Gravidutze si mamici de Cluj - 127
Raspunsuri - Pagina 19
Gabriela77 spune:
Oana, e gata camera Sarei, ramane sa o mobilam doar cand om avea bani!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 11+
Victo spune:
Gabi, deci pana la urma mergi si la serviciu..Si pt bb 2 vei sta tot 2 ani sau inca nu stii?
Noi am inceput "lucrul" pt bb2, bine, asa cum zice Ioana, nu chiar ca la Stefan cu calcule si toate cele..acuma, cd va fi..mi-e groaza insa de cei de la serviciu, ca sunt oameni putini si mai intra o colega din decembrie in concediu de maternitate, sa mai intru si eu de la vara..ii nenorocesc..nu stiu, poate se va gasi o solutie temporara..si as vrea sa stau un pic mai mult de 10 luni cat am stat cu Stefan, insa nu cred ca se va putea.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
paula Doamne ajuta sa se prinda repede, sa fiti sanatosi ca apoi toae se rezova 

Felicitari!!!!!!! abia asept sa ne spui ca ai 2 liniute la test ![]()
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
33+
Iulia Anamaria
dariandra spune:
Am revenit in Cluj cu forte proaspete, de aproape o saptamana.
As vrea sa doresc un LA MULTI ANI, DIN TOATA INIMA, PENTRU TOTI SARBATORITII!

ELENA - Multumim tare mult pentru grija acordata.Nu am scris pentru ca n-am avut timp, v-am citit in fuga de cateva ori.Avem 2 verisoare in vizita din Baia Mare, asa ca suntem ocupate la maxim (program bine stabilit, sa nu se plictiseasca
).
Avem probleme de cand am fost la cresa: Daria este foarte, foarte atasata de mine, nu accepta sa ma vada disparand din raza ei vizuala, se trezeste plangand, vrea sa o tin in brate si sa ma simta aproape de ea.In mod sigur s-a intamplat ceva la cresa dar lucrul asta nu-l voi afla niciodata (am pus eu cap la cap anumite evenimente
).Sunt tare suparata dar sper sa treaca cu timpul.
In rest vorbeste tot mai multe si este o adevarata delectare s-o auzim.
ALEX - Va dorim sa petreceti zile minunate impreuna si sa va intoarceti ciocolatii.
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Ca sa respect traditia: AMR 3 zile![]()
Andreea, imi pare rau sa aud ca inca resimtiti "consecintele" mersului la cresa. Un
ic dulce pt Daria sa treaca peste etapa asta. Cred ca nu e neaparat nevoie sa se fi intamplat ceva, simpla despartire de ea acolo o face sa fie asa. Pot spune ca si la noi s-a manifestat chestia asta. Si de cand a fost la bunici a facut si pt Adi o pasiune, in fiecare dimineata se trezeste si intreaba "unde-i tata meu?", el fiind plecat deja.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
elenuta23 spune:
salutare mamici si burtici ![]()
vin cu vesti foarte bune
, bebelina a crescut fff bine in ultima saptamana
, se pare ca a ramas tot cu capul in jos si sper sa nu se mai intoarca
, lichidul se pare ca e mai mult de data trecuta
, Doamne ajuta sa fie bine totul pana la nastere .
m-a vazut si dr conf Mironiuc, care a fost tare incanata de evolutia ei, s-a uitat la inimioara ca sa vada si ea daca vede ceva , iar totul mergea fff bine , mai bine nu se poate
,
acum cu ajutotu lui Dumneeu vom reusi, iar de nascut voi fi cu garda, insa sper sa avem noroc ![]()
andreea,d azi te sunam daca nu dadeai nici un semn de viata ![]()
mare Darie care sper sa treaca repde peste acea perioada 
si
33+
Iulia Anamaria
elenuta23 spune:
am venit si am dormit un somnik de amiaza
tare bun a fost , iar acum pap cucuruzi fierti
, am luat din piata iar tati i-a pus la foc
va astept pt cine vrea ![]()
si
33+
Iulia Anamaria
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Neata la amiaz!!!! Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
pe Diana cand ne-o mai areti???????
si
33+
Iulia Anamaria 
Diana (24.04.2008)