Gravidutze si mamici de Cluj - 127

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani sarbatoritilor Nico, Magda si David!!!Sa aveti o zi frumoasaaaaa!!!!

prietena mea e mult mai bine, sper sa fi scapat de ce era mai rau, va multumesc tuturor de sfaturi. pt voi!

sa aveti un weekend frumos!noi plecam imediat spre Budapesta, ne auzim luni.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Nicoleta
David Vlad
Magdutza

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Voi cum suportati caldura? E jale, e atat de cald incat nici eu nu mai suport, ce sa mai zic de Alexia...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Va multumesc mult de urari

DAVID
MAGDA

Sa aveti parte de multa fericire alaturi de cei dragi voua

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

NICO

DAVID

MAGDA

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Magda, Nico, David, la multi ani!!!!!!!!

Adriana, Katia, Elenutza, Ada de la stefan! ieri a fost bine. azi la prinz iar a vrut sa doarma numai la mine in brate. si nu maninca mai nimic. decit daca il infometez....sper sa treaca repede.

Adriana, felicitari pentru poezie! si pentru ca ati scapat de pampers. ce mai, ai fetita mare !

meli, imi pare rau de problemele pe care le are prietena ta. sper sa se rezolve repede si sa scape de chin.

Azi am avut o gramada de activitati...doar eu si stefan, ca tati a fost la munca toata ziua...am fost la plimbare pina in piata marasti (cu autobuzul desigur), pe la banca, in vizita la buni..., apoi ne-am jucat pe balcon, cu ligheanul cu apa si cu jucariile de baie, am fost in parc, am colorat...acum e terminat piciul. sper sa-l culce tati in seara asta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare!!!!!!!!

am revenit de tot din concediu, gata pana la iarna.

La multi ani sarbatoritilor nostri, David, Nico si Magda! sa fiti sanatosi si fericiti!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata,
Azi am avut un copil super matinal, s-a trezit la 6
I-am cumparat ieri o casuta de la real, e tare incantat de ea
Asa mi-e de ciuda ca m-am angajat sa fac o traducere pana maine...si asa nu am timp si chef, noroc ca vin ai mei deseara si daca mai stau ei cu Andrei sper sa reuesc
Ce bine ca s-a mai racorit afara, ce faceti azi fetelor?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

nico, pt curiozitatea ta, eu azi sunt gospodina. am facut deja supa cu galuste, acum am pe foc fasole verde. am fiert pt pus la congelator alta tura de fasole verde. mai fac diseara o tochitura cu mamaiguta si branza..:)am in gand si o prajitura..dar nu stiu cu ce sa fie
mai tre sa fac si ceva cumparaturi..cam asta

aa..si mai vreau sa ajung si in piata sa iau niste caise, pt gem.

deci am planuri super marete!

e super binevenita ploaia asta, mai ales ca eu azi tot cu focul aprins sunt la aragaz.cd am ajuns noi acasa aseara aveam 35! de grade in casa. noroc cu AC, de a ajuns la 31!

am venit de la tara si am tot felul de minuni din astea, legume, carne proaspata, branzica super buna..
asa-mi place..

in alta ordine de idei, cum ajung eu maine la Huedin? nu stiti de unde se ia microbuz?
inca nu ma bag la condus, mi-e o frica de mor... am condus saptamana asta cat am fost la socri pe acolo, printr-un orasel mai mic, dar sa iau tot clujul si inca 50 de km..inca nu pot..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI NICO ,MAGDA SI DAVID ,MULTAAAAAA SANATATE SI FERICIRE
Nico se pare ca Andrei a vrut sa ti spuna primul La multi ani
VICTO nu ti mai fie frica ,cu cat conduci mai mult cu atat treci mai repede de etapa asta
MELI drum bun
KATIA drum bun si voua

fetelor mamaruta mea e la mami ,a facut prima calatorie cu trenul si a fost f f incantata

ELENA maica mea s a apucat de procesul dezvatarii de pampers ...sa vedem ce rezultate da ,adevarul e ca i mult mai usor la curte ,o lasa toata ziua fara pampers ,numai in chilotei

pupici

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput