diana.PC oi avea in cel mai bun caz diseara,desi nu prea cred ...
N-am iesit din casa ca e cald rau,dar Diana a fost cuminte.Dimineata m-a lasat sa mai stau in pat,ca s-a descurcat singura la TV,wc,cu imbracatul si bautul laptelui evident ... dupa care ne-am jucat de-a vanzatoarea.Inca de ieri i-am confectionat din hartie glasata bani de 1,2,3 .... 10 lei fiecare de alta culoare,apoi am etalat marfa cu pretul aferent.Intai marfa au fost piesele de la jocul ala de constructie din plastic colorat , pe urma am trecut la rotodiscurile alea tot colorate ca erau mai multe variante si culori patrate,triunghiuri,dreptunghiuri,cercuri ... marfa din plin,ce mai! Am fost pe rand vanzatoare cand eu cand ea si ne-am distrat grozav.La calcule am mai ajutat-o eu evident la sumele mari si cu cifrele pe care nu le stie bine inca,dar asa invatam si ne distram.Si mai ajungem si cu plasa plina de cumparaturi si buzunarele goale de bani Am facut si ceva poze,oi pune cand am pc.
Acum trebuie sa fug ,poate mai vin daca se trezeste prea repede si nu-i de iesit inca afara,ca atunci o aduc sa se mai joace pe-aici pana se racoreste.
Ana_m spune:
Hola,
Tocmai ce ziceam ieri ca anul astia au un sonor mai razonabil astia la fiesta , ete drace , ca azi noapte a urlat muzica de zici ca era la mine in casa cheful . Si totusi e juma de km departare , deci va dati seama ce sonor aveau . Draci sa-i pieptene ca de la 4 la 6 niciunul nu am dormit , degeaba am inchis si geamurile. Si Clara s-a trezit si cica hei eu cu cine vorbesc , ce-i cu muzica asta
. La un moment dat batea din palme pe ritm asa prin semi-somn .
Irina, am uitat sa iti raspund zilele trecute , mersi de aprecieri si fetita ta e la fel de frumoasa si ce manechin draga, ce-i mai place sa pozeze . Si Clara tot isi face treba la baie cand face taica-su dus
ingrid, ca o zana e Diana
Azi am facut curatenie , am facut mancare , am pus si o tura la spalat , acum sunt libera sa stau si eu la comp, desi poate ar fi mai bine sa ma duc sa dorm ca la noapte iara tambalau .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m