Gravidutze si mamici de Cluj - 127

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, concediu placut!!!

Ioana, multumesc, vad ca gasesti solutii

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana votat

alex concediu placut

ma bucur ca va plac numele alese insa am tot stat si m-am gandit cum sa ii pun numele dar nici o sansa , asa ca am ramas la visul meu si ii va ramane numele la fel cu o mica schimbare din Maria in Anamaria

co ii Anamaria un nume nu 2 Ana si Maria
domnisoara frumoasa, tare dor imi e de voi

ioana ce bine ca ii place lui P la tara, la fel face si D cand il intrebi spune ca numai cu mami si tati ramane acolo, dar daca e singur acolo nu mai zice nimik, iti spune ca mamiface curatenie cu tati la Floresti iar apoi vine dupa mine

se pare ca am scapat cu totul de pampers, e prima saptamana in care nu a mai facut pe el cebine sper sa fie de bun augur

gaby sa treaca greata cat mai repde si sa vina vremuri mai bune
pune la semnatura cate saptamani ai , ca sa sim si noi
fff buna propunerea lui ioana

gabi mami de ionut, ce mai faceti??? cum sunteti????? ati reusit sa il operati pe Ionut??????

nico vroiam sa iti dau nr de tel a lui dr Rotaru dar se pare ca ai reusit, sanatate multa

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria

Mergi la inceput

maine merg la control cu bebelina, abia astept sa vad cum e

m-am ingrasat 2 kg dar tot nu am ajuns la kg avute inainte

velena, andreea daria si eric , lore, geanny pe unde sunteti???? nu mai stim nimic de voi

Mergi la inceput

neatza

poftiti la o cu lapte

acuma vad ce am scris aseara eu credeam ca a fost marti si azi e miercuri , deci maine merg la eco nu azi

va doresc o zi minunata

p.s amr 4 zile adri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Elenutza – te asteptam cu vesti bune legate de mamaruta! Mie imi plac ambele nume! Frumoase!

Gabriela – sper sa treaca cat mai repede “sezonul” de greturi…. Ati finalizat camera Sarei????

Ioana 13 – se pare ca Patrick este deja barbat in toata regula! Se impune… Hi! Imi permit sa rad pentru ca nici noi un suntem mari prieteni cu olita! Ufff!

Adriana – te invidiez in tacere pentru vacanta care va asteapta! Noi mai trebuie sa asteptam 2 saptamani….

Alex – concediu placut!!!!

De unde ati cumparat scutecele de apa?

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Deci, s-a sters tot ce-am scris...reiau

Buna dimineata!

Elena, m-am distrat copios, merci ca-mi aduci aminte. Deci, AMR 4 zile!!!!!! Sa nu uiti sa ne spui maine ce face bebelina!
felicitari pentru dezvatatul de pampers! Mandra mea vrea acum chilotei cu Mickey Mouse. Nici nu stiti ce show-uri avem prin magazine:
"Mama, ai bani? Cumpala Mickey Mouse! Hai, log mos"[adica, te rog frumos]

Si la drumurile scurte (gen Expo Transilvania - Piata Marasti- cu autobuzul) am renuntat la carucior. Si incpe pe la jumatatea drumului: "Mama, ma dol patoalele[ma dor picioarele]" Eu: "si ce te mai doare?" Ea: "spatele, ochii, capul, mainile, haina" (si toate astea ca sa iau in brate)

Oana, in Real, la DM am vazut scutece de genul asta.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana, o doare haina pe Alexia (ce mechecaa! = ce smechera!)... Rid de una singura! Ce multe vorbeste si logic, stie cum sa te ia prin invaluire!!
O poti lua in brate? Eu pe P abia il mai ridic si ma cam doare spatele dupa, dar el stie si mie nu imi cere. Dar cind vede un barbat mare, imediat ridica miinile.

Oana, la bunici i-am aratat un trandafir mai pricajit, i-am spus, "Uite, saracutul trandafi, ce mic e linga floarea asta mare", iar el plin de compasiune a inceput sa ceara sa faca pipi pe "salacutul" si uite asa a invatat sa ceara... sper sa scapam in citeva zile de pipi... nu stiu zau cu olita cum sa facem.

Elenuta, felicitari ca ati scapat de pampers! Si noaptea fara il tii?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

ioana cand doarme ii pun pampers dar nu face, iar cand vaveni acasa il culk fara pampers si o sa ii cumpar cearceaf care ii cauciucat pe spate sa nu ude salteaua

parca il vad pe P cu povestste

o sa scapati cu siguranta de pampers, pt ca acolo e altceva decat a bloc, mult mai repde decurge procedura si ii mult mai comod , usor

bafta muta

adriana ce dragalasa e Alexia cum stie deja sa te pacaleasca

Mergi la inceput

Ioana, inca o mai pot duce, nici eu nu stiu cum Ce darnic e Patrick, sa ude trandafirii sa nu se ofileasca. Cu olita, deja nu am mai pus pampers deloc de cateva zile, nici noaptea fiindca refuza. Si nici accidente n-au mai fost de cateva zile insa am eu grija sa-i aduc aminte, cand se trezeste, inainte sa se culce, o trimit la olita.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, chiar asa m-am gandit si eu, cu precizarea ca am fugi in weekend undeva, nu la Cluj! Stau fara emotii, ca la DEva e in elementul ei!

Adriana, ce smechera mica ai tu acolo!Cu olita, la noi a stagnat procesul la mare, ca recunosc ca nu am carat olita pe plaja sau la piscina si nici nu am carat-o prin baile de acolo!

Elena, ce putin te-ai ingrasat tu...Asta insa nu e rau deloc! Te asteptam cu vesti bune despre bebelina!Mie numai nume de fetite imi trec prin cap, daca aflu ca o sa avem un baietel voi fi in pana serioasa de idei!

Alex, vacanta frumoasa!

Sara e tare dulce, vorbeste mult, se joaca, e fericita! Inca tuseste si ma enerveaza, mananca insa foarte bine, cred ca a si recuperat frumos din greutate!Eu visez la zilele in care nu imi va fi rau! Nu imi vine sa cred ca din august Sara va merge la gradi! Iar eu dinj septembrie la serviciu!

Va pup! Da , o sa merg in profil sa il scriu si pe bebe, are 11 saptamani, saptamana viitoare mergem si noi la eco, abia astept!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput