PRIETENE FARA TITLU (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici!
ANAMARIA hai sa iti raspund pana mi se listeaza maldarul asta ...
Pai e un algoritm tare interesant de calcul Se primeste 85% din salariile nete din ultimele 12 luni,doar ca luna in care se naste copilul nu se ia in calcul, ci se ia valoarea din luna precedenta de doua ori.Daca am ghinionul sa nasc in iulie prind deci si luna august a anului trecut cand am luat ciuciu bani, ca am fost trecuta in concediu fara plata stiti voi ca eram la mare,intre doua servicii.Deci pe luna aia as avea doar o valoare infima de la firma alor mei,unde-s angajata doar cu contract de o ora pe zi.De aici ar iesi diferenta cu pricina ... Da' ce dragut era sa raman gravi cu vreo doua luni mai devreme sa prind in calcul salariul primit pe iunie 2008 - cu o valoare de cca 4 salarii ,compensatoriile alea de le negociai ,vai ce luna de foc am mai avut atunci
Revin dupa ce termin cu niste chestii urgente p-aci,adica incerc ca am niste ameteli de nu-i adevarat ... Si picioarele-s umflate desi nu-i inca seara.Si curge apa pe mine,cu aer conditionat cu tot

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

DANIELA pai cezariana ? Frasu' stie ca doctorul mi-a zis acum doua saptamani ca pot naste in orice moment si la fel ca prima oara intr-o ora.Deci habar nu am,cum o fi asa o fi Luni merg iar la control poate mai aflu atunci.Sper sa nu se intoarca bebe sau mai stiu eu ce sa se intample ... ca as prefera natural.
Imi pare rau ca sunteti bolnaviori ...
Merg sa ma intind macar 5 minute,ca nu se mai termina odata listarea asta

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Cald de lesin. Si Razvan a dormit putzin dupa masa, si asa ash mai fi dormit si eu....
AnaM, spor la treaba, apoi la pregatiri de plecare si drum bun spre tzara sa aveti!
Daniela, sa se faca repede bine cei mici. Da, e mult mai usor de o vreme cu copiii. Se joaca impreuna, ceea ce e mare lucru. Si oricum ash da-o asta mic al meu, e mai intelegator decat surioara lui. Sa-l vedem pe nr.3. Ai tai se joaca impreuna? Banuiesc ca da. Olitza, ceva, vorbit? Noi cu astea stam mai prost: vorbit ffff putin si olitza deloc. Nu ca m-ash stresa.
Moni, dovlecei cu rosii, yammy. Azi am spalat din lucruri pt bb3+ pijamale de spital. Tb incet incet sa-mi iau avant, ca nu se stie. Am tare putine lucrusoare pt el. Mai tb cumparate, ca la noi nu se inghesuie nimeni cu cadouri. Plus ca e nascut in alt sezon decat restul. Tu cu ce-l scoti din spital, cu ti-ai prospus sa-l tzii in casa? Eu ma gandeam la body-uri subtirele+ pantalonasi subtiri.
Am plecat in pat. Poate mai adorm.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Am revenit.S-a trezit Diana ,nu de alta ... Vrea afara ,dar inainte de 19 nici poveste la ce-i afara .Daca ii zicem ca e foarte cald zice ca isi ia ochelarii de soare si palaria de soare - de zici ca alea i-ar tine racoare Acum am momit-o sa faca puzzle (n-a pus mana pe ele de-un cincinal ) si acum se strofoaca cu unul de 48 de bucati - o oaie.
Apropo de animale,azi cand manca piure de cartofi cu pulpe de pui,m-a intrebat ca ce carne e aia,i-am zis ca de pui si a zis ca nu vrea sa se taie animalele sa le mancam.O viitoare vegetariana?
Tudor face la ora asta valuri in burtica si nu stiu cum reuseste sa ma imbranceasca si in toata partea de sus din stanga in dreapta,dar in acelasi timp sa ma impunga in jos,azi in premiera in zona inghinala dreapta - de-am zis ca ma urc pe pereti! Colac peste pupaza,ma dor rau sanii,mai ales dreptul ,de-a trebuit sa imi iau sutien iar - ce sa fac,ca-s mari si grei probabil nu trebuia sa stau fara sutien=sustinere. Iar acum mai lipseau si sa devina sfarcurile sensibile de pe-acum Va lipseau vaicarelile? Mai am ! Azi noapte la 2 ma uitam la Lost in reluare ... ca somn pauza.Am recuperat cat de cat dimineata,dar tot cu treziri - la 5 ,la 7 etc.
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hai Moni-mai zi, cred ca nu vrei sa iti spun ca eu dorm de la 11 la 5 fara trezire ca un bebelus, apoi ma frec cam juma de ora si apoi la 6 sunt in picioare ca sa vb cu copiii si sa o vad pe E cum se alinta si maimutareste pe webcam

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

ANAMARIA deci si-acolo caldura mare.Da' vezi tu cand vi incoa! Acolo macar aveti marea Bine ca o trimiti macar pe Clarita.Si deci stati macar o zi la Mira,ce faain! Distractie placuta!!! Da' pana atunci spor la cumparaturi si facut bagaje ...
DANIELO nu stiu cum reusiti cu enterovirozele alea,ca nu-i prima data la voi Sper sa scapati rapid! Mai baga nasu' cand apuci!
BRANDUSA deci in sfarsit te-ai apucat de pregateli! Eu ma gandeam sa il tin in casa in body cu maneca scurta doar,daca e tot asa canicula! Mai am salopete cu maneca scurta/pantalonasi scurti (primite si de la Anda ) cu care il scot afara,tot asa daca e asa cald.Daca e mai racoare,initial si in casa probabil ii dau camasuta cu maneca lunga + pantalonasi lungi - am cateva seturi de la Diana albe mai pentru nou-nascuti.Sau direct salopete intregi,cu picior sau fara din bumbac.Nu cred ca o fi racoare incat sa ii dau salopetele repsective peste body-uri.Poate mai la toamna,sau eventual seara la plimbare daca se racoreste tare.Am si caciulite,dar si-alea probabil daca o fi racoare seara pe-afara i le voi da.Cam asta e planul.
A si de scos din spital,aici e distractie mare cu mami I-am zis ca il scot in salopeta scurta + invelit intr-o paturica subtire si basta.Ce-are? Diana avea un sac de dormit matlasat alb ,dar era sezon de ger,acum e canicula doar.Daca e mai racoare,ii pun o salopeta lunga in loc de cea scurta si gata.

Groaznic ce canicula e,dar se si "aude" chestia asta, ca de-azi dimineata non stop urla ambulantele prin zona!!!

Restul lumii?

Mergi la inceput

DENISA ca dormi tun! Da' merita sa te trezesti ca sa te distrezi cu Emma,parca o si vad

Diana e happy ca a terminat puzzle cu oaia (cu maaari intreruperi - de mers la wc la facut kk , de carat din baie un halat de-al meu care zice ea o sa fie al ei ,de gustat niste zmeura etc.) Acum le face si pe restul din cutie dar alea-s mai simple,cu 24 si 36 de bucati - vad ca in mai putin de 2 minute a si terminat unul! Preferam sa fie ocupata ceva mai multa vreme

Auuuu ... se izbeste Tudor in col in ultimul hal
Sunt convinsa ca si gura Dianei il stimuleaza asa

Mergi la inceput

Am incercat sa stau intinsa in pat,dar dezastru de lovituri si chiar contractii Asa ca am venit iar la PC,acum mananc o piersica.Si cronometrez contractiile: la 5 minute,apoi la 10,apoi la 15 minute,iar la 10 minute - dar am luat un no-spa ,al doilea pe ziua de azi si sper sa inceteze.
BRANDUSA tie nici picioarele nu ti se umfla? Ca io d-aia voiam sa stau in pat,sa se mai dezumfle.Nu mai stiu cum naiba sa stau - poate in cap,ca asa ziceam si cu Diana in ultima luna ca e singura varianta ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni nu mai lua calciu ... da contractii.
Eu aveam deficit de calciu si ii zic dr gineocolog ca "eu trebuie sa iau calciu" si el zice "da, poti lua, daca vrei sa nasti acum, baga lapte, iaurt, branza la greu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor voi ce stiti de miere. Ce efect are in sarcina?

Mergi la inceput