Gravidutze si mamici de Cluj - 127
Raspunsuri - Pagina 13
mami_alexia spune:
Pai, sanul infundat e infundat de la atata lapte si de aceea zicem de comprese cu apa rece, sa mai opreasca din furie. Na, ideea e sa incerce, sa nu se dea batuta, stiu ca-i greu.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
antoni spune:
mersi mult fetelor!
Nico-fix asa a primit si ea, era ok la sanul care s-a desfundat deja, dar dincolo nu...
pt tine, esti tare draguta!
Adriana-da, ai dreptate, dar cica apa calda o inmoaie si e mai usor de scos...acum, eu nu prea stiu, hihi, ca n-am avut mare experienta.eu ma duc si maine dimineata la prima ora, incerc s-o mai desfund, sper din tot sufletul sa fie ok, saraca e tare gata si o inteleg.
ms pt sfaturi fetelor, ce m-as face fara voi?
somnic usor sa aveti toate !
puisorul spune:
Meli, pompa o poate folosi pe sanul infundat si numai ca sa se formeze sfarcul sa poata suge bebe mai usor. E foarte important sa il puna pe bebe la sanul ala pt ca el e cea mai buna pompa. Daca are nodul poate pune pe zona respectiva frunza de varza, e foarte buna. Important e sa nu se descurajeze pt ca e mai greu la inceput si sa fie optimista ca va avea lapte. Si neaparat pus bebe la san cat de des, fara nici un program. Sper sa isi rezolve problema si sa alapteze mult si bine.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
elenuta23 spune:
meli imi pare tare rau pt prietena ta ca trece prin asa ceva , sper sa depaseasca repede peste 
cunosc cateva cazuri asemanaoare si dr l-ea recomandat suptul sanului de la sot
, si asa au reusit ca altfel nu stiu cum va fi, aveau furia laptelui, iar metoda asta a fost super buna
si eu era sa ajung asa cu D, dar am avut mare noroc ca s-au desfundat canalele, tot cu sfarcul cum e ea
alex concediu placut 
iar cu pampersul sincer nici eu nu ma gandeam sa scapam asa de repede, deoarece in cluj sa mergi cu hainele pe afara dupa tine sa ii schimbi cand fac pipi pe ei ii c-am dificil, insa aici am avut mare noroc 
avand in vedere ca inca nu avem covoare pe jos plus ca el e tot timpul afara am reusit, iar azi noapte a fost iarcu reusita 

sper sa o tina tot asa , Doamne ajuta
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
31+
elenuta23 spune:
am terminat si cu dulapul in perete, ne-a pus tati usile iar azi sa aranjam hainele in el, ca sa ne putem muta acoo cu dormitul ![]()
D e afara de la 8 , acuma a venit dupa calut sa se plimbe cu el, la 8 ii teroriza pe vecini
si nu l-am lasat.
alex sanatate multa lui acrobata noastra 
alina pe unde esti????? cum merge sarcina????????
restul gravidutelor pe unde sunteti?????????
dupamasa megem la aniversarea verisoarei mele care are 3 anisori ![]()
va doresc un week minunat alaturi de cei dragi 

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
31+
katiapam spune:
ciao fete dragi
am intrat sa beau cafeaua cu voi
ma apuc de aranjat prin casa si la amiaz plecam
Antoni-nu prea ma pricep deloc la pr cu sanul,eu nu am avut lapte decit citeva zile si putin...
va pup pe toate,sanatate puilor si la gravidute sa aveti grija de voi si pe puiuti si sa va simtiti cit mai bine
ne mai auzim
mami de Giulia -20 iunie'07
bex spune:

La multi ani, draga noasta Nico

Sa fii o fericita alaturi de Andreitul scump si de cei iubiti!!! Multumim pentru cafelutele de dimineta si mai ales pentru gandurile si intentiile tale, intotdeauna laudabile!
multe, multe azi!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
bex spune:
La multi ani, David!
Frumuselul nostru! sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii intotdeauna"! felicitari Lore pentru scumpicul tau!
Co +
bex spune:
LA multi ani, Magdutza!
Felicitari pentru absolvire si sa fii cat mai bucuroasa alaturi de scumpul si delicatul Victoras!!!

Sa ne traiti fetelor dragi si bineinteles albastrelul de David!!!
Co +
mami_alexia spune:
Oau, ce de sarbatoriti avem astazi!!!
LA MULTI ANI, NICO!!!
LA MULTI ANI, DAVID!!!
LA MULTI ANI, MAGDA!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!