Petra – o lume sapata in piatra

Petra – o lume sapata in piatra | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Se spune ca exista experiente pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le aiba in aceasta viata, pentru a putea spune ca a trait cu adevarat. www.supereva.ro/info.asp?id=1803" target="_blank">Vedera orasului Petra, din Iordania - se numara, cu siguranta printre aceste experiente.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

As merge eu si pe-acolo da oare cat costa un sejur ???? teribil arata pe cuvant

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Noi mergem intre 4-10 martie 2010, am prins oferta aia super la Tarom cu 167 euro/pers (avion Bucuresti-Amman si retur, toate taxele incluse, dar erau doar 2 locuri la fiecare zbor la acest pret). Vom merge si la Marea Moarta, si la Petra si la Aqaba la Marea Rosie, deci vom face un mic circuit cu masina inchiriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Foarte frumos articolul despre Petra
Imi doresc si eu sa ajung acolo intr-o buna zi.
Laura - ati prins oferta foarte buna pentru zbor.vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Eu am fost, acum ceva ani.
Este unic.
Noi am fost in Iordania pe cont propriu, nu prin vreo agentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_ghind spune:

este intr-adevar de vis!! am ramas impresionat :)

Mergi la inceput