PRIETENE FARA TITLU (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Aha, deci nici voi nu v-ati luat pina la urma. Noi am gasit un Audi A4 acu vreo saptamina la 8400 de euro, cu tapiterie din piele, cu masaj in scaune cu fel de fel de chestii, insa la masinile astea piesele sunt f scumpe. Noi am ochit, si cred ca asta o sa luam la anul, Kia Ceed. Nu vrem nici masina f mare pt. ca la noi e greu cu parcatul plus ca as vrea sa o pot conduce si eu. Si as face scoala de soferi mai degraba dupa ce cumpar masina ca sa fac scoala fix pe acelasi tip de masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

In sfarsit ploua!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Eu as pleca si miine spre Timisoara, mai ales ca in august vin nasii din Germania si stau la TM 10 zile. Eu zic, eu aud, am ramas numai cu visatul cred.
Nu, Moni, nu cred ca mai vreau inca un bebe nici in viitor. Daca se intimpla vreodata , il pastrez , dar cu voia mea nu cred sa mai fac vreunul. Pur si simplu n-am pe nimeni sa ma ajute. Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi o zi din asta pt mine cu doi copii si cu tot ce inseamna casa. Stiu ca exista si super femei ca Brindusa, care reusesc sa le faca pt toate, dar eu nu sunt in stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Uite ca terminaram capitolul,am facut unul nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140298

Eu ma gandeam la Opel ca e mai ieftin de intretinut,iar la Ford ca cica are motor super si imi place si cum arata.WW Passat e iar fain si el dar e mai scump din ambele puncte de vedere. Astea le-am ochit ca-s nemtesti ... si verificate ca fiabile.Sa vezi ce ma distrez cand mai citesc pe forumuri de discutii despre masini cu pareri pro si contra

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

La iasi inca nu ploua. Doar bate vintul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Heeii io m-am mutat singura aici?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140298
La noi doar ceva nori

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput