Gravidutze si mamici de Cluj - 127

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara si de la noi!

Alex-la voi este cumva epilare definitiva?tot aud de ea si as incerca-o, ce ziceti fetelor, merita?

noi acum ne-am culcat de o vreme, ma duc sa mai adun si sa ma relaxez putin.o seara linistita va doresc.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Azi mama il certa pe tata ca a cumparat o piscina gonflabila, ca trebuia umflata si se chinuia tare... si de ce ai luat de aia si ot bombanea... PAtrick un timp s-a uitat le ea, apoi a luat-o de mina si a dus-o la poarta si a zis "du-te!"

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buna seara
Ioana-ce simpatic e Patrick
l-a trimis si el in lume cu piscina
fetelor daca aveti placerea sa ne vizitati la concursul ratusca din viata mea
ne gasiti la kat
are si Giuliuta 2 pozici
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Giulia

mami de Giulia -20 iunie'07

Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna seara fetelor,

Ioana am fost la homeopata (de fapt sotul s-a dus cu Sara ca eu lucram) si ne-a dat de luat in 2 zile niste bilutze mici (4 la nr. in total). Is tare curioasa ce efect poa sa aiba. Deocamdata nimik. Ce tare a fost Patrick cu mama ta....

Anca asa am trecut eu cu Sara acu 2 nopti. A fost cea mai grea noapte pana acum . Ies canini . Or trece cumva si neplacerile astea...

Nico ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta.

ALex sa inteleg ca e deschis salonul deja?...si la partea de manichiura, cosmetica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

buna seara
Ioana-ce simpatic e Patrick
l-a trimis si el in lume cu piscina
fetelor daca aveti placerea sa ne vizitati la concursul ratusca din viata mea
ne gasiti la kat
are si Giuliuta 2 pozici
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Giulia

Giulia

am votat

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 31+

Mergi la inceput

grea zi , ia cadura ne omoara nu o mai suport, deabia a 22,30 am simtit ca e ok

azi am fost pana in cluj , paaca merg pana la bucuresti si inapoi asa greu imi e, nu pot ssa cred

am fost si cu D a dr si avem rosu in gat pus o amigdaita urata , azi a papat ceva acuma seara in rest pana la 13nimik, doar apa

deabia am intra in casa pe la 22,30 cand constat cu stupoare ca nu aveam apa , iar D s=a jukat la nisip unde s-a ingropat pana la brau, era tare murdar insa intr-un final a venit apa, am facut cate un dus iar el deja doarme dus

colac peste pupaza pe la ora 20 ne-a venit betonu ca sa facem terasa . iar acum tati cu frateo lucreaza cu mult spor, mai bie zis terorizaza vecini
pana acum am suportat la toti galagia de la ora 12 noapte iar acum ne luam revansa

Mergi la inceput

anca sa treaca repede

ioana paca il si vad pe P ,

nico,co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-se pare ca a inceput sezonul perlelor, ce tare,hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!

Ada, efectul mie mi-a spus ca se vede peste 1 luna jumate. Voua nu v-a spus la fel? L-a P s-a vazut efectul dupa 2 saptamini, apoi a avut o perioada in care a revenit la forma initiala, dar nu se mai chinuia asa tare(ca se chinuia cind facea kk de i se vedeau venele pe fata). Acum f bine face, numai ca nu vrea la olita...
Tot asa, pt 2 zile i-a dat niste bilute, dar mai multe, nu numai 2.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

buna seara fetele!

ufff...nu se mai termina cu dintii astia...in seara asta l-am adormit pe stefan in brate, agatat de mine...nu s-a mai intimplat asta de cind avea 3 saptamni si avea colici...sper sa-i treaca repede...saracul, asa se chinuie...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Anca-sa treaca repede perioada asta sa nu-l mai chinuie dintisorii
cit mai sufera saracutii,of of

Giulia

Mergi la inceput