Gravidutze si mamici de Cluj - 127
Raspunsuri - Pagina 20
mami_alexia spune:
Elena, ma bucur mult ca e bine bebelina (eu tot asa ii zic pana se naste
)!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!!
Elenuta, parca ieri ne anutai ca esti gravida... si acum mai ai citeva saptamini pina vine bebe! Ce bine ca e bine!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
OanaAlina spune:
Elenutza – ma bucur ca totul este ok cu bebelina! Sa ai parte numai de bucurii alaturi de ea… mai ai doar un picut! sa te odihnesti la greu!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
antoni spune:
neata si de la noi!
Elenutza-chiar asa, parca acum ai anuntat doar ca esti gravi, hihi, ce repede a trecut,nu?
eu cu bagajele, seara mergem la peninsula, abia astept,hihi.ma bucur ca au zis vreme caniculara, macar pot sa stau si eu zilele astea la plaja pana ma satur!yupiii!!!
Adriana-nici voi nu mai aveti mult.AMR 2 zile, asa-i?
elenuta23 spune:
neatza
multumesc
meli distractie placuta in peninsula, sa stai si pt mine la soare ![]()
adri amr 2 

![]()
acum cand ma gandesc ce repede a trecut parca nu=mi vine sa cred, insa primele 5 luni au fost critice din cauza raului iar apoi a venit perioada de stres si griji daca e bine bebelina sau nu, o vom pierde sau nu........si tot asa
insa acum profit la maxim sa traiesc fiecare clipa cu multa dragoste alaturi de bebelina, sa ii ofer liniste sufleteasca si relaxare.
Dragos o rasfata in fiecare zi , abia astept sa il aduca acasa pe duminica ![]()
ioana ce mai zice Patrik
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
33+
Iulia Anamaria
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaAlina Elenutza – ma bucur ca totul este ok cu bebelina! Sa ai parte numai de bucurii alaturi de ea… mai ai doar un picut! sa te odihnesti la greu! ![]() Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007) maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra |
ce mai face Maria????? ne pui ceva poze sa o vedem

si
33+
Iulia Anamaria
elenuta23 spune:
adriana sa ne faci un capitol nou inainte sa mergi ![]()

fetelor care stati acolo in umbra ce mai faceti?????? cu ce va laudati????
se vede ca sunt singurica acasuca ![]()
as gati ceva insa am o lene 
de alinutza nu stie nimeni nimik, oare e in concediu?????????
nu a mai itrat demut sa ne de-a vreo veste 
si
33+
Iulia Anamaria
Ioana13 spune:
Meli, e bine ca acum ai si ce arata la soare
hihi
Si ii mai faci fericiti si pe unii altii de pe acolo
Elenuta, P e fericit pe acolo, buni spune ca e tare cuminte... Ieri au fost la fin, iar cind au ajuns acasa s-a luat closca dupa el... ca el ii da mincare de cind e acolo si cred ca ii era foame la gaina. Zicea mama ca se distra de numa, cum fuge gaina dupa el... sper ca nu l-a ciocanit
Si face ba pe el, ba se cere la pipi... inca e tare dezorientat!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Multumesc fetelor, AMR 2 zile!!!

Meli, distractie placuta! Si vorba Ioanei, ai ce arata la soare!!! Eu sunt cu program strict de exercitii fizice de intarire a pectoralilor (dictat de sot, mi-a cumparat greutati, se tine de capul meu
)
Ioana, deci e dezorientat Patrick...mai cautati trandafiri ofiliti, sa-i ude
Elena, promit ca fac capitol nou dar mai pe seara ca acum fug sa fac de mancare
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
elenuta23 spune:
AM AJUNS SI EU LA MATURITATE 

sunt membru matur 

si
33+
Iulia Anamaria