PRIETENE FARA TITLU (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE ha ha ce ne-am mai sincronizat! Deci te scormoneste sa vada daca s-a inmuiat colul??? Ciudat. Dar de ce atat de devreme,nu doar in ultimele saptamani ar trebui sa se inmoaie? Al meu cred ca o fi inmuiat din proiect

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

BEE si eu i-am facut Dianei doar vaccinurile obligatorii si gratuite.La majoritatea a facut o usoara febra 37-38 maxim,dar i-am si dat preventiv supozitoare cu paracetamol in primele 24 de ore,ca asa mi-a dat indicatii pediatra.Nici nu stiam ca exista deja si vaccinuri contra meningitei,hepatitei (care din ele?) ,adica vaccinuri testate de muulta vreme,ca nu m-as baga defel la unul d-ala mai nou aparut.

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor
noi ne-.am repatriat de ceva zile dar nu am avut timp nici sa respir. Daca si asa este vacanta si nu se mai merge la gradinita, s-a mutata gradinita acasa.
am fost cateva zile pe munte dar ne-a alungat ploia.
Azi am reincepz munca............in forta. M-a recuperat barbatu la ora 10 seara de la gara.
http://picasaweb.google.com/miraklucker/IunieIulie09#5360649822974072626 de aici am pus cateva poze.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ,
Moni , mersi . Noi tot in programul obisnuit , si daca in wek , nu apuc sa fac nimic prin casa , trebuie sa fac in timpul saptamanii. Ieri am bagat 4 ture la masina plus curatenia saptamanala.
Azi am acum la 9 programare la gineco la spital , am facut o analiza de marker tumoral , sa vad poate ma asteapta o surpiza . Stau ca pe ghimpi , deja de la 6 nu mai pot dormi .
Si azi ne pregatim de musafiri , vine varul meu cu sotia din Ro , vizita fulger si anuntata ieri , dar mie imi place sa fie cineva pe aici . Asa ca zilele astea program cu ei de vizitat , ma rog eu azi si maine sunt libera , dar joi sunt la lucru toat aziua , si vienri dimineata . Macar daca stiam din timp ca vin mi-l planificam altfel, asa ca acum nu mai pot schimba . Si noi sambata vrem sa plecam in Ro . Asa ca ma asteapta zile intense, cumparaturi bagaje ...
Mira, super pozele m-am uitat la toate , superb . Au plecat ai tai ? vad ca a fost si sora ta cu copii . Vai ce frumoasa e Caroline , superba , ca o printesa . Iar piticii tai adorabili , v-am admirat ce fain echipament aveti de munte . Eu daca ar trebui sa merg acum la munte nici nu as stii ce sa iau . Noi avem doar de mare , haine lejere . Chiar ar trebui sa-i iau la Clara ceva adidasi , caci chiar nu are , bine nici nu e cazul aici inca , de asta nici nu ma agit , in septembrie vreau sa ii iau .
Ma duc sa strang rufele ce am spalat ieri si sa bag alta tura , sa fie gata pe cand ma intorc . Am zis ca spal acum tot ce am de spalat ca pe urma nu mai am timp .
V-am pupat , revin azi daca mai pot

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor,
Va multumesc de urarile de ziua mea!

Noi suntrem bine, eu tot timpul ocupata, David creste si e tare fericit ca la toamna merge la gradinita! e un scump cum vorbeste, incercam sa vorbim numai romaneste cu el ca altfel o sa fie greu dupa ce merge la gradi ca o sa vorbeasca numai English si nu o sa mai vrea sa comunice in romaneste.
E cam razgait dar incet venim noi la cale! Suntem tot la faza de pedepsit in camera lui!
Cand mai am timp ma mai uit si eu la poze, tare frumosi au crescut copilasii nostrii!
Moni sper ca esti bine si ca bb sa fie cuminte sa-si astepte termenul!.

Ana multa sanatate si bucurii, sa fi iubita si mereu fericita!!!La multi ani!!!

Va pup pe toate si va doresc numai bine!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata gagici,eu pe baricade deja.Cafeaua am si baut-o , sunt calare pe acte acum. Pe urma prin casa sa vad de ce ma mai apuc azi - sau ce mai dirijez Covoarele-s duse la spalat,o tura de haine e pusa la uscat deja si vreau sa pun si perdelele la spalat azi.Urmeaza dragutzele de geamuri de spalat.O fi febra curateniei inainte de nascare? Mai prost e ca de maine vine iar canicula Adica nu maxim 32 cum arata pe azi, ci maxime de 39-40 grade Daca as avea doar acasa treaba ar mai fi cumva,dar aveam in plan si niscaiva deplasari si la asa temperaturi ... nici poveste sa scot nasul. Noaptea am dormit tot atat de bine precum precedenta,din pacate,deci sunt cam lesinata.Sunt si cu burta cam beton.
MIRA m-am uitat si eu aseara la poze,ca de obicei miunate - cu asa privelisti si copii nici ca se putea altfel.
FLORI nu mai pui poze cu David? Esti tot cu scoala?
ANAMARIA fain ca va vin oaspeti,macar simti ca e sarbatoare.Si deci asaaaa veniti deja in we asta acasa ???? Cat stati?
INGRID ce faci bre,pregatisi bagajele de drum? Vad ca iti descarci tot pe la musulmance
URSULINA come stai???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, ANAMARIA!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC ALATURI DE FAMILIE!

LA MULTI ANI, FLORININI! SA AI PARTE DE TOT CEEA CE ITI DORESTI IN VIATA!

Denisa, vestile sunt bune, nu mai ai motiv de ingrijorare, cel putin din diagnostic eu asta am inteles. Nu ma bag la vaccinuri ca opinia mea e formata acolo, nu cred ca ele sunt cauza. Un pic lucrat cu el mai mult, atentie si asteptat sa-si revina cu urechile.
Gandeste-te ca lenea nu e pacat la varsta asa mica.
Moni, eu nu-mi mai vars nervii la subiect ca s-a inchis. Pacat ca nu am cont pe alte site-uri, unde e la liber conversatia (a se citi disputa). Mi se pare hilar cum se tot inchid subiecte...altadata era mai multa libertate.
Deci esti la curatenie, aha, e asta dinainte de nastere, fix asa eram si eu, ca o albinuta, nu ca acum n-as fi, dar atunci aveam macar o explicatie.
Si fiica-ta dirijeaza copiii? Ieri fu prietena la mine cu finuta, a fost tare bucuroasa Diana, s-au jucat etc, pana cand s-a apucat de pictat (desenat) si Moni se plictisea la greu...n-are rabdare Diana sa-si canalizeze interesul fata de copii mult timp, max. o ora.
Bee, ai niste copii superbi! Cu adevarat superbi! Am fost surprinsa sa constat ca Anuta e blonda, eu o stiam roscata. Inalta, frumoasa de pica...si frate-su la fel, o bomboana. Sa stii ca nu arati foarte grasa, doar n-ai vrea sa fi silfida inainte de nastere. Esti tocmai bine!
Anamaria, nu mai gandi asa negativ, o sa fie bine, ai sa vezi. Si eu am pus la spalat azi, pana se termina a doua tura prima e deja uscata. O calduraaa... No, distractie sa ai cu musafirii. Vii sambata in Romania? Cat stai? Noi duminica plecam la mare si revenim luni. Sper ca nu pleci asa de iute, nu? Cadoul pt Clara e inca aici, o asteapta.
Anda, d-apoi cu cine sa faca si Mark pe seful daca nu cu voi? Asa de simpatic e...Bafta la examene!
Florinini, bine ca sta in camera lui. Sau ca percepe pedeapsa. Diana daca o trimit acolo, se bucura tare. Si n-am rezolvat nimic. la frumosul baietel. (am vazut poze, bestiale).
Mira, ca de obicei superbe pozele voastre. Cu cortul in munti, si ce privelisti de vis...copiii au parte de niste vacante minunate. Bravo! Mi-au placut foarte mult pozele de pe pajiste, atatea flori..
No, se termina si masina de spalat, sa vaz daca sunt uscate rufele de afara. Nu stiu cand mai intru. Poate deseara, poate maine.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am ajuns , dar bucataresc , scot haine in masina , bag altele , am activitati .
Vestea buna e ca nu e cancerigen se pare , vestea nu tocmai buna e ca trebuie s a ma operez. Asa ca am semnat lista de asteptare pt operatie, si am semnat si faptul ca sunt de acord sa ma opereze, si in cazul in care ovarul e foarte afectat sa il scoata . Na cam asta , sunt cam ametita sincer acum , nu prea realizez. Oricum va trebui sa merg inca odata la niste probe de anestezie, mai dureaza .

Moni tu parca ai facut laparoscopic , cum e ?
Bee, ti-am admirat pozele , superb , superb peisaj si tu esti tare frumoasa .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salutare!

Ana Maria, La multi ani !!!!

Florina, La multi ani !!!

Bee, am vazut pozele cu frumusetile tale. Ana nu e deloc slaba, iar Razvi e tare dragalas cu figura aceea ghidusa. Si tu arati f bine; chiar nu mi se pare ca ai fi asa mare cum ti se pare tie.

Moni, am fost la Teba iarasi. Numai ca am avut trista descoperire ca ce e frumos se da numai pe sub mina; de fapt pe sub mina e un fel de a spune pt in realitate se da in fata tuturor cuconetelor piloase. Ce refuza cuconeta, se duce inapoi in spate. Faza e ca ma intreb ce ar fi facut vinzatoare daca luam eu ce refuza cuconeta . Mi-ar fi smuls din mina sa le duca inapoi in spate? Cred ca data viitoare am sa fac asa sa vad ce se intimpla.
Chiar si asa i-am luat un trening bleumarin la 18.5 lei, pantaloni de trening mov la 9 lei si o maleta pe git cu 8 lei, tot mov. Eu treninge tot caut, ca sunt scumpe in oras. I-am luat bluza de trening redusa de la Cerrefour cu 16 lei, asa ca trening intreg de calitate super cu 18.5 lei e f ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna, dragelor!

Of, am vazut, intrand astazi pe drop ca am pierdut evenimentul din viata Giovei si tare rau mi-a parut.
Moni, mai ai putintel. Cum e? Emotii? Nerabdare? Dia este incantata?
Bee, ce frumosi sunteti. Toti! Si tu mai ai putin? Doamne, ce trece timpul.
Ana, LA MULTI ANI!
Ah, ceva probleme, inteleg. Bine ca ai primit vestea buna. In privinta operatiei, fii tare, important este sa fii tu sanatoasa pentru Clarita.

Noi suntem bine in perioada asta. Am avut perioade aglomerate, am fost si la mare si a fost excelent. Asta inseamna ca fetele s-au inteles bine (asta se intampla in ultima vreme tot mai des), au fost ascultatoare, au mancat bine, deci am simtit si eu ca am fost in concediu, in adevaratul sens al cuvantului.
Am pus cateva poze din ultima vreme in drop, asta daca vreti sa vedeti cum mai arata frunzele.

Va pup!

Mergi la inceput